Teraz jest 7 kwi 2025, 09:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 125 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2007, 19:58 

Jestem ciekaw czy jak wyjdzie BF3 to zrezygnuje z BF2... I też ciekawe jaką rangę będe miał do tego końca 2008...

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2007, 20:33 

Terapuls ale o czym mowisz. ET:QW czy WiC? O ET:QW czytam niemalze same negatywne opinie osob, ktore jeszcze 4 miechy temu podniecalo sie ta produkcja. O WiC czytam w kolko 'crashe!" "nuda!" "ladna grafika". Sry ale grafika to dla mnie za malo, nie mam 10 lat by sie nia podniecac. Z dynamicznych rtsow bardziej podchodzi mi Warhammer 40.000 a sadzac z tego jak dlugo jest popularny - nie tylko mi ;]

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2007, 20:39 

i tak tego nie kupię, ostatnia część bf'a w którą jestem w stanie grać to BF2

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2007, 23:21 

Liczyłem na remake bf42 :? Ale kto wie... info nie jest pewne.

@Pawciu
Nawet nie wiesz jaką przysługę wyświadczasz graczom bf2142 :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2007, 23:30 

Equilibrium napisał(a):
Liczyłem na remake bf42 :? Ale kto wie... info nie jest pewne.

@Pawciu
Nawet nie wiesz jaką przysługę wyświadczasz graczom bf2142 :mrgreen:

przytocz bardziej bo nie bardzo rozumiem :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2007, 00:01 

Hm, chodzi o to, że dobrze że nie grasz w 2142 (bo cię tam nie chcą? nie wiem, ja nic do ciebie nie mam).

[GCA] | www.goldencamels.com

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2007, 08:56 

Lailonn napisał(a):
Terapuls O ET:QW czytam niemalze same negatywne opinie osob, ktore jeszcze 4 miechy temu podniecalo sie ta produkcja. ]

No tez sie z tego smieje niektorzy to sie tak rozparawiali ze quake wars to bdzie cudo ze hoho, pameitam jak jeszcze kilka miesiecy przed wyjsciem tejze gry w wildzie powstala dywizja do teog i dumnie chodzili z naklejakmi ea sucks buy etqw czy jakos tak ehhh smisznie bylo, natomiast ja dosc sceptycznie do tegopopodchodzilem grajac w pierwsza bete do qw, jednak demo rozwialo moje watpliwosci i zachecilo do pogrania w qw i jak narazie wsiaklem i msuze powiedziec ze odczuwam taka sama przyjemnosc z grania kiedy zaczynalem ciupac w bf 2.

Ale powracaajac do tematu to denewruej mnie to ze znowu chca osadzic gre w rejonach bliskiego wschodu nie wiem czy nie mogli by troche tworcy pofantazjowac i stworzyc pole walki np. na takiej histori ze dochodzi do rozlamu i wielkiego konfliktu w UE i tworza sie dwa przeciwne obozy jedne pod dowodztwem Anglii drugi pod dowodztwem Francuzow, a kto wie moze Rosja by tez sie wlaczyla do akcji chcac zdominowac ten teren, ale coz EA widze idzie prosta linia nic innowacyjnego i nie wiem ale cos czuje ze ten nowy bf to bedzie taki karkand 2 :/

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2007, 16:48 

Wedlug mnie dwojka byla najlepsza czescia z calej serii. Niewatpliwie mialo na to wplyw osadzenie rozgrywki z dzisiejszych czasach. Chociaz klimaty IIWW z 1942 rowniez przyciagaja do siebie. Gdyby sie okazalo, ze faktycznie bedzie remake BF2 to z przyjemnoscia skocze do sklepu, ale wczesniej bede zmuszony do wymiany sprzetu. Jednak tak jak juz wspominalem zapewne bedzie to znacznie pozniej niz jest planowana premiera (wedlug tych nieoficjalnych informacji).

Tak czy siak pozostaje nam czekac na jakies oficjalne komunikaty od EA.

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2007, 17:17 

bibol napisał(a):
Lailonn napisał(a):
Terapuls O ET:QW czytam niemalze same negatywne opinie osob, ktore jeszcze 4 miechy temu podniecalo sie ta produkcja. ]

No tez sie z tego smieje niektorzy to sie tak rozparawiali ze quake wars to bdzie cudo ze hoho, pameitam jak jeszcze kilka miesiecy przed wyjsciem tejze gry w wildzie powstala dywizja do teog i dumnie chodzili z naklejakmi ea sucks buy etqw czy jakos tak ehhh smisznie bylo, natomiast ja dosc sceptycznie do tegopopodchodzilem grajac w pierwsza bete do qw, jednak demo rozwialo moje watpliwosci i zachecilo do pogrania w qw i jak narazie wsiaklem i msuze powiedziec ze odczuwam taka sama przyjemnosc z grania kiedy zaczynalem ciupac w bf 2.

Ale powracaajac do tematu to denewruej mnie to ze znowu chca osadzic gre w rejonach bliskiego wschodu nie wiem czy nie mogli by troche tworcy pofantazjowac i stworzyc pole walki np. na takiej histori ze dochodzi do rozlamu i wielkiego konfliktu w UE i tworza sie dwa przeciwne obozy jedne pod dowodztwem Anglii drugi pod dowodztwem Francuzow, a kto wie moze Rosja by tez sie wlaczyla do akcji chcac zdominowac ten teren, ale coz EA widze idzie prosta linia nic innowacyjnego i nie wiem ale cos czuje ze ten nowy bf to bedzie taki karkand 2 :/

z Crysisem było na odwrót, wszyscy go olewali mówiąc że to reklamówka na potężne kompy :wink:

za cholerę nie mogę pojąć czemu tak uciekają od historii, po co wymyślać jakieś konflikty narażając \stosunki polityczno-społeczne skoro można zaczerpnąć konflikt który już był. Czemu wszyscy tak uciekają od IWŚ

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2007, 18:07 

$towarzysz$ napisał(a):
Czemu wszyscy tak uciekają od I WŚ

Bo to jest nieciekawe? Nudne? Denne? Jak sobie wyobrażasz walki oddziałów konnych?

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2007, 19:20 

BF3 bez obslugi Windows XP? Mysle ze EA wyda patch'a na to bardzo szybko ;)

BF1916 byloby fajne.. pierwsze czolgi, dwuplatowce, sterowce i inne bajery.. bez glupich spadochronow itd. :P

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2007, 19:56 

@Człowiek Demolka:Które na np. froncie zachodnim były śladowym jeśli prawie nie bliskim zeru zjawiskiem :P A na froncie wschodnim sprawa była całkiem inna...

v1.1
-Dodano odnośniki

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2007, 21:08 
Moderator forum

Cytuj:
BF1916 byloby fajne.. pierwsze czolgi, dwuplatowce, sterowce i inne bajery.. bez glupich spadochronow itd.

Battlefield 1918 ;] Dobry mod do 1942 ;] Te stare czolgi co nie wiadomo czy stoi do ciebie tylem czy przodem ;p

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2007, 21:39 

Nie no a ja proponuje battlefield wojny napoleońskie. ze skuteczną odległością strzału z rusznicy 70 m i 1 minutowym przeładowywaniem ^^. A co do nowego Bfa się obaczy jak będzie wyglądać... zresztą zawsze można liczyć na mody :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2007, 22:33 

Zasięg to miały większy, ale celność to przy ciut większej odległości w stodołę trafić było ciężko :D (Co do chętnych do pobawienia się w takie rzeczy zachęcam do pogrania w moda do HL-a Battle Grounds. Co prawda jest to wojna o wyzwolenie się kolonii angielskiej od matki [Wojna o Niepodległość] co oznacza około 20 lat różnicy w czasie których... prawie nic się nie zmieniło względem ręcznej broni palnej :])

Osobiście ustawienie BF3 w dzisiejszych czasach odpowiada mi bardziej bo... Już II WŚ lekko przejadła mi się chwilowo po n-Call of Duty, Medal of Honor itd. ;) Ale przyznaję że ze zdziwieniem zauważyłem brak "frakcji" US jako początkowej - bo jak dotąd to amerykańscy chłopcy zawsze i wszędzie nieśli pomoc uciśnionym narodom ;) [nie mylić z "bratnią" pomocą ZSRR]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 125 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2