Teraz jest 17 lip 2025, 09:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 51  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2007, 21:15 

EA sie mocno ogarnelo w tym roku :) niezly MoH, Crysis, genialne Skate (detronizator Tony Hawkow), bardzo poprawiona FIFA08 (ale chyba tylko na X360 i PS3) i cos tam jeszzcze, nie pamietam juz :P CoD4 to oczywiscie obowiazek, ale wezme na konsole bo PieCa mam za slabego :( a crossplatformingu nie bedzie to nie skopie wam tylkow :P Moze w UT3 :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2007, 22:11 

crysis ma tylko piekna grafe, nic poza tym

fifa to ta sama odgrzewany kotlet, moha nie gralem

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2007, 22:22 

Vesp3r napisał(a):

Ale Crysis ma tez fajne patenciki z tymi implantami, zywe srodowisko (zwierzatka ftw), swietna fizyke (wszystko przeciez mozna rozpizdzic) i dobre multi. Wszystko czego FPS potrzebuje, tutaj mozna juz niewiele wymyslec.
Oj nie wiem czy FIFA08 to odgrzewany kotlet :) Ponoc PC i PS2 ma dostac wlasnie taki kotlet ale PS3 i X360 dostana gre z zupelnie nowym silnikiem i (przede wszystkim) swietna animacja (co widac na filmikach). Oczywiscie dla mnie nr1 to PES2008 ale FIFA idzie w dobrym kierunku :) A MoH:A tez zrobilo duuuzy postep w stosunku do poprzednich czesci :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2007, 22:26 

Wypraszam sobie, w Call of Duty 4: MW będą pieski :lol:

A wracając do Crysisa to tam oprócz święcących się jajec nic nowego nie widzę :lol:

Kto grał w Far Cry to wie co mam na myśli, bo oprócz grafiki i fizyki nie wprowadzał nic nowego/fajnego do trybu gry - ta gra będzie tylko 'bajerancka' dla posiadaczy 8800 na Single Player. Będą zadowoleni, że gra ma taaaaaakie bajery a żywotność będzie krótsza od jego poprzednika. W ogóle nie wiem za co Far Cry zgarneło tyle nagród, bo oprócz 'elo silnika' nic nie wprowadził fajnego.

PS: Crysis oraz Far Cry - takie nazwy mogłyby nosić nazwy benchmarków coś ala 3DMark. Zobaczysz super grafikę? Zobaczysz. Sprawdzisz jak chodzi na Twoim blaszaku? Sprawdzisz. Nic poza tym :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2007, 22:44 

CoD4 tez nie bedzie niczym nowym :) Ot kolejna czesc dlugiej serii, podobnie jak MoH. Ale i tak wiekszosc nagrod pozgarnia Crysis bo w tym roku nie wyszedl i nie wyjdzie lepszy FPS :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2007, 22:47 

FPS - to nie tylko święcace się i wybuchające pierdółki

Gra musi mieć dobrą rozgrywkę, grywalność, tryby gry, model strzelania oraz coś co zachęci wszystkich aby grali jeszcze więcej (np. unlocki = COD4 (perki). Coś co przedłuży jej żywotność.

Zobaczymy blachor ileż to będziesz miał klanów w Crysis :lol:

Nie wiem jak Ty ale mało słyszałem o jakichkolwiek rozgrywkach oraz imprezach LAN Far Cry :roll:

Pomyśl dlaczego... :roll:

PS: Na E3 to CoD 4 zgarnoł nagrodę za najlepszą grafikę a nie Twój świecący, cudowniutki Crysis :lol:

Ostatnio edytowano 24 sie 2007, 22:53 przez Toniak.47, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2007, 22:52 

blachor napisał(a):
Vesp3r napisał(a):

Ale Crysis ma tez fajne patenciki z tymi implantami, zywe srodowisko (zwierzatka ftw), swietna fizyke (wszystko przeciez mozna rozpizdzic) i dobre multi. Wszystko czego FPS potrzebuje, tutaj mozna juz niewiele wymyslec.
Oj nie wiem czy FIFA08 to odgrzewany kotlet :) Ponoc PC i PS2 ma dostac wlasnie taki kotlet ale PS3 i X360 dostana gre z zupelnie nowym silnikiem i (przede wszystkim) swietna animacja (co widac na filmikach). Oczywiscie dla mnie nr1 to PES2008 ale FIFA idzie w dobrym kierunku :) A MoH:A tez zrobilo duuuzy postep w stosunku do poprzednich czesci :)

multi w crysisie jest do duszy wlasnie, a inplanty wymyślili Polacy w Chromie ;]

ps filmiki w fifie 2000 pieknie wyglądają :P

Cod4 bedzie nowy pod względem perków i reszta ma zostać włąsnie taka jak ma być

crysis zgarnie nagrode za grafike jedynie, chodź na e3 nagrode za grafike zgarnelo cod4, zaraz za nim uplasował sie crysis ;]

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2007, 22:59 

Toniak.47 napisał(a):
Gra musi mieć dobrą rozgrywkę, grywalność, tryby gry, model strzelania oraz coś co zachęci wszystkich aby grali jeszcze więcej (np. unlocki = COD4 (perki). Coś co przedłuży jej żywotność.

Niewiele tych nowosci... Ten model strzelania bez recoila z M249 w biegu bardzo mi sie spodobal :) CoD4 to naprawde zadna rewolucja, tylko solidna gra infantry - rozwinieciem poprzednich produkcji (aczkolwiek tez ze sporymi niedociagnieciami idacymi w strone lekkiego 'zarkejdowania' gry).

Toniak.47 napisał(a):
Zobaczymy blachor ileż to będziesz miał klanów w Crysis Laughing

Po 1: nie mam zamiaru grac klanowo w Crysisa
Po 2: kupie go tylko wtedy jak wyjdzie na konsole, bo nie mam ochoty juz wydawac kabony na coroczne apgrejdy pceta

Toniak.47 napisał(a):
Nie wiem jak Ty ale mało słyszałem o jakichkolwiek rozgrywkach oraz imprezach LAN Far Cry Rolling Eyes
Pomyśl dlaczego... Rolling Eyes

A co ma piernik do wiatraka? Far Cry byl pokazem engine'u, Crysis bedzie czyms ambitniejszym niz pierwotnie zakladano...

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2007, 23:03 

Z tym się zgodzę :D CrysisBenchmark 07', następca FarCryBenchmark 04' :lol:

A więc po co ta dyskusja? Czego innego wymagają gracze na konsole a czego innego na PC.

Konsola - 4Fun - super grafika

PC - Klanowo - grywalność

PS: Co do M249 to ściągnij wersję HD i zobacz gdzie padają pociski, były porozrzucane po całym ekranie a że bronią nie rzucało na boki to nie znaczy że nie ma recoila.

Mam coś specjalnie dla Ciebie:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2007, 23:13 

Nie jestem graczem pure konsolowym bo gralem we wszystkie znaczace FPSy na PC w historii, na dodatek zatrzymujac sie w klanach tu i ówdzie wiec troche znam sie na tym gatunku. Widac niedbalstwo w (ponoc) stawiajacym na realizm CoD4 w ktorym z oslawionym M249 biega sie z taka sama szybkoscia co z karabinem/PMem. Nie mowie ze gra jest fatalna bo mam zamiar kupic ja w dniu premiery (tez na konsole bo moja konfiguracja PCta nadaje sie do gier pokroju grafiki BF2/2142 :) ) Zreszta zobaczymy kto bedzie gora jak obie gry wyjda i wtedy je porownamy bo gdybanie teraz rzeczywiscie nie ma sensu skoro nie ma nawet probek porownawczych..

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2007, 23:23 

Crysis to gra dla enginu to słowa twórcow, dlatego fabula teoretcznie jest plytka, czyli kosmici atakują.

Licze zę bedzie czymś fajnym ale wiem jakei bedzie.
Podobno w 10h sie ukończy crysisa.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2007, 23:51 

Toniak.47 napisał(a):
(np. unlocki = COD4 (perki). Coś co przedłuży jej żywotność.
Przykładem żywotności za pomocą dodatkowych bajerów można obejrzeć w Battlefield 2142 aż czekam na tekst na czacie "Unlock loosers":D itp, a dla mnie COD4 też nie wniesie nic nowego oprócz ładnej grafy i niesamowitych efektów. Nowe do FPS multi wniósł BF1942 i reszta beefó
w (pojazdy, samoloty, commander, drużyny itd)

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2007, 23:53 

Toniak.47 napisał(a):
W ogóle nie wiem za co Far Cry zgarneło tyle nagród, bo oprócz 'elo silnika' nic nie wprowadził fajnego.

To że grałeś "na easy" to już twoja sprawa. Przeginasz "pałkie" chłopie, przed FC nie było nic :wink: (oprócz COD-a i MOH-a).

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2007, 23:58 

blachor napisał(a):
CoD4 tez nie bedzie niczym nowym :) Ot kolejna czesc dlugiej serii, podobnie jak MoH. Ale i tak wiekszosc nagrod pozgarnia Crysis bo w tym roku nie wyszedl i nie wyjdzie lepszy FPS :)

Właśnie wyszedł. Bioshock. Ale żeby to docenić, trzeba się wkręcić w bardzo specyficzny klimat :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2007, 23:59 

CzlowiekDemolka2 napisał(a):
chłopie, przed FC nie było nic :wink: (oprócz COD-a i MOH-a).

Chłopie, ja to grałem w America's Army która była wtedy zdecydowanie najlepszym tytułem.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 51  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2