Teraz jest 19 lut 2025, 01:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 13:16 

Cytuj:
(szarża Jazdy Rohanu wgniotła mnie w fotel)

najlepsi byli umarli ;)

scenka jak Aragorn, Legolas i Gimli zeskakują, orki się wyśmiewają itd., a tu nagle z morza całe legiony upiorów - i siekana ;)

a i apropo tekstów - gimli i tak zostaje na pierwszym miejscu

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 00:15 

Nie czytalem ksiazki ale jesli chodzi o film to jest najlepszy jaki widzialem.
A co do umarlych to podobno tak bylo w ksiazce, ze wyskoczyli tratatach i bylo po armi Saurona (czy jak mu tam).
Czekam na Resident Evil 2 i Shrek 2 :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 01:01 

kelt napisał(a):
qubix napisał(a):
resident 2 - ?? moze kupa jak 1 czesc

moze i kupa ale ja i tak obejrze dla samej przyjemnosci ogladania milli jovovich :D

Ej :shock: ...to nie ja napisałem kurde.... :shock: ....co Ty... :? jestem maniakiem tej serii...zmień to!!!!!!! :lol: :wink:

PS.Re 1 przeszedłem 2 razy,RE2 3 razy...reszta była hoojowa więc po razie...filmik na razie ogłałem 3 razy ...a 2jeczke...kto wie...Nemezis albo Tyrant mają być w akcji...będzie wielkie lol,z tym ze boje sie ze ...bdę chcieli zarobić ostro na tym filmie...więc moze być zamerykanszczony...oj boje sie...boje.... :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 11:02 

A mnie film znudzil, no czasem byl fajny. Nie jestem fanem LOTR'a, nie czytalem ksiazki. Najgorszy z calej serii, takie jest moje zdanie. Jestem znudzony juz filmami, powiem szczerze nic godnego uwagi nie pojawilo sie od dluzszego czasu w kinach.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 12:39 

marcinek napisał(a):
A mnie film znudzil, ........ Jestem znudzony juz filmami, powiem szczerze nic godnego uwagi nie pojawilo sie od dluzszego czasu w kinach.

To zamiast wydawac kase na kino to kup se flaszke i do domu, a nie zrzędzić nam że film był kiepski bo trawa była zielona, a niebo niebieskie.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 13:53 

Raix napisał(a):
marcinek napisał(a):
A mnie film znudzil, ........ Jestem znudzony juz filmami, powiem szczerze nic godnego uwagi nie pojawilo sie od dluzszego czasu w kinach.

To zamiast wydawac kase na kino to kup se flaszke i do domu, a nie zrzędzić nam że film był kiepski bo trawa była zielona, a niebo niebieskie.

Jak bede chcial to bede zrzedzil, to jest forum. Myslisz ze tylko zadowoleni ludzie moga sie wypowiadac. To takie modne jest jak LOTR, to tylko lizac sie po dupach.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 14:02 

on pewnie lubi filmy typu "Smierc w Wenecji" gdzie polowa akcji dzieje sie na lodce i nic sie nie dzieje :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 14:06 
Moderator forum

Pinky napisał(a):
on pewnie lubi filmy typu "Smierc w Wenecji" gdzie polowa akcji dzieje sie na lodce i nic sie nie dzieje :wink:

LOL. I jeszcze gibie sie jak pierdo...ny rezus i zachwyca Kuntakinte :D
Jak komus sie nie podoba cos, to nie musi ogladac, krytykowac tez moze, ja i tak mam zawsze swoje (najczesciej odmienne) zdanie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 14:10 

Bo cóż polak potrafi :?:
narzekać tylko :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 14:24 

Raix -> Dobrze ze Ty potrafisz wiecej :wink: .

Pinky -> Co ja lubie to moja sprawa i moj gust, i nie iteresuje mnie gust wiekszosci napewno sie do niego nie bede przystosowywal, to takie proste. A wiadomosci o "Smierc w Wenecji" zaczerpnales z "Chlopaki nie placza" brawo, to wlasnie polak potrafi.

Mayek -> Mala uwaga, jesli nie obejrzy to skad ma wiedziec, ze mu sie nie podba :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 14:26 

marcinek -> mniej wiecej z tego filmu tez, a jesli chodzi o sam film to lecial jakis miesiac temu w telewizji :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 14:47 

Pinky -> Niestety nie ogladam zbyt czesto telewizji (ciekawe czy za to tez sie ktos przyczepi?). Gratuluje wytrwalosci w ogladaniu lodki (gondoli) na wodzie przez pol filmu :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 14:53 

marcinek napisał(a):
Niestety nie ogladam zbyt czesto telewizji (ciekawe czy za to tez sie ktos przyczepi?).

Jasne że sie przyczepi, też nie oglądam wole w BF pograć :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 16:16 

marcinek napisał(a):
Jak bede chcial to bede zrzedzil, to jest forum. Myslisz ze tylko zadowoleni ludzie moga sie wypowiadac. To takie modne jest jak LOTR, to tylko lizac sie po dupach.

Calkowicie sie z toba zgadzam, mnie pojechali za to, ze na jakiejs tam stronce napisalem ze bf sie zacina, ze sa lagi i ze niektorzy klanowcy za duzo sobie pozwalaja, ale to bylo przeciez tylko moje wlasne zdanie, moja opinia :!: Kazdy ma prawo sie wypowiedziec, nie obrazajac przy tym innych :x

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 16:44 

A jak nazwiesz maciejak sytuacje w ktorej wchodzisz na serwer,zaczynasz bluzgać i spamować czata bo ci się lagi nie podobają i ktoś cię zteamkillował?
To się nie nazywa wolność słowa tylko buractwo,brak wychowania i zespół dauna...
Szkoda że ja nie napisałem do "pana olafa" jakie to wieśniaki przychodzą z nami pograć... :roll:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2