Wasili Czapajew napisał(a):
hmmm ja tez siedze tu jakiś czas .Ale tak jak zjechalicie Okote? Dziwnawym mi sie zdaje .Ten poziom agresji. Fakt!!.... Dla dziwnych pyrackich pytań w stylu gdzie jest łódź podwodna nie daje automatycznie liny do FAQ no i to mnie tu boli
ale reszta WYCHAMUJCIE PANOWIE!!!!!!! Aż tak zły nie jest!!!(zły czyt. potrafi czytać)
Nie, ja też mam tego powyżej dziurek w nosie. To forum stało się
forum Okoty i proponuję szybkie przemianowanie - bo po co wciskać kit, że traktuje ono o BF1942? Imć Okota kasuje posty, które JEMU się nie podobają - a jego gusta w sumie nic mnie (jak i podejżewam resztę) nie obchodzą. Forum ma być na luzie, kiedy chcę pogadać ze sztywniakami idę do urzędu. Co z tego, że w pewnym momencie pojawia się OT, szczególnie, kiedy temat został już wcześniej wyjaśniony? Bo Sir Okotcie nie chce się tego czytać? Jego biznes, ważne, że ja lubię się od czasu do czasu wyluzować - z resztą jak znakomita większość populacji tego forum - co widać po postach. Przez tego BogaForum wkrótce będę ograniczał odpowiedzi do "tak", "nie", "ok" - bo po cholerę się produkować, jeśli i tak ten ciołek zamknie topic. To nie jest moderowanie a cenzura w najgorszym tego słowa znaczeniu. No i oczywiście idiotyczne dopiski Okoty, jego debilne odpowiedzi, które u innych kasuje (bo mu Trollem śmierdzi) a sam dodaje, bo jest okazja do nabicia posta.
Sorry Hoze, ale przecież tak dalej być nie może. Proponuję revote praw moderatorskich oraz obdarzenie nimi kogoś, kto ma trochę twardszą psychikę i nie będzie się ze znaczkiem "M" obnosił jak paw z piórami. Są granice, których się nie przekracza, a Ty Okota przekroczyłeś je już dawno. Jeszcze to Twoje odgryzienie się na mnie w stylu 8-latka i pospiesznie zamknięcie tematu. To jest żałosne stary. Oczywiście banów nie rozdaje, dla kretynów pokroju Maciejka czy Jojca (i paru innych) bo... bo nie - bo ma okazję aby "coś" robić od czasu do czasu - człowieku - kup sobie psa, albo znajdź kobietę or siakąś pasję - zajmij się czymś. A może nawet graj więcej, podnosząc skilla abyśmy później na sparach nie słyszeli, że masz laaagggaaa a po meczach, że Cię "wyczitowano".