Jeszcze wracając do tego błędu z datą...zamiast robić takie farmazony mogli użyć takiej daty 11 "skrót nazwy miesiąca" 09..... a nie 11.10.09 a obok na odwrót :S
@up Może będzie coś ciekawego... zaczynam tracić wiarę po tych trailerach które oglądałem , na początku mi się to podobało ale jak oglądnąłem to 2 raz to stwierdziłem że to coś w stylu BF2 i mod do niego -> BF2142
Jak na razie takie moje wrażenie , bowiem grafa ta sama , bronie nie wiem ale pewnie znajdzie sie coś nowego ; perki ??? to w ogóle jakieś nieporozumienie no ale niech już i tak będzie ; brak możliwości jakiejkolwiek łatwej obsługi serwera pod względem modowania . Chodzi mi tu o możliwość blokowania perków , danych broni etc. Żeby tego dokonać trzeba zrobić moda a wtedy all ludzie maja 1 lvl ....co za tym idzie ludzie którzy chcą lvl a nie gre idą na inne serwery!!!! Może MW2 w końcu będzie tj. "Z kompletowaniem" wszystkich części coda i wyjdzie coś ciekawego ?!
Na razie widzieliśmy trailery z singla (który wcale mnie nie interesuje)
Co i jak z multi ?! kto wie
Pojawia się też pytanie co i jak z Nazi zombie w trybie Co-op. Myślę że będzie tryb Co-op ale tylko na misje. (no chyba że zrobią tryb "talib-zombie"<lol2>)
To są bowiem moje odczucia xD , a czas pokaże prawde