Teraz jest 2 gru 2024, 18:13

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2003, 00:01 

A bf 1942 reklame irekw widziałeś i zamówiłeś w witusie ale wybrałeś transport wielbłądem pewnie dlatego jeszcze go niemasz w domu :twisted: :twisted: A może sie myle :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2003, 00:05 

irekw napisał(a):
Zapomniałeś o BreakGrought czy jakoś tak zapomniałem nazwy i ten dodatek chyba jest lepszy od Fronline.

Tak tylko nie liczyłem tzw. wersji deluxe :D . Chodziło mi o same podstawy, ewentualnie dodatek(patrz: Spearhead). Co do nazwy to z tego co pamietam z angielskiego(lol, poliglota się znalazł :) ) to raczej Breakthrough. Jak się pomyliłem to poprawcie :P

Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2003, 00:06 

Dzwoniłem do wirtusa i powiedzieli że cenega albo EA nie dostarczuli im.Timsoft też jeszcze nie ma.

Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2003, 00:07 

HeLmUt napisał(a):
Pacific Assault bedzie zupełnie inna od Rising Sun...ale bedzie miała wspólna misje, zcyli Pearl Harbour

Cytuj:
W Polsce wsześniej reklam gier w TV nie widziałem, w innych krajach owszem...

kilka miesięcy tem leciała reklama Gran Turismo3

OH YEAH!!! :P :P
- przed liga mistrzów-kurde zawsze mnie to zajawiało,heh pamietam pierwszą reklame playstation2 w pl tv jakies 2 latka temu... tez była przed liga mistrzów....pamietam jak wtedy moja szczena klapneła o podłogę rozbijając wiekowego juz dreamcasta i miarzdżac srednioweczne playstation one....

PS.Sony 4 ever
Poliphony digital intertaiment presents....the real driving simulator....>> mam nagrane intro(pierwszej częsci)na vhs...co jakis czas sobie oglądam,never forget this,never(chlip),
w sumie to reklama PS2 z GT(ta sprzed 2 lat,czy tam 1,5tora)) w 70% przyczyniła sie do kupna tejże niesamowitej(na owe czasy)konsoli
teraz rządzą PCety.....

Ostatnio edytowano 10 gru 2003, 00:09 przez qubix, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2003, 00:07 

Gonzopl napisał(a):
A bf 1942 reklame irekw widziałeś i zamówiłeś w witusie ale wybrałeś transport wielbłądem pewnie dlatego jeszcze go niemasz w domu :twisted: :twisted: A może sie myle :)

Tiaaa, wielbłądem, od Afryki wzdłuż południka 0* przez Himalaje do Yurope(to chyba tak sie pisze :lol: ). Albo żółwiem lotnym - nie moow, że nie słyszałeś - a to reklama co leca żółwie, to co :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2003, 00:10 

wiechol napisał(a):
Gonzopl napisał(a):

Tiaaa, wielbłądem, od Afryki wzdłuż południka 0* przez Himalaje do Yurope(to chyba tak sie pisze :lol: ). Albo żółwiem lotnym - nie moow, że nie słyszałeś - a to reklama co leca żółwie, to co :twisted:

To ostatnie pytanie i do mnie,jeśli to jest reklama Netti

Ostatnio edytowano 10 gru 2003, 00:11 przez irekw, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2003, 00:10 

irekw napisał(a):
Dzwoniłem do wirtusa i powiedzieli że cenega albo EA nie dostarczuli im.Timsoft też jeszcze nie ma.

A co ty możesz wiedzieć o Timsofcie? Byłes tam chociaż zalogowany? Znasz melka???? Nie?! A domela???? Nie znasz moich kumpli? To co ty możesz o tym wiedzieć :twisted: :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2003, 00:11 

irekw napisał(a):
wiechol napisał(a):
Gonzopl napisał(a):

To ostatnie pytanie do mnie,jeśli tak jest reklama Netti

Iruś, a jakiej ty reklamy nie znasz :?:

Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2003, 00:12 

wiechol napisał(a):
irekw napisał(a):
wiechol napisał(a):
Gonzopl napisał(a):

To ostatnie pytanie do mnie,jeśli tak jest reklama Netti

Iruś, a jakiej ty reklamy nie znasz :?:

No nie wiem :x :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2003, 00:13 

Hmm czy ja mam zwidy czy marsjanin irekw wlaśnie zdołał zacytowac 2 posty. Toż to szok. 8) Ze swojej strony chciałbym zaprosić wszystkich na film do kin pod tytułem Gdzie jest irekw (Finding irekw) w głównej roli znany na niejednej scenie mały trol afrykański z plemienie zulu-gula irekw :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2003, 00:14 

qubix napisał(a):
HeLmUt napisał(a):
Pacific Assault bedzie zupełnie inna od Rising Sun...ale bedzie miała wspólna misje, zcyli Pearl Harbour

Cytuj:
W Polsce wsześniej reklam gier w TV nie widziałem, w innych krajach owszem...

kilka miesięcy tem leciała reklama Gran Turismo3

OH YEAH!!! :P :P
- przed liga mistrzów-kurde zawsze mnie to zajawiało,heh pamietam pierwszą reklame playstation2 w pl tv jakies 2 latka temu... tez była przed liga mistrzów....pamietam jak wtedy moja szczena klapneła o podłogę rozbijając wiekowego juz dreamcasta i miarzdżac srednioweczne playstation one....

PS.Sony 4 ever
Poliphony digital intertaiment presents....the real driving simulator....>> mam nagrane intro(pierwszej częsci)na vhs...co jakis czas sobie oglądam,never forget this,never(chlip),
w sumie to reklama PS2 z GT(ta sprzed 2 lat,czy tam 1,5tora)) w 70% przyczyniła sie do kupna tejże niesamowitej(na owe czasy)konsoli
teraz rządzą PCety.....

Hehe teraz mam Gran turusmo: Concept :P ... grafa jak zawsze powala :)

i motto PS2: "Fun, Anyone?"

Tytuł: Re: Rising Sun
PostNapisane: 10 gru 2003, 00:14 

Didimos napisał(a):
ale chyba To chyba pierwszy efekt wejścia EA Poland... Swoją drogą ciekawe kiedy będzie MOHRS na PC, bo wersje na konsole nie prezentują się imponująco...

oby jak najszybciej-playstation 2 to trup...brak antyalaisingu itd. do tego mało ramu,do tego... anyway,heh no ma ten emotion engine na pokładzie(zobaczcie "jak&dexter"-jest cudowna or FFX),ale jest za stara-pozatym FPP jest dla pecetó,gry z głębiądla konsol,a komercha robi swoje....
ja czekam na second gen :D

Tytuł: Re: Rising Sun
PostNapisane: 10 gru 2003, 00:20 

qubix napisał(a):
Didimos napisał(a):
ale chyba To chyba pierwszy efekt wejścia EA Poland... Swoją drogą ciekawe kiedy będzie MOHRS na PC, bo wersje na konsole nie prezentują się imponująco...

oby jak najszybciej-playstation 2 to trup...brak antyalaisingu itd. do tego mało ramu,do tego... anyway,heh no ma ten emotion engine na pokładzie(zobaczcie "jak&dexter"-jest cudowna or FFX),ale jest za stara-pozatym FPP jest dla pecetó,gry z głębiądla konsol,a komercha robi swoje....
ja czekam na second gen :D

LOL, kto was uczył PI (przysposobienie inforamtyczne) :?: Widać, że się nie znacie. Najlepszą konsolą jest... gierka elektroniczna o treściwej nazwie Tetris :D Swoją drogą najlepszą strategią jest saper :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2003, 00:32 

O żesz :shock: :evil: -nie bluźnij chłopcze 8) :wink: :lol:

najlepszą konsolką jest"rambo" .Na stadionie Ruscy dają ja z ak 47 w pakiecie.

PS>Rambo-4 bitowa maszyna....zintegrowana z joistickami jednoprzyciskowymi...moc!!!! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2003, 02:15 

co do reklam do Cenega dostawal tez pieniadze od EA na reklamy, ale kasa poszla w dupy..... :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2