Teraz jest 4 gru 2024, 21:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 309 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2006, 11:32 

Zoom w snajpie zależy od detali ustawionych w opcjach. Jak zaznaczysz LOW to jest mały zoom, TEXTURED - najlepsze - nie obciąża kompa i dobrze wygląda, HIGH - taki sam obszar jak textured ale dodatkowo widzisz co sie dzieje na zewnątrz ( czasami muli ).

Co to jest niefart? Sytuacja gdy gra sie weryfikuje o 22 a tobie wyłaczają prąd na całą noc :/ :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2006, 12:01 

maniu napisał(a):
Ku!!!!@%$$!### co to ma byc!!!!!!!!!!!! o co z tymchodzi ?????????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: cala noc sciagania pozniej 11 godzin odliczania i na koncu QWQEQWEd to

Sprawdz opcje uruchamiania w steam.
kliknij prawym na red orchestra w steamie, wybierz PROPERTIES, pozniej SET LAUNCH OPTIONS i pole tam ktore sie pojawi powinno byc PUSTE, zadnego tekstu.
Jak dopalasz ze skrotu to upewnij sie ze tam nie ma w nim dodatkowych parametrow. Powinno to wygladac mniej wiecej tak:
"c:\program files\steam\steam.exe" -applaunch 1200 127.0.0.1:7757
c:\program files\steam\steam.exe" -rointro.rom

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2006, 12:52 

juz jakos sobie poradzielm

Creative-baned,Roocat-baned

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2006, 13:04 

ekhem..ogólnie to tak...3 razy head na starcie na pierwszej mapie zanim siena napisał gdzie biec :D
dalej..totalnie innaczej trzeba grac...koniec z heroizmem w stylu rambo...
wkurzaja mnie te aty czy co to jest...3 razy wykosiły mnie gdy czołgałem sie przez zboże :D
ogólnie...ucze sie grać...

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2006, 13:16 

czasmi heroism daje rade, ale to musisz znac swoje mozliwosci i wiedziec dokladnie gdzie przeciwnik stoi, dokladnie- bo nie ma celownika wiec musisz wiedziec jak sie przekrecac do kolesia by walic z biodra, no i ofkors trzeba miec odpowiednia bron;)

a artyleria... coz, jest to bardzo strategiczna bron :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2006, 14:26 

Wczoraj gralo sie bez wiekszych problemow, a dzisiaj kazda proba wejscia na jakikolwiek serwer konczy sie "Connection failed" :?

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2006, 15:07 

przeczytaj sobie posta na poprzedneij stronie o conn failed. pewnie Ci mapy dociaga.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2006, 15:59 

Pierwsze wrażenie - porażka; drugie wrażenie - całkiem, całkiem... podoba mi się teamwork (o ile na serwerze gra ktoś kumaty, kto nie gra w to od wczoraj (jak ja) i potrafi pokierowac teamem ;) ), u mnie problemem jest celność - strzelanie "z biodra" nawet na odleglość 5 metrow wymaga wprawy ;) ... cóż... 5 dni triala- poćwiczymy ;), a do premiery pudełkowej juz tylko 8 dni ;)

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2006, 16:05 

po co strzelac z biodra :) uzywaj ironsighta

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2006, 16:27 

siena napisał(a):
po co strzelac z biodra :) uzywaj ironsighta

strzelajac z biodra czuję sie jak John Wayne :lol:
a na powaznie - uzywam... kiedy mam czas zareagowac na wybiegajacego zza rogu przeciwnika, ale przyzwyczajenia z BFa robią swoje ;)

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2006, 16:55 

bierz pod uwage, ze jesli koles nie ma karabinu maszynowego lub polautomatu, to dla ciebie korzystniej jest przelaczyc sie na ironsight liczac ze:
- koles strzeli z biodra (raczej spudluje-> wiecej czasu dla ciebie na celowanie)
- koles nie trafi bedac w IS -> wiecej czasu dla ciebie :)

naprawde czasem lepiej przymierzyc niz walic na oslep:) wiem, ze czasami nie ma czasu:)

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2006, 17:46 

i tak powiem :
strzelalem z "prawdziwej" broni [glock strzelnica] i zdaje sobie sprawe jak trudne musi byc trafienie / zabicie celu w dynamicznm starciu. nie mowie ze ta gra jest moja grą zycia bo nie jest, ale jezeli co jakis czas bede szukal realizmu... to na pewno nie w Amerykanskiej Armii, tylko u naszych braci (!) zza prawej lub lewej granicy ktorzy tak czesto deptali nasze ogrodki. RO bedzie sie rozwijac i bedzie to robic za tanie pieniadze (wejscie) i za darmo za dodatki.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2006, 17:59 

Gra co prawda nie wali na kolana ale wydaje mi się że to kwestia czasu aż opanuje się różne myki....Po jednym dniu nie wydawałbym az takich skrajnych sądów. Sam jestem obiektywnie nastawiony i daje te 5 dni tej grze na przekonanie mnie .Zapewne kupie chociażby dlatego żeby czasami zejśc z 42-ki i dostac gdzieś baty ;)[/url]

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2006, 18:30 

dzieki za rady Siena.
mi sie podoba, glownie za sprawa tego jak wygladaja potyczki - ludzie sie chowaja za murkami, ostrzeliwywuja sie tak... bardzo taktycznie to wyglada :wink: :) wogole realizm mi przypadl do gustu. i takie smaczki jak np wychylanie sie z kabiny czolgu :) wkurza mnie jak laze przez pol mapy zeby dostac w glowe nawet nei wiedzac od kogo, to ze nie moge rozwalic czolgow i to jak kolesie biegaja. straszne sztywniaki :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2006, 18:39 

jadąc tygrysem ustawiłem się idealnie przodem do T34 ( grubszy pancerz przedni ) celowałem pod wierzę, ponieważ przedni pancerz jest grubszy. Po 4 strzale czołg dalej stał a ja oberwałem raz, a porządnie od niego....

Co do " infantry " dosyć fajnie się grało, ale zawsze zostawał k98 do wzięcia... więc nic ciekawego się nie dokonało poza kitraniem się i ściąganiem ludzi w biegu ( doświadczenie snajperskie z Bf2 i Ligi Ochrony Kraju 8) )

Dosyć śmieszna gierka dostałem z odpowiednika k98 u Ruskich w głowę ( głowa zrobiła się czerwona a ja dalej sobie biegałem )

Jedynie co mi się tu podobało to walki czołgowe ( choć wciąż czegoś brak.. )

Po którymś razie connection failed ( choć zrobiłem jak podli na tym forum ) gra opuściła mój HDD.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 309 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2