Tom@s napisał(a):
Mcuś, zrobiłem to specjalnie, bo są tu prawie wszystkie mordy sceny...
Mam jeszcze kilka, ale tutaj jest najwięcej osób

W sumie możnaby podpisać całe zdjęcie, ale wszystkich nie pamiętam i zbytnio nie kojarzę

No ale przynajmniej wiadomo kto się tak rozwala na samym środku, prawda mcmt
Hehe

No co? Dumny organizator

...
@Cooler: Nie stresuj sie chlopie bo ci pikawa siadzie i nie wypijemy

...
Co do opisania zdjecia z Lanparty Poznan 2005, jedziemy od lewej od dolu (kucajacy):
(chyba) Pancho, (chyba)pol glowy Zbawcy, (przed nim) Keserek, (za nimi z tylu, z dlugimi hairami

) Dragon, Byczek F., (nie wiem), Clone Trooper smieje sie i patrzy w bok, (za nim) Boni Tyler

, (za nim) nie wiem, Warszafka robi podwojne rogi WooDoo, (przed nimi glowny dowodca

) mcmt, (za ktorym) Cooler, (za ktorym chyba) SirPandora, (za ktorym po lewej) Maletz, (po prawej) Mayek (per Seraph

), (przed nim) Look robi rogi Coolerowi, (za nim) Garet robi rogi Lookowi, (przed nim) znam, ale ksywki nie pamietam, (przed nim) Konewa, (za nim) Claviert, (przed nim) Yacob, Xen, Spider.
Stojacy od lewej:
(Z profilu chyba) Vegeta, Vicky, Halin, Zgreddstein, Art, Thomas, Okota, Geronimo, (z profilu chyba) Pancho, JanicQ, (z tylu, wysoki) Piasek, (przed nim) nie wiem, (przed nim) Colar, (za nim) nie wiem, nie wiem, (za nim) nie wiem, Hatysz, Die Hard(koholik), (za jego reka) znam, ale ksywki nie pamietam, Leim, nie wiem, nie wiem, (koles maxymalnie z prawej) nie wiem.
Nie wiem gdzie sie podzial mistrz Hunterkiller, The-Laptops-Finder Dobrawek i jeszcze kilku brakuje...