[Night]MaX napisał(a):
Deec napisał(a):
kupa nie rzadzi
trzeba dobrze skonfigurowac IE pare dobrych latek i dziala jak marzenie a Mozilla?? nawet nie wszystkie strony dobrze wyswietla :/
Deec ma rację !!! kiedyś dostałem za darmo malucha od rodziców, strasznie sie psuł i rozwijał 10 km/h, ale już po zmianie silnika, dołożeniu sportowej skrzyni, wymianie karoserii oraz całej tapicerki (co łącznie zajęło mi 2 lata) zaczął wyglądać i jeździć jak porshe, tylko kurde niestety jako ze nie miałem kasy to musiałem się zgodzić na to ze wszedzie był poobklejany nazwami sponsorów, powiem więcej doszło tego ze rano jak patrzyłem na niego to pokazywały się coraz to inne naklejki o których nic nie wiedziełem, po jakimś czasie doszło do tego, że moje porshe pod ciężarem naklejek znowu zaczęło jeździć z szybkością malucha

........... jaki jest morał z tej historii

to pozostawiam dla ludzi myślących

To sie usmialem Max nie powiem. Coz za wzruszajaca historia o maluchu. Teraz jescze tylko pokaz mi naklejki reklamowe i dodatki w FF ktore ja tak straszliwie obciazaja to w ogole umre ze smiechu.
Chcialem tez zauwazyc ze wlasnie te wszystkie cudowne poprawki do windy i IE instalowane jak leci z Win Updt klasycznie zamulaja system. Instaluje sie tylko krytyczne.
Poza tym polecam tez wglebienie sie troche bardziej w temat przegladarek zanim zaczniesz glosic wyzszosc jednego softu nad drugim ->
http://www.cert.pl/PDF/Raport_CP_przegladarki.pdf
To ze cos developuje duza firma nic nie znaczy, taka firma potrafi miec gdzies userow dokladnie tak samo jak mala, a moze nawet bardziej.
Wlasnie jako czlowiek myslacy i analizujacy juz dawno dokonalem przemyslanego wyboru -> FF.
I na koniec - to nie mozilla zle wyswietla strony - to niektore strony sa nieumiejetnie napisane i przystosowane tylko do IE bo tak bylo wygodniej autorowi/nie umial lepiej napisac strony/uznal ze wiekszosc userow i tak bedzie mialo IE. I to wlasnie obecnie ulega zmianie.