Teraz jest 12 cze 2025, 12:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2003, 15:24 

[Night]MaX napisał(a):
otóż Pretorius nie masz racji pedofil i pedarasta to prawie to samo mianem pederasta jak sam ładnie wytłumaczyłes określa się gościa mającego pociąg do chłopców :).

Nie wiem skąd czerpiesz swoje dane, ale w ostateczności sprawdź tutaj http://wiem.onet.pl/wiem/0173ba.html

[Night]MaX napisał(a):
Xena skoro uważasz się za prawicowca i identyfikujesz z LPR lub narodowcami Teykowskiego to współczuję i nie ma tu mowy o moim braku tolerancji. No chyba ze chodzi ci o prawicujące partie centrum a to już inna sprawa. Po prostu nie lubię skrajnych odszczepieńców ani z jednej ani z drugiej strony.

LPR i Teykowski nie mają monopolu na poglądy prawicowe. Paradoksalnie Teykowski głosi hasła socjalistyczne (dokładnie narodowo-socjalistyczne), które daleko odbiegają od myśli prawicowej :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2003, 16:16 
Moderator forum

W LPR z ta prawicowością jest tesz deko na bakier (ich poglady mi przypominają nieco narodowy socjalizm). Dla mnie esencją prawicowego podejścia była UPR (Korwin Mikke), ale osobiście aż tak daleko nie zaszedłem w swoich pogladach. A głosuję, bo w wyborach lokalnych juz zauważyłem, że mój głos się liczy.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2003, 16:30 

[Night]MaX napisał(a):
qubix napisał(a):
Kal-El napisał(a):
jakie dymanko... przecierz to homoseksualista, przepraszam wszystkich pedalow, gej. a tamte 24 sztuki to lesby wiec nie bedzie HAPPY ENDU :lol:

O Ty.... :shock: :shock: zboczencu-pedalów przepraszasz?????? :lol: :lol: :lol: ...albo jestes z nimi ,albo przeciwko nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS.przepraszam bardzo jezeli nie obrazilem jakiegos pederasty,naprawde nie chcialem tego zrobic...

Qubix zanim napiszesz pomyśl - homoseksualista to facet lubiący facetów a PEDARASTA to facet lubiący dzieci (nie myl pojęć).

Zresztą co ty z prawicy jesteś, będziesz jak reszta tych ciuli mówił każdemu z kim mu wolno a z kim nie ?? Mamy demokrację i gówno Ci do tego kto się z kim zadaje.

Nie jestem z żadnej prawicy....poprostu NIENAWIDZE pedalstwa
Tak samo jak oni w naplywie animuszu krzyczą"my być pedalstwem,my chciec pedalskie związki"
Tak ja mam prawo być oficjalnie przeciwny temu qrestwqu....i nie z powodów politycznych...tylko poprostu obrzydzają mnie.....
a ty jak chcesz to sobie ich broń ale nie pisz ze gówno mi do tego...jak będziesz sie trzymal razem z nimi w podziemiu,krył przed ludzmi normalnymi,ok.
jak wyjdziesz na wierzch ludzie tacy jak ja zaczną reagować(bo to jest zwyrodnienie)....ktos musi naprostowywać...
Ja ich nie akceptuje i nie zaakceptuje...ale nie mam nic przeciwko tym co cicho siedzą....na impach techno nie zauwazylem tego problemu,pomimo ze są nasiekani do gran patomnosci i tak siedzą cicho i nie robią nic zbereznego....i mnie w sumie nie interesują bo to jest ICH sprawa,ale geje ujawniające swoje gejostwo publicznie to juz przeginka....

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2003, 17:29 
Moderator forum

To jest nastepny rodzaj ekschibicjonizmu - publiczne obnoszenie sie ze swoim homoseksualizmem. Ja stawiam to na równi z lataniem nago po ulicy w godzinach szczytu jak i publicznym biczowaniem się w Wielkanoc. Nie znaczy, że jestem zatwardziałym wrogiem homoseksualistów - jedynie nie lubie zbytnich skrajności. A tobie qubix chciałbym zwrócić uwagę, że nienawiść to mocne słowo. IMO deko za mocne. Ja tak na prawde bezgranicznie nienawidę komarów i dlatego je zabijam przu kazdej możliwej okazji - ludzi którzy mi podpadna "tylko" nie lubię.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2003, 17:50 

Nie no co ty :o ,ja nie podchodze do "homo" w sposób w jaki ty podchodzisz do komarów :shock: :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2003, 18:06 
Moderator forum

qubix napisał(a):
Nie no co ty :o ,ja nie podchodze do "homo" w sposób w jaki ty podchodzisz do komarów :shock: :shock:

To lepiej dobieraj słowa. Nienawiść to bardzo mocne określenie.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2003, 18:29 

chyba to jest nieco offtopic, ale co tam - widzę że panowie mocno się na tym znacie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2003, 23:26 
Moderator forum

Pretorius z onetowego wiem to moze nie będe korzystał bo chłopcy czasem tam zdrowe pierdoły pociskaja - swoje definicje biorę od ciotki która jest psycholgiem sądowym :) i spotyka sie z tego typu przypadkami jak i ze słownictwem.

Cytuj:
Ja stawiam to na równi z lataniem nago po ulicy w godzinach szczytu jak i publicznym biczowaniem się w Wielkanoc.

mój drogi po to mamy demokrację żebym mógł sobie robić i mieć poglądy taki jakie chcę dopóki to nie szkodzi innym skoro mam ochotę się biczować w wielkanoc to jest to tylko i wyłacznie moja prywatna sprawa. Tak samo z homoseksualistami skoro pasuje im styl życia jaki prowadzą to mi to jest osobiście obojętne i wcale mi nie przeszkadza. To tyle jeśli chodzi o mój stosunek wobec, jak to napisał Pretorius "tolerancji" wobec odmienności czy to politycznych czy seksualnych. Nie neguję waszych wypowiedzi odnośnie LPR czy Tejkowskiego bo poniekąd macie racje jeśli chodzi o ich marzenia polityczne. Niemniej to własnie oni są przeze mnie postrzegani jako prawica - wyraźnie to zaznaczają przy każdej publicznej wypowiedzi.

Cytuj:
chyba to jest nieco offtopic, ale co tam - widzę że panowie mocno się na tym znacie

owszem moja żona to fajny gościu :D :D :D :wink:

oki zakończmy temat bo wkracza w nieciekawą strefę a po jaką cholerę gadać o polityce i mniejszościach seksualnych na forum BF'a - z jednym się myślę wszyscy zgodzą - polityka to jedno wielkie bagno i nie ważne z której strony patrzysz czy lewej czy z prawej czy z środka.

NightMaX LOG OUT :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2003, 00:02 

Qubix.
Na tym forum raczej malo kogo obchodzi, kogo kochasz a kogo "nienawidzisz". nie siej fermentu. dla mnie homoseksualista to coz... chlopak ni ewie co traci i tyle ;). nie moja to sprawa i nie mam prawa komus narzucac swojego swiatopogladu. niech sie.. bawią jak chcą,, byle nie ze mna.
po drugie. kultura, ok? a jak Cie gryzie klawiatura, to pamietaj o backspace'sie.

ps. dla Twojej wiadomosci - nie znosze braku tolerancji, rasizmu itp. watch out.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2003, 00:28 

hehe
homosexualizm fajna rzecz - of couz w wykonaniu kobiet (najlepiej w mleku)
a faceci - bleeee... :D
Te tylko se nie mysle no... wiecie :)
Wiem to z opowiadan doroslych no i Couga, Kleszcza, Mohhameda na ircu :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2003, 00:31 

[Night]MaX napisał(a):
Pretorius z onetowego wiem to moze nie będe korzystał bo chłopcy czasem tam zdrowe pierdoły pociskaja - swoje definicje biorę od ciotki która jest psycholgiem sądowym :) i spotyka sie z tego typu przypadkami jak i ze słownictwem.

Wiem, że temat jest banalny, kolejny offtopic, jednakże nie lubię, jak ktoś szerzy herezje, szczególnie, jeśli nie potrafi przyznać się do błędu.

Max nie wiem, co może Cię przekonać, iż mylisz zagadnienia, ale spróbujmy.

Jeśli nie podoba Ci się onet to może poniższe pozycje trafią do Ciebie:

Słownik języka polskiego, pod red. Prof. Dr Mieczysław Szymczak, Warszawa 1973, tom 2, str. 627:

Pederasta m odm. jak ż IV, CMs. ~aście; lm M. ~aści, DB. ~tów <mężczyzna uprawiający pederastię; homoseksualista> <z gr.>

Pederastia ż I, DCMs. ~tii, blm <uprawianie stosunków płciowych między mężczyznami; homoseksualizm męski> <z gr.>

Słownik wyrazów obcych, pod red. prof. Dr Zygmunta Rysiewicza, Warszawa 1963, str. 503:

Pederastia [np. fr. pederastie, niem. pederastie, ros. piedierastija, ang. p(a)pederasty, z gr. paiderastia, od pais, dop. paidos dziecko, chłopiec i erao kocham] przeciwne naturze stosunki miłosne między mężczyznami

Ewentualnie spytaj się Swojej Cioci, może ona Cię przekona :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2003, 01:20 
Moderator forum

jak ja was lubie chlopaki :) ,tyle zmarnowanego czasu i wysilku zeby sie poklocic o gejach i pochodnych na forum BF, very amusing :), good work :D

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2003, 01:59 

Easy,easy,easy....,daj spokuj Kriz,mam swoje zdanie na ten temat i juz,co do tolerancyjności to przeciez nie napisalem ze nalezy homo palic,kamienowac,nadziewac na pale(o nie tego stanowczo sie nie powinno).
Xena mial racje slowo nienawidze zostalo zle uzyte...za mocno to okreslilem,troszke za bardzo emocjonalnie do tego podszedlem ,tak jak i Ty zresztą....
co do kultury...kazdemu zdarzy sie przeklnąć...normalna rzecz...oki...ja juz nie biore udzialu w tym off topicu bo zaczyna sie nieprzyjemnie robić....Kriz nie bierz wszystkiego "so seriosly" to tylko forum...

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2003, 12:00 
Moderator forum

Niech będzie, że masz rację - chociaż nie mogę się z tym zgodzić - kwestia definicji słownikowej a przyjętego znaczenia (zresztą widzisz składnię słowa - Pederastia [np. fr. pederastie, niem. pederastie, ros. piedierastija, ang. p(a)pederasty, z gr. paiderastia, od pais, dop. paidos dziecko, chłopiec i erao kocham] przeciwne naturze stosunki miłosne między mężczyznami ) jest czasem różna.

Zresztą Preatorius dajmy już luz :) bo po co kruszyć kopie o takie pierdoły jak inna definicja jakiegoś powalonego słowa :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2003, 21:51 

[Night]MaX napisał(a):
(...)

Zresztą Preatorius dajmy już luz :) bo po co kruszyć kopie o takie pierdoły jak inna definicja jakiegoś powalonego słowa :)

Masz rację :D luz... 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2