Teraz jest 6 wrz 2025, 00:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 22:07 

Kaczy napisał(a):
Desert Eagle napisał(a):
Może byśmy skoczyli i pogadali o bfie i innych rzeczach a przy okazji zjedli coś :?:

chlopie tym mnie rozluzniles o kurw*. Chlpie zastanow sie 100 razy zanim cos napiszesz oka bo narazie poziom twoich wypowiedzi doprowadza ludzi do rozpaczy - skad sie tacy idioci biora?

Kaczy czego ty wymagasz?! Ona jest jeszcze "panną forumową", ma dopiero 48 postów.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 22:30 

NosekzKoszalina napisał(a):
Kaczy napisał(a):
Desert Eagle napisał(a):
Może byśmy skoczyli i pogadali o bfie i innych rzeczach a przy okazji zjedli coś :?:

chlopie tym mnie rozluzniles o kurw*. Chlpie zastanow sie 100 razy zanim cos napiszesz oka bo narazie poziom twoich wypowiedzi doprowadza ludzi do rozpaczy - skad sie tacy idioci biora?

Kaczy czego ty wymagasz?! Ona jest jeszcze "panną forumową", ma dopiero 48 postów.

a od kiedy ilość=jakość??
to ze ktos duzo pisze nie znaczy ze pisze madrze

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 22:40 

Przemilcze tą sprawę, ale to już trochę się robi żenujące... Po cholere piszecie w topicu tym samym się ośmieszając? Poziom niektóych postów jest tak samo żenujący jak topic. Desert Eagle są czasem tamaty o spotkaniach sceny i tam się dopisuj jeśli chcesz się spotkać ze sceną.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 22:41 
Moderator forum

Dowodca_Pawel napisał(a):
Przemilcze tą sprawę, ale to już trochę się robi żenujące... Po cholere piszecie w topicu tym samym się ośmieszając? Poziom niektóych postów jest tak samo żenujący jak topic. Desert Eagle są czasem tamaty o spotkaniach sceny i tam się dopisuj jeśli chcesz się spotkać ze sceną.

o znowu dostalismy nagane od obroncy troli :) na groch twarza do sciany :!:

DP wiecej luzu bo zadna panna cie nie zechce :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 23:00 

Luz, luzem ale naprawde ciężko czytać głupi topic, potem żenujące odpowiedzi :/ Zamiast odrazu dać do kasacji to moderatorom widocznie podobają się takie topici :/. A potem czytaj sobie nowele "Trolle Kontratakują", albo czytaj interesujący topic gdy ktoś z "trolli" (boże lepszje nazwy nie mogliście wymyśleć) się wypowie i potem 2 strony jest o tym jaki on głupi itp. A jak ktoś chce utrzymać porządek to potem tylko słyszy że psuje klimat forum (wielki mi klimat... raczej psuje możliwości statsowania). Można się pośmiać owszem, ale nie z tak żenujących głupot i bez naruszenia czyjejś godności osobistej. A mówie tak poniewarz nie chce by te forum stało się moim gimnazjum gdzie ja należe do "trolli"...

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 23:10 
Moderator forum

Można się pośmiać owszem, ale nie z tak żenujących głupot i bez naruszenia czyjejś godności osobistej. A mówie tak poniewarz nie chce by te forum stało się moim gimnazjum gdzie ja należe do "trolli"...

Chłopaku, przestań się już ośmieszać z tymi wylewnymi ideologiami, o których nawet nie masz pojęcia.

Ludziom brakuje luźnego klimatu, który panował tu i w nagły, nieoczekiwany sposób został zachwiany postawą domorosłego oszołoma, który z niewiadomych powodów traktuje i panoszy się tutaj jak we własnej oborze.

Dobranocka minęła, siusiu, lulu i spać :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 23:18 

W sumie luz, luzem, Kontratak trolli :lol: - lol, kto to napsisał, co? :lol: :wink: . Ja od holmana nauczyłem sie jednej rzeczy - walic trolle i ich naprawianie, porządkowanie forum - niekiedy naprawde dochodze do wniosku, że takie zwierze nalezy pomęczyc :twisted: . Paweł, troche, ale tylko troche za bardzo się tym przejmujesz :roll:

Jeez, spojrzcie sobie na Klan, w którym gra Desert Eagle - jak to przeczytałem to padłem dosłownie i w przenosni - "Za nie długo [zakaz od rodziców]poszukuję". Moze by jakis rankin' trolli zrobic lub zwierząt trollopodobnych, bo o nich zapomnimy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 23:36 

Bez komentarza :( :(

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 23:42 

Dobra już dobra, spróbuje wrzucić na "luz" ale wy postarajcie się ograniczyć choć trochę spamowanie... Szczególnie to przeszkadza w topicach które są interesujące...

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 23:47 

Dobra już dobra, spróbuje wrzucić na "luz" ale wy postarajcie się ograniczyć choć trochę spamowanie... Szczególnie to przeszkadza w topicach które są interesujące...

Takich jak na przykład ten? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 23:52 

Ech czepialscy się znaleźli ;). Tak żebyś wiedział po prsotu pałałem się ochotą by dostać autograf od Desert Eagle, XXI wiecznego wcielenia Romla. Zadowolony? :P

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2004, 00:13 

Eeee, a co z Sage? Nie mylic z Sagem :wink: Tiger, Irekw i Maciejek (twierdzi, ze ma bana - jak to jest?) cos sie nie pokazuje - ale na szczescie sa nowi, z których 90% to lole, chociaż są wyjatki (SouD, Zbawca, wiecej nie pamietam, bardzo załuje i przepraszam, jak kogos sensownego ominłąłem :wink: )

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2004, 00:18 

O tak sensownego pominołeś... Sage? Sagem? A kim oni byli? A Tiger się pokazuje... Mniej ale się pokazuje. A tak wogóle trzymaj się tematu. A temat jest taki: "Pytanie do Warszawiaków o McDonald" które przeobraziło się w "McDonald jest dla Trolli więc ty jesteś Trollem i czas na Spam" Więc trzymaj się topicu i naśmiewaj się z Desert Eagle bo Okota przyjdzie i skasuje twój post za off-topic...

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2004, 01:20 
Oldboy Battlefield.pl

nic nie usune
niech sie osmieszaja bardziej... wszyscy... :twisted:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2