Teraz jest 18 lis 2024, 00:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 120  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2006, 20:38 

gumisksc1987 napisał(a):
W sumie to nie chodzi mi o sam klub ale o kibiców tego klubu bądź rzecznika prasowego p.Jurczyńskiego który to wysłał do PZPN skargę za organizacje derbów i dostaliśmy 2 mecze bez kibiców.
Znaczy co do pana Jurcyznskiego to sie moge zgodzic bo zanim tez nie przpeadam za PZPnem tym bardziej , natoomiast nie wiem co chesz do kibicow znaczy jesli chodzi ci o wczorajsze to sam bylem tym zszokowany no i teraz rzeczywiscie jest mi wstyd za nich bo nie na tym polega pilka nozna no ale nie wszyscy to rozumieja widocznie po prostu wczoraj niektorym za mocno slonko przygrzalo :( No a jezeli gumisksc chesz zniewazac Wisle piszac przez male w no to na to nic nie poradze po prostu mamy troche inne spojrzenia na futbol ale ci powiem ze moim skrytym marzeniem zawsze bylo zeby to wlasnie miedzy Wisla a Cracovia toczyl sie boj o mistrza kraju i mam nadzieje ze tak bedzie ale to dopiero sadze bedzie mozliwe kiedy Stawowy wroci czego zycze Cracovii bo to dobry trener byl i duo dla Cracovii zrobil

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2006, 20:49 

Cytuj:
Grigorij_PL napisał:

Tylko GÓRNIK ŁĘCZNAAAA! ( nie pytajcie prosze o 0:6 z Amica)

Teraz Górnik Zabrze ich pojedzie :D Górnik też może nawet być, ale jak napisałem - ŁTS Łabędy rulezzz(idziemy do 3 ligi ;) )

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2006, 21:18 

bibol napisał(a):
Ale ja za Legie bede :D mimo iz za nia nie przepadam ale coz to polski klub,rozumiem ze ty nie mozesz no coz po prostu masz troche inny poglad na pilke nozna niz ja ale najwazneijsze jest to w tym zebysmy sie szanowali :).

Rzeczywiscie mam troche inny poglad :wink: Mniej wiecej wyjasniam to tak, ze nie umiem kibicowac druzynie, do ktorej pozniej jade na wyjazd i slysze na stadionie przyspiewki na swoj klub... poprostu nie znosze tego uczucia i stad w wiekszosci wypadkow nie kibicuje innym druzynom niz zgodom Legii i samej Legii. Choc widok tylu tysiecy kibicow, wscieklych na widok moj i kilkuset innych w czerwono-bialo-zielonych barwach kibicow jest cudowny :twisted: Takie moje zdanie no i raczej nic tego nie zmieni 8) , ale mimo wszystko stac mnie na to, zeby nazwe kazdego klubu (nawet wrogiego) napisac z duzej litery i zeby z kibicami wrogiego klubu mimo wszystko pogadac normalnie bez bluzgow 8)

Tom@s napisał(a):
JUHA, taki kibic a nawet nie zna ilości tytułów jakie zdobył jego ukochany klub :P

9 - będzie wtedy, gdy PZPN odda mistrzostwo '93
...a póki co jest oficjalnie 8 tytułów :P

To kiedy idziemy fetować mistrza?

Moj ukochany klub ma 9 tytulow :twisted: "Cala Polska Widziala, Warszawa Nie Zapomniala" :!: :!: :!: LEGIA MISTRZ 1955, 1956, 1969, 1970, 1993, 1994, 1995, 2002, 2006 :!:

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2006, 21:57 

bibol napisał(a):
gumisksc1987 napisał(a):
W sumie to nie chodzi mi o sam klub ale o kibiców tego klubu bądź rzecznika prasowego p.Jurczyńskiego który to wysłał do PZPN skargę za organizacje derbów i dostaliśmy 2 mecze bez kibiców.
Znaczy co do pana Jurcyznskiego to sie moge zgodzic bo zanim tez nie przpeadam za PZPnem tym bardziej , natoomiast nie wiem co chesz do kibicow znaczy jesli chodzi ci o wczorajsze to sam bylem tym zszokowany no i teraz rzeczywiscie jest mi wstyd za nich bo nie na tym polega pilka nozna no ale nie wszyscy to rozumieja widocznie po prostu wczoraj niektorym za mocno slonko przygrzalo :( No a jezeli gumisksc chesz zniewazac Wisle piszac przez male w no to na to nic nie poradze po prostu mamy troche inne spojrzenia na futbol ale ci powiem ze moim skrytym marzeniem zawsze bylo zeby to wlasnie miedzy Wisla a Cracovia toczyl sie boj o mistrza kraju i mam nadzieje ze tak bedzie ale to dopiero sadze bedzie mozliwe kiedy Stawowy wroci czego zycze Cracovii bo to dobry trener byl i duo dla Cracovii zrobil

Oczywiście nie chodzi mi o wszystkich kibiców bo znam dużo "wiślaków" i nie ma między nami problemów chodzi mi raczej o tych co np. kopią i biją pilkarzy chyba się ze mną zgodzisz że dla takich nie powinno być miejsca na stadionach. A ten transparent o Frankowskim to już pobił wszystko żeby na kopacza ktory grał w wiśle chyba 6 sezonów i strzelil ok. 100 goli mówili judasz to juz przesada i to gruba.

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 01:55 

Legia Warszawa :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 07:23 

ten topic to tylko o tym 'sporcie' w ktorym kibice zabijaja sie nozami albo łamią kosci jarzmowe zawodnikom gosci?
tak czy siak, tutaj macie duzo ciekawszy sport, w kazdym razie ciekawszy do ... ogladania
http://www.wextremew.com/
:wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 08:25 

Grigorij_PL napisał(a):
Tylko GÓRNIK ŁĘCZNAAAA! ( nie pytajcie prosze o 0:6 z Amica) 8)

Pozdro

Jestes z Lecznej ? Czy fan z Lublina, ktory sie przestawil, bo Motor okupuje dno ? :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 08:50 

gumisksc1987 napisał(a):
chodzi mi raczej o tych co np. kopią i biją pilkarzy chyba się ze mną zgodzisz że dla takich nie powinno być miejsca na stadionach

to racja tu sie zgadzam w stu procentach i tacy ludzie powinni dostawac zakaz wchodzenia na stadiony.

gumisksc1987 napisał(a):
A ten transparent o Frankowskim to już pobił wszystko żeby na kopacza ktory grał w wiśle chyba 6 sezonów i strzelil ok. 100 goli mówili judasz to juz przesada i to gruba.

co do pierwszej czesci tego transparentu to moge sie z nim zgodzic choc tez nie do konca a chodzi mi o to ze mogl byc legenda, chodzi mi o to ze zasluzyl sie on dla Wisly i to bardzo ale moglz zostac jego legenda gdyby zostal w nim do konca bo wedlug mnie przzez takie wartosci jak przywiazanie do barw klubowych i pozostawanie z nim na dobre i na zle, wybierajac np mniejsze zarobki niz za granica to wlasnie w takich przypadakch rodza sie wlasnie legendy i Franek mogl nia byc ale coz wybral inna droge. Natomiast co do drugiej czesci transaparentu czyli pisanie o tym ze jest judaszem to juz lekka przesada po prostu rozumiem Franka jako czlowieka ze chce jeszcze zarobic wiekszego grosza na konczacym etapie sie jego kariery i w ten sposb zapewnic spokojny byt rodziny, a poza tym to jak sie wypowaidal chcial sprobowac czegos nowego i ma do tego pelne prawo tylko ze dla mnie legenda Wisly juz nie bedzie jedynie bohaterem, ktory zapisal sie w annalach jej historii i bardoz dobrym zawodnikiem.

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 13:11 

Nie wiem czy dużo ludzi wie, że we Włoszech wybuchła chyba największa afera piłkarska w hisotrii. O ustawianie meczów w tamtym i prawdopodobnie w tym sezonei jest oskarżonych 12 klubów w tym mistrz i aktualny lider Juventus, Messina, Fiorentina, Lazio, Udinese, Siena i 3 kluby z Serie B (druga liga). Słynna "Traiad'a" Juventusu z Moggim na czele podała się do dymisji, a Juventusowi grozi odebranie mistrzostwa z zeszłego roku i degradacja do niższej ligi. Codziennie wybuchają nowe afery związane z Moggim (już ex. dyrektor Juve). Dzisiaj wyszło na jaw, że bramkarz Juventusu zostawił w tzw. "czarnym totku" w ciągu 1 milion ojro.

Co do mercato na 99% od przyszłego sezonu w Milanie zagra Gallas, a coraz bardziej realne jest odejscie strzelającego fochy Andriy'a Shevchenki i sprowadzeniu na jego miejsce Henry'ego.

Czy istnieje jeszcze czysta piłka nożna, kto ma więcej kasy wygrywa?

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 14:47 

maTTi - teraz mieszkam pod Lublinem ( w sumie do Lecznej blizej ) szczerze mowiac do RKS'u nic nie mam .. wielu kumpli im kibicuje ale ja jakos nawet na jednym meczu Motoru nie bylem wiec wiesz... 8)
A z Łęczna to od lat.... :D

PS: Zabrze trzeba szanowac ale w tej chwili sa slabi ... w Łęcznej meczyk bedzie ladniutki zwyciestwo jednak dla gospodarzy.
:wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 14:49 

a ja się zastanawiam jak świetne będzie sędziowanie na tegorocznych mistrzostwach świata,

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 22:54 

Wisla vs Legia 2 : 1

I to byl chyba najmniejszy wymiar kary dla legi bo z gry powino byc przynajmniej 3 : 0 (choc kazdy moze miec wlasne zdanie na ten temat)

Proponuje zmienic taktyke przed meczami o lige mistrzow bo "kopnij do przodu i biegnij" moze sie niesprawdzic.

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2006, 00:27 

Górnik Łęczna - Górnik Zabrze 1:0 8)

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2006, 00:31 

Pogoń Szczecin-Lech Poznań 0:0 :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2006, 00:38 

Hunter_pl napisał(a):
Wisla vs Legia 2 : 1

Mimo wszystko kibice pozostają kibicami i zawsze są dumni ze swojego zespołu.

Na Reymona wychowani, Białą Gwiazdą opętani
-----> WISŁA KRAKÓW <-----

Hunter_pl napisał(a):
Proponuje zmienic taktyke przed meczami o lige mistrzow bo "kopnij do przodu i biegnij" moze sie niesprawdzic.

I ty nam to mówisz?:D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 120  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2