Dzieki Jelcyn za cieple slowa
Nastepnym razem zastanowie sie 3 razy zanim zrobie cokolwiek dla ogolnie sceny jako takiej.
Panowie taka prawda, ze stare czasy juz nie wroca. Idzie nowa era, mlodych graczy i nowych na scenie. Nie chodzi mi personalnie o Jelcyna tylko o klimat na forum i na lanach... To juz nie te czasy i ja chyba zaczne powoli myslec o emeryturze, bo predzej czy pozniej komus nie spodoba sie, ze jakis "stary pryk" siedzi na stolku na scenie gdzie nie gra juz nikt z jego "pokolenia" i wtedy sie zacznie. A ja nie mam checi, sily ani zapalu wyklocac sie ze wszystkimi. Tyle ogolnorozwojowej refleksji.
Teraz tlumaczenie dla Pana Jelcyna:
Newsy szly po kazdym meczu. Po kazdy kolejnym nie wiedzialem czy dluzej zostane i czy bede mogl napisac nastepny, bo nie jestem z Wawy i nie wiedzialem jak wrocic do mojego miejsca pobytu. Poza tym jesli polaczylbym to wszystko w jeden news i update'owal to zajeloby to dokladnie tyle samo miejsca co calosc podzielona na newsy. Moze nawet wiecej gdybym sie rozpisal. Po 3 nie powinno mnie obchodzic biadolenie biednego gracza 1942, bo jesli taki gracz nie zauwazyl to jest to scena i strona o dwoch czesciach jednej gry. Po 4 jesli nie podoba ci sie sposob pisania newsow i ich tresc zaloz swoja strone i pisz tylko o tym co ciebie interesuje.
A tak na koniec mala uwaga: W zyciu przyda ci sie wiecej tolerancji bo zginiesz.