Teraz jest 30 lis 2024, 14:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2003, 20:15 

RedStar napisał(a):
Pancho napisał(a):
...Po prostu chce mi się wtedy wyć i rozszarpać kogoś takiego....

Ja sie ciebie boje :lol: :P

Póki podwozisz nie mam zamiaru tapetować Twoją skórą mieszkania

Pozdrawiam
Psychol

:lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2003, 21:15 

Mnie denerwują takie sytuacje w DC że jak widzę że jedzie wroga czołg prosto na nas to kładę miny. Normalna odruchowa reakcja.
Wroga czołg bum :D ale...
Naszych wepchnie się kilku do jakiegoś pojazdu i całym gazem w moje miny :evil: Ślepi czy co :?:
A ja mam kilka minusów...
I jeszcze sytuacje z automatyczną zmianą stron w czasie gry.
Jestem niebieski - umarłem - poszedłem oddać urynę - rodzę się - pełno czeronych - strzelam ile wlezie - a to się okazuje że jestem czerwony...
Ech życie... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2003, 21:36 

Anton 2 napisał(a):
Mnie denerwują takie sytuacje w DC że jak widzę że jedzie wroga czołg prosto na nas to kładę miny. Normalna odruchowa reakcja.
Wroga czołg bum :D ale...
Naszych wepchnie się kilku do jakiegoś pojazdu i całym gazem w moje miny :evil: Ślepi czy co :?:

Przed chwilą na Filipinach miałem nie co podobną sytuację, ale tylko nie co, bo nie wiadomo po co koleś minował most. Mamy Amerykańcami ostatnią baze i wiadomo teraz najważniejsze jest zdobywanie nowych, zanim zajmą nam tą ostatnią. Wszyscy wskakują do samochodów i w drogę na most (za mostem jest najbliższa baza). A tu wylatuje jak Filip z konopii gościu z naszej drużyny i minuje most. Nie wiadomo przed czym. Dobrze, że wyhamowaliśmy, bo skończyłoby się nie przyjemnie. A gościu radosny biegnie sobie gdzieś dalej, pozostawiając swoje pamiątki. I zamknął nam najszybszą drogę. Kurcze myślenie nie boli...

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2003, 08:57 

Pancho napisał(a):
...A tu wylatuje jak Filip z konopii gościu z naszej drużyny i minuje most. Nie wiadomo przed czym. Dobrze, że wyhamowaliśmy, bo skończyłoby się nie przyjemnie. A gościu radosny biegnie sobie gdzieś dalej, pozostawiając swoje pamiątki. I zamknął nam najszybszą drogę. Kurcze myślenie nie boli...

zdarzają sie takie przypadki ale takich trzeba tępic :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2003, 11:48 

Wczoraj na Coral Sea jako aliant wlazlem do SBD i od razu przypadkowo zrzucilem bomby (musial mi sie klawisz nacisnac na myszce) jeszcze przed startem, efekt -10 punktow.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2003, 13:16 

RedStar napisał(a):
Pancho napisał(a):
bcj napisał(a):
Mnie najbardziej rozwalaja goscie, ktorzy na sile probuja sie wbic jako pasazer do rozpedzonego tigera/m10... niestety nie zawsze da sie wymanewrowac lub zachamowac...

...Po prostu chce mi się wtedy wyć i rozszarpać kogoś takiego....

Ja sie ciebie boje :lol: :P

Strach ludzka rzecz RS :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2003, 13:20 

Stalingrad. Srodkowy spawnpoint. Widze ze wrog sie tam czolga i proboje przejac. To glupi Velflus (ja) mysli zeby wrzucic tam granat... no ale niestety trafil na spawn i bylo -10 i w dodatku nawet nie zabilem tego gostka co poczatkow chcialem :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2