Teraz jest 26 sie 2025, 23:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2004, 22:08 

Slaj napisał(a):
ciekawe co za naiwniak kupi tą za 199zł :twisted:

Może ja? Niedawno dostałem zwrot podatku :D poza tym od czasu Freespace'a 2 mam uraz do polskiego dubbingu...
Na pewno nie wyjdzie tzw. wersja kinowa?

Żałuję natomiast, że Doom 3 będzie w gruncie rzeczy tylko i wyłącznie "shooterem", klimatycznym i graficznie znakomitym, ale zawsze...
Liczę, że niebawem na silniku D3 powstanie System Shock 3 :) , chociaż studio Looking Glass Tech. już chyba nie istnieje.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2004, 19:38 

Doom 3 ma niby Multi ale jest ono ograiczone ponoć do kilku osób ponieważ dane przesyłane są systemem p2p ( dla nie kumatych takie jak kazza lub torrent)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2004, 23:39 

Ciekawe czy zabilbyście mnie gdybym powiedział że Half Life 2 i tak będzie lepszy 8) A tak serio to i tak będzie lepszy z tego co widziałem :twisted:
PS.A ja juz mogę sobie kupić Dooma III tralalalalal :lol:

^Da mi ktoś maila do Shannyn Sossamon?^

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2004, 23:50 

FighterPL napisał(a):
Ciekawe czy zabilbyście mnie gdybym powiedział że Half Life 2 i tak będzie lepszy 8) A tak serio to i tak będzie lepszy z tego co widziałem :twisted:

Ufff nic o pierogach... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2004, 00:35 

FighterPL napisał(a):
o kurcze napraawde no nie to ty musisz byc kasiasty

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2004, 01:51 
Moderator forum

Ide jutro obejrzeć co to za dziwo. Kumpel ściąga to sobie obejrze i zobacze czy warto kupić. Nie wie ktoś czy giera korzysta już z PixelShadra 3.0?

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2004, 09:31 

Hynol napisał(a):
Ide jutro obejrzeć co to za dziwo. Kumpel ściąga to sobie obejrze i zobacze czy warto kupić. Nie wie ktoś czy giera korzysta już z PixelShadra 3.0?

znaczy na polski.. jutro ci sie sciagnie ;D

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2004, 10:56 

Z PS 3.0 korzysta na razie wyłącznie FarCry, a i tak nic z tego nie wynika :) Żadna gra nie ma w zapowiedziach wsparcia PS 3.0 i w sumie nic dziwnego - mały wzrost jakości, na dodatek nowe Radki nie wspierają.

Co do Dooma... mieszane uczucia. Piękna grafika, ale to prymitywny horrorek. Co nie znaczy, że się nie da przestraszyć.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2004, 15:19 
Moderator forum

Pan Szmata napisał(a):
znaczy na polski.. jutro ci sie sciagnie ;D

:) Nie. Za dużo roboty na testowanie. Ale już widziałem... Jak stary dobry doom.... Panowie szykujcie kasiorke. Na gierke i na sprzęty :D. Kumpel ma 2.5 Ghz 512 RAM i Ati9800 ultra - chodzi na medium, są momenty że przycina. Ale giera, tak jak BF warta wydania 109 PLN. Kiedy w sklepach w tej cenie??

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2004, 20:27 
Moderator forum

No to czekamy do września... I dziwić się że piractwo kwitnie w tym kraju. Do września to połowa moich znajomych skończy drugi raz tą gre i rzuci w kąt.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2004, 22:19 

krotki ten dumszczak :P

HIC NATUS EST
Scierkens

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2004, 00:01 
Oldboy Battlefield.pl

a teraz bedzie recenzja gry dla wszystkich oczekujacych!:
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
tak na szybko bo niema o czym gadac...:
przecietny cukierek w zajebistym opakowaniu...
single na high wyglada bardziej niz przepieknie, cienie.. texturki.. wszystko mroczne... ale powiem wam ze bardziej sie balem w AvP2.... multi... hmm strzelanka taka niewiem moze zle odbieram bo mi strasznie laguje net ostatnio... ale.. fajne patenty sa niewidzialnosc taka jak w q3, quad... niewiem czy to bylo to ale jest cos takiego co raczej mozna nazwac Rage,
polaczenie haste z niesmiertelnoscia??/quadem?? wyglada to przekomicznie jakby ktos biegl po jakis silnych psychodelach, drze sie, migocze na czerwono (wlasciwie to wyglada jak z palaca sie petarda w plecach)... teleporty sa swietnie zrobione tak ala tunel zycia 8) - dluzej sie przez nie leci wiec latwiej o telefraga :D bronie... raila nie widzialem... poziomy multi widzialem tylko zamkniete... nie widzialem otwartej przestrzeni...
klimat... gry... jak znajde to opisze...
jednym zdaniem: ludzie sie na to zuca... bo niema HL2...
tyle do powiedzenia mam... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2004, 08:55 
Moderator forum

Na początku było ciekawie.
Animacje, fabuła, oprawa video i audio mogą niejednego, który nie miał do czynienia z tego typu gatunkiem powalić z krzesła. Klimat żywcem nawiązujący do klasyki jaką była pierwsza część HL. Baza, laboratorium, coś się dzieje, walczysz z potworami. Pierwszy etap, drugi jest jeszcze ciekawiej. W przerwach wstawki animowane ukazujące intrygę Twoich przełożonych. Mroczny świat, czasem nerwowe i straszliwe momenty ze wspaniałymi efektami audio, gdzieś na półpiętrach słychać odgłosy zabijanych ludzi, wołających o pomoc, jakaś bestia wydaje metaliczne przydźwięki niczym tajemnicza baestia z filmu "Obcy". Potem długo, długo, długo nużące, czasochłonne podążanie za liniowym scenariuszem w stylu "zrób to sam i przeżyj". IMHO plusy za grafikę. Pomimo, że ta nie wspiera PS 3.0 model człowieka i tak jest na najwyższym poziomie. Pięknie odwzorowana mimika twarzy, gesty i ruchy postaci czasem nazbyt realistyczne. Wspomniany dźwięk również na razie przeważa szalę na korzyść gry.
Dobijają natomiast: wspomniany niemal ciągły półmrok, nazbyt futurystyczne otoczenie, szybko nudząca się, do przewidzenia w dalszy ciąg wydarzeń fabuła.

Fani tego gatunku będą pod wrażeniem nieco bardziej sceptyczni, na początek będą ochać i achać ... po czym spędzając kolejne 2-3h gry szybko o tym zapomną.

Dobra hoororstyczna gra, w ładnym medialnym opakowaniu, jednakże w niektórych momentach ów "cukierek" staje się przesłodzonony. Widać to na kolejnych etapach gry.
Nie negując jednak całości i tak warto podziwiać ID. Dopieli swego.

BTW: P4 3500Mhz (HT), R9800@400/690 (@XT+), 1280x1024 detale Medium ... gra się płynnie, jednak po załadowaniu nowego levelu na 1-2 sekundy potrafi .. przyciąć (1Gb RAM i system po 1-wszej godzinie gry wywalił komunikat braku pamięci wirtualnej co uważam, że wielkie nieporozumienie w związku ze zbyt wielkimi teksturami).

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2004, 16:39 
Moderator forum

No cóż - nie grałem - tylko oglądałem i na tej podstawie wpadłem w zachwyt. Ale dopiero jak zagram i przejde to będe wiedział czy mi pasi czy nie i jaki ma klimacik. Z wypowiedzi wnioskuje że gra jest raczej do obejrzenia niż ciupania 24/7.

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2004, 16:43 

tak.. gra jest reklama nowego silniczka ID... pozostaje czekac teraz na nowe gierki na tym silniku :)

HIC NATUS EST
Scierkens

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2