Teraz jest 4 gru 2024, 21:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 294 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 19:30 

Joker napisał(a):
robal napisał(a):
A ja dopisze siebie :P
Wczoraj mialem taki głupi przypadek na Daquin Oilfield. Razem z jednym z gracy z KGW (chyba fth czy jakos tak) lezelismy na ladowisku helikoptera oczekiwujac na niego. On lezal to sie do niego dolaczylem tak ze lezac patrzylismy sie na siebie. I nagle rzucilem w niego granatem dymnym po czym zabilem go. Nie wiem jak ale jak dotad nie widzialem zeby kawalek puszki kogos zabil

Ten sposób działa na dziewczyny ale żeby na polu walki :shock: :lol:

Joker to nie było śmieszne za to było dość niesmaczne :?

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 19:36 

kurcze, też bym sobie złożył jakąś samokrytykę, ale w sumie nie mam powodów :( może dzisiaj coś zmaluję, najlepiej an Asterze, żeby dużo ludzi widziało i mogło potwierdzić jaki ze mnie lol, cham i TKowiec :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 19:49 

robal napisał(a):
zauwazylem to samo Joker :D

aaaaa tez se nabije 8)

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 19:54 

Ziemniaczek napisał(a):
Joker napisał(a):
robal napisał(a):
A ja dopisze siebie :P
Wczoraj mialem taki głupi przypadek na Daquin Oilfield. Razem z jednym z gracy z KGW (chyba fth czy jakos tak) lezelismy na ladowisku helikoptera oczekiwujac na niego. On lezal to sie do niego dolaczylem tak ze lezac patrzylismy sie na siebie. I nagle rzucilem w niego granatem dymnym po czym zabilem go. Nie wiem jak ale jak dotad nie widzialem zeby kawalek puszki kogos zabil

Ten sposób działa na dziewczyny ale żeby na polu walki :shock: :lol:

Joker to nie było śmieszne za to było dość niesmaczne :?

A mógłbyś sprecyzować co było niesmaczne bo nie bardzo rozumiem :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 20:15 

perpetum mobile-samononabijajacy sie topic. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 21:18 

przsoi napisał(a):
perpetum mobile-samononabijajacy sie topic. :lol:

hehehe- topic rozmnazający sie przez podzial..czyli.... :wink:
ale...coś sie dzieje.

a propos PrezesOi.....
czekam w wiatraku....gg

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 12:33 

robal napisał(a):
Wczoraj mialem taki głupi przypadek na Daquin Oilfield. Razem z jednym z gracy z KGW (chyba fth czy jakos tak) lezelismy na ladowisku helikoptera oczekiwujac na niego. On lezal to sie do niego dolaczylem tak ze lezac patrzylismy sie na siebie. I nagle rzucilem w niego granatem dymnym po czym zabilem go. Nie wiem jak ale jak dotad nie widzialem zeby kawalek puszki kogos zabil ;d. Widocznie musialo po rzuceniu granatu dymnego zamienic mi na pistol/karabin po czym trafilem heada z co wielce przepraszam :D

Tez mialem ten motyw. Rzucilem granatem w przeciwnika i koles zginal zanim granat eksplodowal. W statusie wyskoczylo raspael[Hand Granade]xxx.

Co do łosi na serwerach, ostatnio mialem niezwykly przypadek - bylem lekko ranny i snajpilem szturmujacy squad. Nagle slysze ze ktos nadchodzi, moj medyk, no nic, zdradzil moja pozycje, ale co tam. Wybralem cel... mierze mierze... strzal i... zabilem medyka :shock: W momencie klikania pojawila mi sie zacma na lunecie, ktora pozniej okazala sie jego noga :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 13:03 

raspael napisał(a):
robal napisał(a):
Wczoraj mialem taki głupi przypadek na Daquin Oilfield. Razem z jednym z gracy z KGW (chyba fth czy jakos tak) lezelismy na ladowisku helikoptera oczekiwujac na niego. On lezal to sie do niego dolaczylem tak ze lezac patrzylismy sie na siebie. I nagle rzucilem w niego granatem dymnym po czym zabilem go. Nie wiem jak ale jak dotad nie widzialem zeby kawalek puszki kogos zabil ;d. Widocznie musialo po rzuceniu granatu dymnego zamienic mi na pistol/karabin po czym trafilem heada z co wielce przepraszam :D

Tez mialem ten motyw. Rzucilem granatem w przeciwnika i koles zginal zanim granat eksplodowal. W statusie wyskoczylo raspael[Hand Granade]xxx.

Co do łosi na serwerach, ostatnio mialem niezwykly przypadek - bylem lekko ranny i snajpilem szturmujacy squad. Nagle slysze ze ktos nadchodzi, moj medyk, no nic, zdradzil moja pozycje, ale co tam. Wybralem cel... mierze mierze... strzal i... zabilem medyka :shock: W momencie klikania pojawila mi sie zacma na lunecie, ktora pozniej okazala sie jego noga :D

W taki bezczelny sposob sTKillowac swojego, ktory w dodatku chcial ci pomoc...wstydz sie :roll:

:lol:

:(

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 14:19 

Ostatnio na jednym servie gram AT i jedzie czołg. Ustawiam się na pozycji do strzału, wyciągam wyrzutnie, mierze, strzał boom gine okazało się że jakiś typ z mojego teamu wbiegł przedemną w tym samym momęcie w którym oddałem strzał :? .

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 14:35 

Najgorsze jest to jak wsiadam do odrzutowca i koles staje mi przdemna i niedaje wyleciec bo niby "bylem pierwszy oddawaj samolot" to tez sa niezle nooby ale smiac mi sie chce z nich :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 15:47 

wkurzają mnie ludzie którzy wysiadają mi z samochodu albo czołgu jak jakieś manewry robie. Albo jade samochodem i gościu mój myśląc zę to wróg wyskakuje z bazooką i tak stoii po środku a ja nie mam gdzie skręcic....

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 16:42 

taa..najgorsze jest to ze kolesie dla jaj wlaza na rank-serwery i sie "bawia"....
Najbardziej "kocham" kolesia-gunnera ktory mi wysiadaj z Cobry w
gdy zobacza na przeciwko śmigło wroga.....eh :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 16:49 

Obrazek

Kolejny leszcz adamusPL5 gdzie 5 oznacza chyba jego wiek. Bylem Commanderem i siedzialem w dzialku przeciwlotniczym nagle BOOM c4 mi jelen zalozyl. Potem caly czas do mnie strzelal rozpraszajac mnie i sciagajac PA wiezyczki do polowy. Ciec i tyle!

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 17:59 

G-sus napisał(a):
Kolejny leszcz adamusPL5 gdzie 5 oznacza chyba jego wiek. Bylem Commanderem i siedzialem w dzialku przeciwlotniczym nagle BOOM c4 mi jelen zalozyl. Potem caly czas do mnie strzelal rozpraszajac mnie i sciagajac PA wiezyczki do polowy. Ciec i tyle!

E tam. Napewno ci swoją sympatię tak okazywał. Dzieci tak mają :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 18:41 

Joker napisał(a):
Napewno ci swoją sympatię tak okazywał. Dzieci tak mają :lol:

tiaaa...Obrazek

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 294 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2