Teraz jest 24 sie 2025, 22:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 309 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 17:53 

13 lat urodziny 15.10.1990 roku.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 18:46 
Moderator forum

MataDor napisał(a):
Wiek nie ma tu nic do gadania. Ja mam 28, a jedyne o czym myślę jak wracam do domu po cholernych 10 godz. w robocie to chęć odreagowania i relaksu grając w BF'a. A akurat BF jest natyle specyficzny że wciaga osoby starsze - w moim przypadku użależnia :P Wielu z nas to wieloletni gracze i podejrzewam że tak już w większości przypadków zostanie ;) Takie pokolenie :) Klanówa to jedna z najlepszych rozrywek jakich można doświadczyć siedząc samemu w domu i to jeszcze prawie za free ;)

Hehe. Co oni wiedzą te szczyle :D. Nie walczyli z ceratą na ZX81 ani z gumkami na Spectrum. Gdzie im tam znane zawiłości Final Cartridge'a czy Workbencha. Jak my starzy nie mamy grać? To nasza młodość i jedna z rzeczy w których jesteśmy dobrzy. My znamy wszystkie gry od początku ich istnienia na komputerach osobistych. Ja grałem w gierki jak niektórzy z was jeszcze w faze embrionalną nie weszli :D. I niech mi tu żaden młokos nie pisze że grał w Workbencha bo i tak nie uwierze :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 18:52 

Hynol napisał(a):
MataDor napisał(a):
Wiek nie ma tu nic do gadania. Ja mam 28, a jedyne o czym myślę jak wracam do domu po cholernych 10 godz. w robocie to chęć odreagowania i relaksu grając w BF'a. A akurat BF jest natyle specyficzny że wciaga osoby starsze - w moim przypadku użależnia :P Wielu z nas to wieloletni gracze i podejrzewam że tak już w większości przypadków zostanie ;) Takie pokolenie :) Klanówa to jedna z najlepszych rozrywek jakich można doświadczyć siedząc samemu w domu i to jeszcze prawie za free ;)

Hehe. Co oni wiedzą te szczyle :D. Nie walczyli z ceratą na ZX81 ani z gumkami na Spectrum. Gdzie im tam znane zawiłości Final Cartridge'a czy Workbencha. Jak my starzy nie mamy grać? To nasza młodość i jedna z rzeczy w których jesteśmy dobrzy. My znamy wszystkie gry od początku ich istnienia na komputerach osobistych. Ja grałem w gierki jak niektórzy z was jeszcze w faze embrionalną nie weszli :D. I niech mi tu żaden młokos nie pisze że grał w Workbencha bo i tak nie uwierze :)

hehe...
Hynol, gadasz jak stary dziadek :twisted: :twisted:
Powinienes jeszcze przed ta wypowiedzia walnąć wejscie: '' Kiedy byłem na wojnie.....'' :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 18:53 
Moderator forum

LOL Hynol - grac w Workbencha :) Ja gralem tez w Load "" :D
W sprawie topicu - chyba sie kiedys wpisywalem tu, ale jak nie to 27 lat, prezenty wysylac w grudniu! ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 19:05 
Moderator forum

nie nie nie nie nie powinien napisać: "kiedy ja wychodziłem z jaskini to wtedy kolega wykuł nasz pierwszy komputer 8 bitowy ale niestety dinozaur go rozdeptał"

PS ja grałem w workbencha i w TOS'a też grałem aa no i jeszcze grałem w Action Replaya na amidze 850 XL - może nie wierzysz ?? no i moje spectrum w rozszerzeniu pamięci do 512 MB miało wbudowane podtrzymanie zegara :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 19:10 

łeeee to cienki jesteś..ja jush na atari 800xl bawiłem się w jak to ujął jeden kolega "overloking" :lol: :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 19:11 

Ja miałem AMIGE A500 z pamięcią 1MB hehe to było cudo dopiero

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 19:13 
Moderator forum

nie kłam !! nie było atari 800 XL było tylko Atari 64 a w ogóle to moje commodore 65XE robiło twoją "overlockowaną" atarynkę jak chciało

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 19:15 
Moderator forum

Mayek napisał(a):
LOL Hynol - grac w Workbencha :) Ja gralem tez w Load "" :D

A do HDD na C-64 load *,8 ?? Bo już nie pamiętam. Ehhh starość nie radość :D. Swoją drogą mam emulator Amigi i musze powiedzieć że Workbench kasuje Windowy w dalszym ciągu :).

Cytuj:
PS ja grałem w workbencha i w TOS'a też grałem aa no i jeszcze grałem w Action Replaya na amidze 850 XL - może nie wierzysz ?? no i moje spectrum w rozszerzeniu pamięci do 512 MB miało wbudowane podtrzymanie zegara

Hehe. A w GEOSA ktoś grywał? :D to była giera - wbudowany kalendarz i program graficzny. Amiga 850 XL? Ja miałem Amige 464 ST :). TOS - ROTFL zapomniałem że coś takiego było - tape operating system - to brzmi naprawde adekwatnie do historii o dinozaurze....

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 20:07 

ZX Spectrum, Commodore64, Amiga 500, Amiga 1200 z obudową ATX i kartą Blizzard,a teraz już chyba czwarty PC. Słowem zaliczam się do tych "starych" maniaków :D

Tytuł: LOL
PostNapisane: 16 mar 2004, 22:53 

LOL to ja tu do mlodzikow naleze :D 12 lat lol

Tytuł: Re: LOL
PostNapisane: 16 mar 2004, 23:20 

SouD napisał(a):
LOL to ja tu do mlodzikow naleze :D 12 lat lol

ROTFL, to widze, że chociaz nie jestem tu najmłodszy. Dobra, ale skonczcie juz te dyskusje, kto jest młody, że bf jest gra dla starszych, bo moderator sobie pomysli, ze posty nabijamy i zamknie "taki ciekawy" :wink: temat...

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2004, 01:24 
Oldboy Battlefield.pl

ale zaloze sie ze nie mieliscie ZX Spectrum 128k z ta pseudo stacja dyskietek a raczej plytek magnetycznych...

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2004, 01:55 
Moderator forum

To był chyba Spectrum +2. Ja wtedy się przenosiłem na C-64 jak to cudo się pojawiło.

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2004, 01:56 

Timex 2048 stacja dysków FDD 3000 na dyski 3,5 cala dwustronne pojemność 160 kB, jeszce parę sztuk mam. Kurcze aż się łezka w oku kręci. A komendy POKE 23609,xx to chyba nigdy nie zapomnę. No i Ta gra Commando. echh.

Aby nie odbiegać za bardzo od tematu to rocznik 1975 sierpień

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 309 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2