Teraz jest 5 gru 2024, 04:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2005, 15:04 
Moderator forum

[Night]MaX napisał(a):
Deec napisał(a):
kupa nie rzadzi :D trzeba dobrze skonfigurowac IE pare dobrych latek i dziala jak marzenie a Mozilla?? nawet nie wszystkie strony dobrze wyswietla :/

Deec ma rację !!! kiedyś dostałem za darmo malucha od rodziców, strasznie sie psuł i rozwijał 10 km/h, ale już po zmianie silnika, dołożeniu sportowej skrzyni, wymianie karoserii oraz całej tapicerki (co łącznie zajęło mi 2 lata) zaczął wyglądać i jeździć jak porshe, tylko kurde niestety jako ze nie miałem kasy to musiałem się zgodzić na to ze wszedzie był poobklejany nazwami sponsorów, powiem więcej doszło tego ze rano jak patrzyłem na niego to pokazywały się coraz to inne naklejki o których nic nie wiedziełem, po jakimś czasie doszło do tego, że moje porshe pod ciężarem naklejek znowu zaczęło jeździć z szybkością malucha :( ........... jaki jest morał z tej historii :D to pozostawiam dla ludzi myślących :)

To sie usmialem Max nie powiem. Coz za wzruszajaca historia o maluchu. Teraz jescze tylko pokaz mi naklejki reklamowe i dodatki w FF ktore ja tak straszliwie obciazaja to w ogole umre ze smiechu.

Chcialem tez zauwazyc ze wlasnie te wszystkie cudowne poprawki do windy i IE instalowane jak leci z Win Updt klasycznie zamulaja system. Instaluje sie tylko krytyczne.

Poza tym polecam tez wglebienie sie troche bardziej w temat przegladarek zanim zaczniesz glosic wyzszosc jednego softu nad drugim -> http://www.cert.pl/PDF/Raport_CP_przegladarki.pdf

To ze cos developuje duza firma nic nie znaczy, taka firma potrafi miec gdzies userow dokladnie tak samo jak mala, a moze nawet bardziej.

Wlasnie jako czlowiek myslacy i analizujacy juz dawno dokonalem przemyslanego wyboru -> FF.

I na koniec - to nie mozilla zle wyswietla strony - to niektore strony sa nieumiejetnie napisane i przystosowane tylko do IE bo tak bylo wygodniej autorowi/nie umial lepiej napisac strony/uznal ze wiekszosc userow i tak bedzie mialo IE. I to wlasnie obecnie ulega zmianie.

Ostatnio edytowano 3 mar 2005, 15:48 przez Holman, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2005, 15:42 

wlasnie wlasnie FF jest duzo bardziej przyjazny dla usera :wink: mozna sobie dobrac wtyczki,skiny itd wg wlasnego upodobania...
soft typu firefox/mozilla thunderbird czy foobar jest naprawde godny polecenia bo po 1 jest caly czas aktualizowany i ulepszany po 2 ma duze mozliwosci konfoguracji :wink: po 3 jest darmowy a jednak lepszy od komercyjnego :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2005, 16:05 
Moderator forum

ehhh Holman a miałem cię za myślącego gościa

po to zacytowałem wypowiedź Deec'a żeby łatwiej się było zorientować o co mi chodzi - oki to teraz napiszę to wprost :)

PO **** MAM UŻYWAĆ IE I INSTALOWAĆ JAKIEŚ POPRAWKI SKORO MOGĘ ZASSAĆ FF I UZYWAĆ BEZ ŁATANIA - A TEKST O NAKLEJKACH ODNOSIŁ SIĘ DO IE I TEGO JAK PRZEGLADARKA MS ŁAPIE BYLE GÓWNO I ZACZYNA BYĆ CORAZ BARDZIEJ "STABILNA" I SZYBKA :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2005, 16:23 
Moderator forum

[Night]MaX napisał(a):
ehhh Holman a miałem cię za myślącego gościa

Buhahahah Max, a ja cie mialem za goscia ktory umie komunikowac swoje mysli bez zbytniej komplikacji, a nie najpierw piszesz ze Deec ma racje, potem przytaczasz jakas alegorie o kaszlaku, a na koniec stwierdzasz ze tak naprawde nie zgadzasz sie z tym gosciem, ktoremu z wykrzyknikami wczesniej przyznales racje bo w tak naprawde to wszystko bylo ironiczne i zawoalowane :lol:

[Night]MaX napisał(a):
po to zacytowałem wypowiedź Deec'a żeby łatwiej się było zorientować o co mi chodzi - oki to teraz napiszę to wprost :)

PO **** MAM UŻYWAĆ IE I INSTALOWAĆ JAKIEŚ POPRAWKI SKORO MOGĘ ZASSAĆ FF I UZYWAĆ BEZ ŁATANIA - A TEKST O NAKLEJKACH ODNOSIŁ SIĘ DO IE I TEGO JAK PRZEGLADARKA MS ŁAPIE BYLE GÓWNO I ZACZYNA BYĆ CORAZ BARDZIEJ "STABILNA" I SZYBKA :lol:

No i trzeba bylo tak od razu a nie bijesz niejasna piane :) Piss, choc tak bardzo mialem ochote zeby cie dalej jechac ;)

Ostatnio edytowano 3 mar 2005, 16:25 przez Holman, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2005, 16:25 
Moderator forum

EE NO CO TY wujek Sasza mistrz ciętej riposty nie załapałes Ironi :D już nie pamiętasz akcji z gościem co chciał się dowiedzieć jak zagrać na piracie i polewki ze złym i dobrym forumowiczem.

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2005, 16:27 
Moderator forum

[Night]MaX napisał(a):
EE NO CO TY wujek Sasza mistrz ciętej riposty nie załapałes Ironi :D już nie pamiętasz akcji z gościem co chciał się dowiedzieć jak zagrać na piracie i polewki ze złym i dobrym forumowiczem.

Hehe luz :) Pamietam, pamietam. Trzeba to wykopac z czasow jurajskich bo mlodziez moze nie czaic klimatow

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2005, 16:35 
Moderator forum

natchnąłeś mnie idę poszukać tematu :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2005, 16:41 
Moderator forum

[Night]MaX napisał(a):

Luzik, ja tuż po przybyciu na forum od razu zrobiłem burdę z Shaggy'm, który za szybko przeczytał mojego posta i nie złapal ironii dotyczącej piractwa :) Zmieszał mnie z błotem, za co otrzymał szybką ripostę. To były czasy... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2005, 16:55 
Moderator forum

ale kiedyś to były dyskusje śmieszne i na pewnym poziomie bo teraz to jest prymitywizm.

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2005, 17:01 
Moderator forum

[Night]MaX napisał(a):
ale kiedyś to były dyskusje śmieszne i na pewnym poziomie bo teraz to jest prymitywizm.

Bo wtedy obie strony trzymały pewien poziom intelektualny, a teraz schodzi się niestety plebs, który zostaje na forum i po miesiącu wozi się po wszystkich równo. Wcześniej tacy osobnicy nie mieli szans na przetrwanie, ponieważ scena była dosyć wymagająca. Aktualnie takich ograniczeń niestety nie ma a trolle, które zaczynają grę od założenia klanu (bo nigdzie nie mają szans się dostać) nagle stają się szanowanymi forumowiczami. Spadła cena to i scena schodzi na psy, taka jest smutna kolej rzeczy :(

ps. Shaggy mam nadzieję, że nie masz mi już za złe tamtej 'polemiki' ;)

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2005, 17:34 
Moderator forum

No coz Panowie, taka prawda niestety :?

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2005, 18:55 

Swoją drogą... Trochę zbyt szybko Maxiu wyszedłeś z roli. Miałem nadzieję, że choć raz polewka wyleje się na starszyznę forumową!

PS: Co Wy chcecie od IE!? Przecież na firefoxie się nie da zrobić apdejtu OE! TA PRZEGLĄDARKA JEST SKOPANA!!!! :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2005, 18:59 

ja osobiscie korzystam z IE i problemow nie stwierdzilem. Co do zabezpieczen Anti-Vir to wystarczy odpowiednio w opcjach pogrzebac

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2005, 18:59 
Maskotka BF.pl

Holman - to nawet ja załapałam o co chodzi Nightowi (mimo że jestem kobietą, blondynką i to na dodatku ciemną - czyli gorzej już być nie może :P :lol: ).

@MaX - niezłe porównanie z tym maluszkiem - nieźle się uśmiałam :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2005, 21:36 
Moderator forum

MAM MAM MAM MAM MAM MAM DINOZAURA !!!!!

czytajcie i podziwiajcie jak się kiedyś wkręcało troli :D

http://forum.battlefield.pl/viewtopic.p ... 05&start=0

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2