Teraz jest 6 sie 2025, 16:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2005, 20:35 

Jestem ZA tym, aby Okota zostal przy obecnym stanowisku. Uwazam ze te nagonki sa pozbawione jakiegokolwiek sensu.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2005, 20:40 

Moim zdaniem Okota powinien zachowac status moderatora gdyz moze wywiazuje sie ze swoich obowiazkow lepiej lub gozej ale jednak sie wywiazuje

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2005, 21:16 

Ponieważ jestem aspołeczny będę na TAK.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2005, 21:17 
Moderator forum

Doszło do czegoś co było kiedyś postulowane. Nawet pamiętam jak sam podjąłem smutną walkę z wiatrakami.

Już widzę zdziwienie i konsternację ... cóż.

Minęło AFAIK 1,5 roku od pamiętnej daty mojego burzliwego tematu.
Nastapiło wiele zmian w funkcjonowanu naszego forum. Zmiany również dotycza Okoty, który po ogólnym apelu, nieco nadzorowanej przez Gareta funkcji moderatora zmienił swoje nastawienie. Powiem więcej .. ja doskonale pamiętam jak ludzie chcieli, domagali się, aby Okota powrócił i zaczął wywalać głupawe wątki i zamykać to co tutaj się nie nadawało.

Jako prowoder tamtych zdarzeń miałem na uwadzę równe traktowanie nas wszystkich, spowodowane spokojnym funkcjonowanie forum jako medium do naszych rozmów i spotkań. Wreszcie ustało dopisywanie nieodpowiednich treści do autorskich wątków, wreszcie zapanował spokój .. na jakiś czas. Do czasu kiedy forum straciło prestiż i polot, zostało zalane przez spamująca gówniarzerię na okrągło spamująca i trollującą.

Obecna kwestia Okoty jest kwestią indywidualną, po analizie niektórych wątków, w których wiele treści i zachowań śmieszy i bawi rzekłbym, że jest to prywatna wendetta kilku zamożnych użytkowników.

Jestem za Okotą.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2005, 21:32 

ktos mi wywalil mojego posta :/ wczesniej :/

Jestem za tym zeby zostal!!!Argumenty... posty wyzej

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2005, 21:37 

Jestem przeciwko temu, aby Okota pełnił funkcję moderatora, ponieważ:
- Okazuje wszem i wobec, że jest moderatorem - patrz wątek od którego się zaczął ten topic.
- Jak zamyka Topic zawsze dopisze swoje trzy grosze, które są tak na prawdę niepotrzebne, wyzywają. Lecz nie ma możliwości już na jego teksty odpowiedzieć.
- Jest nerwowy - co można było zobaczyć na ostatnim LAN party, co patrząc na na forum odbija się tym, że wcześniej coś zrobi, a później pomyśli.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2005, 22:53 
Moderator forum

ale Okota nie jest czlowiekiem niezastapionym...jest wielu ludzi na forum ktorzy lepiej by sobie poradzili z moderowniem niz rzeczony Okota

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2005, 23:01 

E tam OKOTA jest jaki jest .......dzieki niemu życie forumowe nie jest nudne ... Pozatym z tego co widzę robi najwiecej z moderatorów w kwesti pilnowania porzadku......... a to że czasem mały dym rozkreci ...eeeee

PANOWIE TO FORUM BEZ +m OKOTA TO JUSH NIE TO!!!!!

Tin daje OKOCIE :

Obrazek

i jego mafia też 8)

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2005, 23:13 

gram z nim w kalnie, ale zastrzegam, że to nie ma znacznia :wink:

Jestem za tym żeby został tak jak Tin, poprostu taki rodzynek musi tu być :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2005, 23:19 

niee okota plus Zaalbar(vel Wiesio) i Tołdi moderami :twisted:

osobiście nie mam nic takiego poważnego do niego,potrafi być wqu..cy czasami,ale w miare dba o forum..tzn.aktywnie działa jako moder

Ostatnio edytowano 16 mar 2005, 23:30 przez MK, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2005, 00:12 

Argument ze Okota dziala aktywnie jako moder uwazam za lekko smieszny bo tak naprawde tylko on sie "chwali" co zablokowal co dopisial itd. Reszta moderow dziala w tle i nie "chwali" sie swoja robota ani "wladza".

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2005, 00:23 

1 uwaga - dlaczego osoby na tak nie podaja konkretnych argumentow - argument - niech zostanie bo my sie czepiamy nie jest argumentem

Do swojej argumentacji na nie chcialbym dodac jeszcze argument podawany o dziwo przez zwolennikow - aktywnosc - dobrego moderatora nie widac - nie musi na kazdym kroku wtracac soich 3 grosz przypominajac tylko, aby uwazac bo temat jest moderowany - nie zyjemy w panstwie policyjnym... i nie ma naprawde potrzeby wprowadzania takiego rygoru na forum.

Chcialbym tez przypomniec, ze na forum dziala wiecej moderatorow - nie tylko jeden Okota - jednak oni sobie jakos radza bez nagminnego wtracania 3 groszy i oscentacyjnej moderacji.

P.S. Zanim powstal ten topic, powstala juz pewna petycja ktora jak narazie rozeszla sie jak narazie poczta pantoflowa: http://www.webpetitions.com/cgi-bin/pri ... i?99499451 pare podpisow juz jest. Ale to tak zupelnie OffTopic :]

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2005, 00:36 
Moderator forum

Przypominam, ze to nie jest topic do dyskusji. Maja sie pojawic opinie i glosy za i przeciw.
Co do ilosci moderatorow to nie jest tak pieknie bo dzialamy aktywnie codziennie tylko ja i Okota.

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2005, 00:41 

obiecuje ostatni moj OT - ale mysle, ze moze wniesc troche do "sprawy"

A propo moderatorow - nie zapominajmy, ze dwaj nowi zostali zaakceptowani przez scene chyba z 3 miesiace temu - tak wiec z aktywnoscia moderacyjna - wcale nie musi byc tak zle.

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2005, 00:42 

Garet napisał(a):
Co do ilosci moderatorow to nie jest tak pieknie bo dzialamy aktywnie codziennie tylko ja i Okota.

Na TAK, choćby dlatego że i tak mało njusów wpływa na bf.pl

PSN id: Graqzu

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2