Teraz jest 30 lis 2024, 23:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 51  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 23:07 

Faktycznie,niezly offtopic się zrobil :)

COD4 zapowiada sie miodnie !! Ja już chcę tą grę ! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 23:34 

No no wygląda fajnie. Oby tylko czegoś nie zwalili :twisted:
DOWN
Może i będzie, ale raczej nie w Polsce patrząc na cene ps3.

Ostatnio edytowano 13 lip 2007, 23:37 przez Sidor Retired, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 23:35 

Mplay napisał(a):
SONY większą kasę ma ze sprzedanych gier niż samego systemu. Zawsze tak było i już chyba zostanie...
To że teraz nie ma dobrych gier nie oznacza, że tak już zostanie.
Październik GTA IV, początek 2008 MGS4 Guns of Patriots, no i wyłaniające się z zakrętu Gran Turismo 5.
Rok 2008 będzie rokiem PS3. Moja kryształowa kula też to potwierdza :wink:

dokładnie, ten rok to rok X360 i Wii (bleee :x ) a 08 to zdecydowanie bedzie rok PS3, jak wyjdą na niego gry. Ale ja i tak zostane przy PC :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 23:38 

Vesp3r napisał(a):
Co z tego że PS3 jest takie cudowne jak nie ma na nia fajnych gier, a spny traci na każdej sztuce ? przyszlosć do PS3 napewno nie należy, jak już to jedynie flaga najwiekszej porażki tego roku.
Fakt ogólnie PS3 jest lepsze od Xbox'a ale to ten drugi guruje w sprzedaży, na tego drugiego sa lepsze gry, ba anwet sie nie wykorzystuje mocy ps3 bo poco jak sie uzyskuje to samo co na Xie lecz wiekszym nakladem pracy ?

no klasyczne argumenty: X360 tez nie byl super extra na poczatku, najlepszy jej tytul, GoW, wyszedl prawie dokladnie rok po premierze konsoli. System sellery PS3 wyjda tuz po wakacjach (Heavenly Sword, nowy Ratchet and Clank, Haze, Uncharted, Little Big Planet) a prawdziwe killery tuz po nowym roku (MGS4, Killzone2). XO, oprocz PGR4 Mass Effect, Halo3 i (bardzo naciagane) Too Human, nie ma czym w zasadzie odpowiedziec.
XO goruje w sprzedazy bo jest rok dluzej na rynku - naturalna kolej rzeczy.
Jednak ja sie upre ze przyszlosc ZDECYDOWANIE nalezy do PS3.

koniec offtopa 8)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 23:42 

$towarzysz$ napisał(a):
dokładnie, ten rok to rok X360 i Wii (bleee Mad ) a 08 to zdecydowanie bedzie rok PS3, jak wyjdą na niego gry. Ale ja i tak zostane przy PC Wink

Też tak myślę :wink: Exclusive pokroju MGS4,Gran Turismo 5,Killzone 2,Singstar (kocham tą serię !:twisted:) Rok 2008 zapowiada się bardzo ciekawie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 23:51 

Domino napisał(a):
Exclusive pokroju MGS4,Gran Turismo 5,Killzone 2,Singstar (kocham tą serię !:twisted:) Rok 2008 zapowiada się bardzo ciekawie :wink:

niestety GT wychodzi gdzies na przelom 08/09 :(

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2007, 10:30 

Konca tego offa nie gbewdzie ;]

To czy PS3 czy Xbox bedzie górować zalezy od graczy, w tej wojnie gracze czekajac na ps3 wybierali wii i rpzy nim zostawali dokupujac sobie XSa albo na odwrot, przez co ps3 tracilo i nadal traci, w koncu wyniki sprzedazy ps3 sa mocno niezadowalajace :/

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2007, 19:55 

blachor napisał(a):
no klasyczne argumenty: X360 tez nie byl super extra na poczatku, najlepszy jej tytul, GoW, wyszedl prawie dokladnie rok po premierze konsoli. System sellery PS3 wyjda tuz po wakacjach (Heavenly Sword, nowy Ratchet and Clank, Haze, Uncharted, Little Big Planet) a prawdziwe killery tuz po nowym roku (MGS4, Killzone2). XO, oprocz PGR4 Mass Effect, Halo3 i (bardzo naciagane) Too Human, nie ma czym w zasadzie odpowiedziec. (...)

Żeby daleko nie szukać - Bioshock, Fable2, Ace Combat 6, Lost Odyssey. Haze także będzie na X0.
Staranniej dobieraj argumenty :p

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2007, 21:34 

Rip van Winkle napisał(a):
Żeby daleko nie szukać - Bioshock, Fable2, Ace Combat 6, Lost Odyssey. Haze także będzie na X0.
Staranniej dobieraj argumenty :p

Bioshock tez bedzie na PC, wiec tez odliczmy z listy exclusive. Pierwszy Fable byl marny, po 2jce wiele sie nie spodziewam, Ace Combat 6 tez nie bedzie wybitnym tytulem, ktory raczej nie bedzie lepszy niz chociazby LAIR, o ktorym nie wspomnialem wczesniej. Jakos adrenalina nie skacze mi przy tych tytulach, co moge powiedziec np o Halo3 lub PGR4, jezeli juz mam wybierac z exclusive zapowiadanymi przez M$, ktore, imo, wypadlo dosc blado na tle zapowiedzi nadchodzacych tytulow dla PS3 na E3...

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2007, 23:06 

3 strona OT, bez przesady, niech jakiś moderator się tym zajmie, ostatni post na temat napisał MaZZeo.

Na stronie charlieoscardelta.com pojawił się news z linkiem do tapet na pulpit, polecam: http://charlieoscardelta.com/downloads.php?tab=w

Po tym filmiku 'E3 2007 Insertion and Assault Gameplay' strasznie napaliłem się na tą grę! :twisted:
(http://www.gametrailers.com/player/21748.html)

Co prawda pokazali tym razem singleplayer ale podziwiam tą grupę ludzi która wymyśliła ten konflikt, sceny wygladają jak prosto z filmu + płynność każdego elementu (konsole się kłaniają) = nie mogę sie już doczekać na bete/demko...

Wydaję mi się, że zamiast pakować 3-4k na nowego kompa, zafunduję sobie konsole.

UPDATE
@ Vesp3r - Ale jeśli już ktoś ma kompa i zamiast wydać 2k na upgrade woli wydac 1,5k na pudełko 360, to czemu nie?

UPDATE
Wrzuciłem ten filmik na youtube: http://youtube.com/watch?v=QTsFEvAS8oQ

Ostatnio edytowano 15 lip 2007, 02:50 przez Toniak.47, łącznie edytowano 4 razy

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2007, 23:28 

Ja pakuje w kompa bo wiem ze komp mnie sie przyda.

Po kiego mi super extra wypasiona ps3 gdy nie moge kazdej wymaganej dla mnie pracy na niej robić?

I tak w to co gram to PC > konsole

zajefajna akcja ze snajperem jest jak ten drugi sie porusza xD

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2007, 00:57 

na ja nie zamienię pieca na konsole ze względu na RTS i FPS, no i oczywiście do pracy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2007, 09:55 

Vesp3r to juz musisz kupowac nową karte graficzną, bo word ci nie chodzi? Nie czaje :)

IMO juz bezsensem jest, zeby ja, jako gracz wkładał po 1000zł rocznie w kompa, jak moge kupic konsolę i mieć spokój... a co do RTSów no to cóż, na horyzoncie narazie nic ciekawego nie ma oprócz World in Conflict i Starcraft 2.

OK ale koniec offtopa! :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2007, 11:55 

Wlasnei te dwie gry sa bardzo ciekawe.

Wiesz Word to akurat najrzadziej uruchamiana aplikacja u mnie.

Mówie tutaj o programowaniu ;] i chodź do najprostrzych programow to ceflon jakiś stary może byc o tyle juz przy bardziej zlozonych pracach jednak idzie sie z duchem techniki ;]

Jak bym mial tylko do worda i gry kompa uzywać to laptop by mi wystarczył.

Ja pakuje w kompa srednio 2000zl na 3 lata i jakoś na to nie narzekam ;]

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2007, 15:34 

MaZZeo napisał(a):
Vesp3r to juz musisz kupowac nową karte graficzną, bo word ci nie chodzi? Nie czaje :)

IMO juz bezsensem jest, zeby ja, jako gracz wkładał po 1000zł rocznie w kompa, jak moge kupic konsolę i mieć spokój... a co do RTSów no to cóż, na horyzoncie narazie nic ciekawego nie ma oprócz World in Conflict i Starcraft 2.

OK ale koniec offtopa! :D

dokladnie mam taki samo zdanie :) nie ma sensu wkladac ta ogromna kase na upgrade kompa jak moge sobie kupic konsole na ktora swietne gry wychodza co miesiac :) niestety PC teraz musi ścierpieć skutki syndromu nowych konsol i aktualnie nie dostaje tylu gier, co konsole.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 51  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2