Teraz jest 18 cze 2025, 23:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2004, 01:04 

Maciejek..mów kiedy będziesz grał w BG42 przez net??nie przepuszcze takiej okazji :twisted: (aby zagrać z true masterem)

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2004, 01:09 

No no! Dzisiaj Tzeench dostal ode mnie w kosc. Strzez sie :D
Moze jutro zagram, albo w niedziele, bo jutro musze wyprobowac wszytskie mapki.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2004, 10:58 

Heh, a ja wam powiem tylko jedno: nie musimy już naskakiwać na Maciejka (szczególnie mówię to do Ciebie, MK :wink: ), bo kto wie - może Maciejek naprawde dobrze gra w Bf'a, może nawet lepiej od niektorych z nas. Wiem, że to jest możliwe jak Gwiezdne Wojny, ale wszystko się moze zdarzyć :P :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2004, 11:35 

Czytam i czytam... I nie mogę się nadziwić że tracicie energię na te jałowe gadki :shock: Ja nie znam Maciejka (a poznanie dla mnie to konfrontacja w 4 oczy) i jeśli mnie coś nie interesuje to tego nie czytam-proste, Jeśli gość jest faktycznie wku... i komuś zalazl za skórę to może faktycznie jak sami radzicie przenieście ten temat na priva lub do hparku... Skoro go mamusia nie wychowała to nie nasza w tym rola!

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2004, 11:40 

Sorry-to jest Hyde Park :oops: ale reszta bez zmian... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2004, 12:26 

wiechol/wiesiek/wiesławie :D ..żle odebrałeś mój przekaz energetyczny :D nie pisałem że Maciejek to cieć, itp(co byłoby jakimś "naskakiwaniem"na niego) itp...ino chce zobaczyć czy/jak gra w necie..ja na niego naskakuje :roll: no chyba se jaja robisz :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2004, 12:37 

Maciejek napisał(a):
No no! Dzisiaj Tzeench dostal ode mnie w kosc. Strzez sie :D
Moze jutro zagram, albo w niedziele, bo jutro musze wyprobowac wszytskie mapki.

HAHAHAHHA, o boże, ale bullshit, 3 razy mnie zestrzelił i już się podniecił, stanął ci z tego powodu? nie chcę cię martwić ale ja ciebie rozwaliłem ponad 2 razy tyle...

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2004, 12:45 
Oldboy Battlefield.pl

sie tzeench nie tlumacz:D notowania ci leeeeca... :D hehehheheehe :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2004, 14:16 

bez komentarza :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2004, 14:32 

Ja bym ci uznal 2 trafienie, jedno, jak startowalem dopiero z lotniska, adrugie-jak mialem wylaczane glosniki i cie nie zauwazylem, ale jakbym cie zauwazyl wczesniej, to juz by ci nie poszlo tak latwo ;P
Raz to mnie zestrzeliles, bo jakiemus klanowcowi z zespolu zajechalem dla jaj droge i powiedzial, ze mnie za to zestrzeli, powiedzialem "ok" nio i dalem sie mu zestrzelic, tzn. myslalem, ze to on, bo caly czas za mna lecial, ale jak pozniej sie okazalo-to byles ty.Ale tak na serio - mysle, ze bylismy rowni.
Aha, no i nie rozumiem dlaczego myslicie, ze jak ktos jest trolem,to musi strasznie cienko grac w bf'a. Taki irek np. moze byc super pilotem albo czolgista. Nio moze to byl zly przyklad, bo on to juz prezntuje gatunekwybitnego trola, ktory nie wie jak otworzyc klape w barce :wink:
Wiadomo, ze z wiekszoscia z was nie mam szans z jednego wzgledu- mam cienkiego kompa i mi trche bf klatkuje, a do tego mam lagi, bo mam DSL chyba 256kbps rozdzielone na 30 osob w LANie i jak gram po poludniu, jak wszyscy wroca z roboty-w godzinach szczytu, to moge sobie pomazyc o pingu chociazby 100.Nie mowiac juz o packet-lossach. Ale staram sie grac na serwach. Czasami uda mi sie zagrac w nocy, i wtedy jest w miare spox :wink:
PS:Nie wiecie na ktorej mapce w BG42 jest Stukas w wersji G, czyli z dzialkami zamiast bomb. Szukalem w czoraj do polnocy na mapkach z ruskimi, ale nie moglem znalezc. Mam wersje 0.95. TIA :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2004, 15:57 
Moderator forum

Maciejek napisał(a):
Jak Tommy w szczegolach opisywal SA-7, to ja sobie pozwolilem na sprostowanie sprawy Z AKMS-47 i M-16.Dlaczego go nie oskarzysz o trollowanie. Przecie on to samo zrobil!

Maciejek, jak to Ci wytłumaczyć "chłopaku".

Przede wszystkim zajrzyj do internetowego słownika wyrazów bliskoznacznych i dokładnie przeanalizuj definicję trolla zanim kogoś z nią utożsamisz :evil:

Nie pij w moją stronę , gdyż brudzia ze mną nie piłeś i prawdopodobnie nigdy nie wypijesz.

Styl Twoich wypowiedzi, zachowanie na forum (od samego początku pierwszy ban), świadczą o tym, że jest jeszcze przed Tobą długa, życiowa droga.

Osobiście dam Ci dobrą radę - > zanim coś jeszcze klepniesz przemyśl to kilka razy przed wysłaniem na forum. Otwórz okno, złap świeżego powietrza, trzymaj się tematów topiców, w których pisujesz, grzecznie odpowiadaj, nie chwal się przed ludźmi jaki z Ciebie mastash w kwestii wiedzy z zakresu Batalistyki WWII i powochodnych z gry.

Zachowaj pokorę do osób, które kulturalnie zwracają Ci uwagę.

Jeśli nie potrafisz, wierz mi ... drugiej szansy nie dostaniesz

Na koniec: nie liczba postów świadczy o poważaniu.

Poważnie musisz sobie wypracować i poprzez swoje czyny na nie zasłużyć.

Na razie jesteś na równi pochyłej coraz bardziej "dołując" ciągle się kompromitując w oczach rzeszy forumowiczów.

Przemyśl to :!:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2004, 17:26 
Oldboy Battlefield.pl

Maciejek!
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2004, 18:25 

po prostu masz co komu nie pasuje popraw sie i wtedy moze przestaniesz byc trollem :|

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2004, 18:38 

MK napisał(a):
wiechol/wiesiek/wiesławie :D ..żle odebrałeś mój przekaz energetyczny :D nie pisałem że Maciejek to cieć, itp(co byłoby jakimś "naskakiwaniem"na niego) itp...ino chce zobaczyć czy/jak gra w necie..ja na niego naskakuje :roll: no chyba se jaja robisz :shock:

Heh, MK, wiechol nie ma nic wspólnego z moim imieniem (mam na imię Piotrek, ja w miarę srednia liczba user'ów tego forum :wink: ), raczej z nazwiskiem, którego nie zdradzę - jest unikalne i tyle :D . Jeżeli chodzi o naskakiwanie to dobrze coś o tym wiem - sam "przeżyłem" kłótnię z Maciejkiem :lol: . Heh,a co do tego przekazu energetycznego:
MK napisał(a):
(...)(aby zagrać z true masterem)
- odebrałem lekkie nabijanie się, ale wiadomo - z każdego można sie w pewnym stopniu ponabijać :wink: Oczywiscie tylko w tedy, jeśli poziom wypowiedzi jest równy z poziomem mojego podpisu - jednoze Złotych Praw Murph'ego :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2004, 20:42 

===Tomy===[PL] napisał(a):
Maciejek napisał(a):
Jak Tommy w szczegolach opisywal SA-7, to ja sobie pozwolilem na sprostowanie sprawy Z AKMS-47 i M-16.Dlaczego go nie oskarzysz o trollowanie. Przecie on to samo zrobil!

Maciejek, jak to Ci wytłumaczyć "chłopaku".

Przede wszystkim zajrzyj do internetowego słownika wyrazów bliskoznacznych i dokładnie przeanalizuj definicję trolla zanim kogoś z nią utożsamisz :evil:

Nie pij w moją stronę , gdyż brudzia ze mną nie piłeś i prawdopodobnie nigdy nie wypijesz.

Styl Twoich wypowiedzi, zachowanie na forum (od samego początku pierwszy ban), świadczą o tym, że jest jeszcze przed Tobą długa, życiowa droga.

Osobiście dam Ci dobrą radę - > zanim coś jeszcze klepniesz przemyśl to kilka razy przed wysłaniem na forum. Otwórz okno, złap świeżego powietrza, trzymaj się tematów topiców, w których pisujesz, grzecznie odpowiadaj, nie chwal się przed ludźmi jaki z Ciebie mastash w kwestii wiedzy z zakresu Batalistyki WWII i powochodnych z gry.

Zachowaj pokorę do osób, które kulturalnie zwracają Ci uwagę.

Jeśli nie potrafisz, wierz mi ... drugiej szansy nie dostaniesz

Na koniec: nie liczba postów świadczy o poważaniu.

Poważnie musisz sobie wypracować i poprzez swoje czyny na nie zasłużyć.

Na razie jesteś na równi pochyłej coraz bardziej "dołując" ciągle się kompromitując w oczach rzeszy forumowiczów.

Przemyśl to :!:

1.Mozesz mi podac linka do tego slownika ?Albo do definicji trolla internetowego?
2.Udowodnij mi, ze sie chwalilem. Wcale tego nie robile, tylko chcialem sprostowac. Tak samo jak ty.
3.Dlaczego niby mialbym pic w twoja strone ?
4.Dzieki za rady. Ale pozwole sobie zauwazyc,ze malo kto na tym forum stosuj sie do zasad netykiety.
PS:Znalazlem juz Ju-87G, BTW, czy WTF oznacza "What the fuck" ?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2