K750i@W800i
K750i z firmware'm W800i z pierwszej ręki
Część informacji, najważniejsze i najprzydatniejsze:
MP3/AAC player, kamera/aparat 2.0 MPx - najlepsza w swojej klasie (1632x1224) , radio FM, bluetooth, lekki - 99 gram, wyswietlacz 262,144 kolorow z bardzo dobra jakoscia obrazu, 34MB wew. pamięci + 512MB na karcie, bardzo dobra bateria, java z obsludga grafiki 3D, oglądanie filmów mp4 (na dodatkowej płytce kilka teledysków), budzik dzwoniący pomimo wyłączenia telefonu, nagrywanie filmików bez ograniczenia czasowego.
system z telefonu W800i poprawiona stabilność, aparat/kamerę, dodaje opcje pracy w trybie MP3 player, equalizer.

stan 4+/5, telefon zawsze byl w pokrowcu skórzanym Krussel, jak zobaczyłem ostatnio to w 100% nie uchroniło przed śladami użytkowania, na obudowie widać niewielkie odbicia łączeń skóry z pokrowca skórzanego, ekran ma kropki, coś musiało wpaść pod plastik pokrowca, zero rys. Obudowa nie ma żadnych pęknięć, wgnieceń itp. wszysto widać na zdjęciach.
W zestawie:
pudełko z wszystkimi dokumentami i płytką ze sterownikami
telefon
karta pamięci Memory Stick Duo Pro 512MB
zasilacz oryginalny
kabelek USB oryginalny
oryginalna bateria 950mAh
zamienna bateria 3400mAh
pokrowiec skórzany Krussel
zdjecia i spis dodatkowego softu:
http://eu07.pl/~snake/zdjecia/
dodatkowo płytka (~450MB) ze wszyskim co znalazłem do tego telefonu i ew. innych, wszystkiego nie sprawdzałem.
tapety, programy java, gry java, teledyski, programy do obsługi i kompresji filmów do formatu telefonu, różne style ikon, kolorów.
aktualnie jest simlock ERA, cena zdjęcia w Warszawie 40zl
cena z simlockiem z przesyłką ubezpieczoną : 320zl
cena bez simlocka z przesyłką ubezpieczoną : 360zl
odbior w Wawie cena 310zl