Teraz jest 22 sie 2025, 12:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2004, 21:43 

Mnie nic nie interesowało co się dzieje na LAN party, dla mnie gra o pieniądze to hazard. Może po prostu 'VIP'y' zrobią swój dział newsów. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2004, 21:45 

dobrze jest ok wracac do gry

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2004, 01:47 
Moderator forum

Dzieki Jelcyn za cieple slowa :?
Nastepnym razem zastanowie sie 3 razy zanim zrobie cokolwiek dla ogolnie sceny jako takiej.
Panowie taka prawda, ze stare czasy juz nie wroca. Idzie nowa era, mlodych graczy i nowych na scenie. Nie chodzi mi personalnie o Jelcyna tylko o klimat na forum i na lanach... To juz nie te czasy i ja chyba zaczne powoli myslec o emeryturze, bo predzej czy pozniej komus nie spodoba sie, ze jakis "stary pryk" siedzi na stolku na scenie gdzie nie gra juz nikt z jego "pokolenia" i wtedy sie zacznie. A ja nie mam checi, sily ani zapalu wyklocac sie ze wszystkimi. Tyle ogolnorozwojowej refleksji.

Teraz tlumaczenie dla Pana Jelcyna:
Newsy szly po kazdym meczu. Po kazdy kolejnym nie wiedzialem czy dluzej zostane i czy bede mogl napisac nastepny, bo nie jestem z Wawy i nie wiedzialem jak wrocic do mojego miejsca pobytu. Poza tym jesli polaczylbym to wszystko w jeden news i update'owal to zajeloby to dokladnie tyle samo miejsca co calosc podzielona na newsy. Moze nawet wiecej gdybym sie rozpisal. Po 3 nie powinno mnie obchodzic biadolenie biednego gracza 1942, bo jesli taki gracz nie zauwazyl to jest to scena i strona o dwoch czesciach jednej gry. Po 4 jesli nie podoba ci sie sposob pisania newsow i ich tresc zaloz swoja strone i pisz tylko o tym co ciebie interesuje.
A tak na koniec mala uwaga: W zyciu przyda ci sie wiecej tolerancji bo zginiesz.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2004, 01:53 

Garet napisał(a):
To juz nie te czasy i ja chyba zaczne powoli myslec o emeryturze, bo predzej czy pozniej komus nie spodoba sie, ze jakis "stary pryk" siedzi na stolku na scenie gdzie nie gra juz nikt z jego "pokolenia" i wtedy sie zacznie. A ja nie mam checi, sily ani zapalu wyklocac sie ze wszystkimi. Tyle ogolnorozwojowej refleksji.

przestan chrzanic :P nie jest az tak zle, od niepamietnych czasow, byli rozni dziwni ludzie z jeszcze dziwniejszymi pogladami, czepiali sie starej gwardii i nie dawali jej zyc... a teraz - albo sami sie wykruszyli do nowej gierki, albo sa znanymi i szanowanymi forumowiczami :)

chwilowy wysyp zlosliwosci jest spowodowanym zla pogoda, brakiem slonca i ogolnie zblizajaca sie zima... trzeba to przetrwac i tyle :] byle do wiosny :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2004, 01:59 
Oldboy Battlefield.pl

albo wyslac wszystkich w celach terapeutycznych na solarium... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2004, 02:10 
Moderator forum

Jaka kurde wiosna? A snowboard?!
;)
Ale nie zaprzeczycie, ze cos sie konczy... Patrzac na scene i vieta i 1942 czuje sie stary...

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2004, 02:11 

jeszcze chwila i bedzie BF2 :D

kto wie, moze druga mlodosc ? :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2004, 02:19 
Oldboy Battlefield.pl

bf2 ma wygladac jak DC... z balistyka wlacznie wiec... *
*ktos mnie prosil zeby tegonie mowic... ale... co mi tam :P

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2004, 02:32 

Wypoor PL napisał(a):
Mnie nic nie interesowało co się dzieje na LAN party, dla mnie gra o pieniądze to hazard. Może po prostu 'VIP'y' zrobią swój dział newsów. :lol:

:?: :?: :?: lol

I widac że nie rozumiesz o co chodzi. Nagrody? Wiesz jak się je wygrywa to jest fajnie a jak nie to nikogo to nie obchodzi. Taka prawda na każdy z trzech lanów ludzie przyjeżdzali po to żeby poznac innych, zobaczyc starych znajomych i ogólnie dobrze się bawić w troche innej niz codzienna atmosferze. Naprawde za tych ludzi których poznałem, nawet jeśli okaże się ze więcej ich nie zobacze to gotówbyłbym dopłacić. BF to kiedyś była jedna wielka rodzina :)

A co do newsów Gareta... to ten tekst ż są nie potrzebne to chyba żart? Generalnie taki lan to zawsze było najważniejsze wydarzenie na scenie, na któere ludzie zwykle szykowali się już pół roku wcześniej. I wiem że sporo osób mimo szczercyh chęci nie mogło na niego przyjechać. Więc taka relacja semi-live to coś bardzo pozytywnego.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2004, 02:35 

no wlasnie, mile bylo to, ze "przegrani" nie zawineli sie i poszli do domu, a jednak kibicowali, najwytrwalisi wytrzymali do 24 - mimo wlasciwie 2,5h opoznienia... i tego, ze byli jakas 18-19h na nogach :]

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2004, 02:38 
Oldboy Battlefield.pl

no i co z tego??
kasa pojdzie na serverek/dla graczy --> lepsze wyniki w grze ---> wyzej w CB -----> wiecej o Polakach sie bedzie mowic ------> wiecej firm bedzie robic "LANy" -----------> nagrody na lanach..... itd...
i czy to takie zle?

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2004, 02:50 
Moderator forum

Okota napisał(a):
bf2 ma wygladac jak DC... z balistyka wlacznie wiec... P

dokladnie :lol: chce zobaczyc wtedy miny tych wszystkich ktorzy mysla ze BF2 bedzie taki jak Bf42 :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2004, 02:53 
Oldboy Battlefield.pl

no ci beda sie akurat usmiechac na wiesci o FH mod for BF2 8)

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2004, 03:34 
Moderator forum

Nic juz nie bedzie takie jak 1942 bo byla to gra mimo tony bugow wnoszaca cos nowego. Pamietacie podjarane mordy przet kompem jak czlowiek probowal wystartowac SAMOLOTEM! To bylo cos. Teraz wiekszosc rzeczy bedzie wtorna i przyjdzie nam czekac na wieksze innowacje...Chcialbym sie mylic... :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2004, 04:58 

Dokładnie, nic już nie będzie takie jak 1942, to były czasy, to był klimat, to były poświęcenia, etc. :( Chodziaż by w BF2 zasuwał po mapie Papamobile, to to już nie będzie 1942.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2