Teraz jest 3 gru 2024, 22:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 13:10 

A ja mam pytanie kto jest weteranem ? i kto sie za takiego uwaza.

Czy ja bedac juz prawie 2 lata na scenie i grajac w klanach typu < IRS > ,PRGK, PRGK-BF , czy w koncu PRGK-42 ... moge mowic o sobie jako "weteran" ......

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 13:11 
Moderator forum

Ostatnio na serwerach BF2 panuje paru trolli... (Qbek, Ubisoft to tylko dwoch z nich), ale ogolnie nie jest tak zle :) Oczywiscie pustki na serwerach nierankingowych no bo po co na nie wchodzic jak sie nie statsi :roll:
Ogolnie mozna stwierdzic, ze tam, gdzie widac na serwerze pare osob ze "starej gwardii bf42", tam rozgrywka nabiera rumiencow i jest naprawde przyjemnie...
Ale i tak milej wspominam czasy przy dodatkach do BF42 (jazda motorkami z Bladem i Holmanem po mapkach z SWoWII czy latanie z dragonem w Mosquitach na RtR, siekanie z Panchem i Frankiem D. na Essen i innych Mimoyecques :) ). Classic to tez przyjemne chwile... Super sie gralo na BotB gdzie po jednej stronie enclave, po drugiej PRGK-42 i inne klany i jazda zdobywac M10 :) Pozdro Colar :) Osobne pozdrowienia dla najlepszej sanitariuszki w Polsce - 3maj sie COW!

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 15:06 

Wojtas napisał(a):
...jakos nie chce mi sie po tym co widze na forum BF2...

tyle piszecie ze bajzel na forum, nikt nie gra w bf2...
moze ktos w skrocie powie o co lotto?
/bo nie czytam forum bf2/

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 15:44 

sry ze sie wtracam w temat dla 'starej sceny', ale
1. problem syfu na forum chyba znika od czasu gdy jest 3 nowych modow (wg mnie ciagle zbyt poblazliwi co prawda, ale 'znikneli' wiekszosc generatorow syfu)
2. buractwo na polskich serwerach BF2-jedno rozwiazanie-rozdac pare adminow, napisac regulaminy i po problemie. na razie wyglada tak jakby ktos postawil te serwery i poszedl na spacer.

/edit do posta ponizej
admin musi tworzyc calosc z regulaminem, jezeli adminuje dla 'wladzy nad maluczkimi' powinien go stracic. admini sa dla graczy nie odwrotnie.

Ostatnio edytowano 3 paź 2005, 15:54 przez przsoi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 15:50 

taaaaaaa rozdanie "paru adminów" na servach bf42 ostatnio pokazało nam nowe oblicze zwane "buractwem wsród adminów" :roll: . Wiec raczej niezalicza sie do dobrych pomysłów.

miro

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 16:37 

mirobanan1 napisał(a):
taaaaaaa rozdanie "paru adminów" na servach bf42 ostatnio pokazało nam nowe oblicze zwane "buractwem wsród adminów" :roll: . Wiec raczej niezalicza sie do dobrych pomysłów.

ostatnio ? Cały czas jakieś burole gdzieś tam dopraszają się o adminki :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 19:10 

Wojtas napisał(a):
A u mnie lezy BF2 i jeszcze nawet go nie zainstalowalem...jakos nie chce mi sie po tym co widze na forum BF2...a na serwerach bf 1942 jest troche starych prykow wiec nie ma sie czego obawiac ze burdel bedzie na serwerze.

to moze ja sobie instalne bf.42 i pogramy czasem wieczorkiem w stare, jare klimaciki :?: moze tez rtr i soww2 :?: bo bf2 nie kupuje, wole wydac kase na nowy sprzet do asg :) hehehehe
to mowilem ja nowicjusz, bo widze samych wygasoof :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 19:19 

Cześć, jestem tu nowy, w niedziele kupiłem grę (BF1942 ;) ) i pograłem z kilkoma kolegami z podwórka Beware. Chciałem zapytać czy BF2 najlepsze już ma za sobą czy przed sobą?. Czy wogóle nie miał "najlepszego" :D.

Ostatnio edytowano 3 paź 2005, 21:58 przez CloneTrooper, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 19:42 

najlepsza mial premiere, tego zabraklo w bf42 :) t jedyny, niezaprzeczalny fuckt :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 19:51 
Redaktor Battlefield.pl

BF2 (jako gra) tyle laczy ze scena 42 to demo :)
Caly podjarany bylem, ale mi szybko przeszlo:)

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 20:21 

CloneTrooper napisał(a):
Cześć, jestem tu nowy, w niedziele kupiłem grę i pograłem z kilkoma kolegami z podwórka Beware. Chciałem zapytać czy BF2 najlepsze już ma za sobą czy przed sobą?. Czy wogóle nie miał "najlepszego" :D.

no miodzio bylo :)
szkoda ze tak malo osob bylo od nas z podworka :)

Ktos tu wyzej pisal o rozdaniu adminek i bedzie git. Wcale nie bedzie :). Ja dawno przestalem sie przejmowac botami, chodzi mi o myslenie w grze a nie o typowa "strzelanke" :). Tego mi brakuje u ludzi w bf2 poza nielicznymi wyjatkami oczywiscie a tego zaden admin nie naprawi. Moim zdaniem bf2 bardzo dobrze nadaje sie do klanowek ale nie do freeplaya.
Pomysl z zahaslowanym serwerem dla wybrancow jest przedni :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 00:03 

CloneTrooper napisał(a):
Chciałem zapytać czy BF2 najlepsze już ma za sobą czy przed sobą?. Czy wogóle nie miał "najlepszego" :D.

Sądzę, że po wyjściu najnowszego patcha BF2 przeżyje drugie narodziny, no chyba że patcha skopią.

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 11:11 
Moderator forum

mati.pl napisał(a):
Wojtas napisał(a):
A u mnie lezy BF2 i jeszcze nawet go nie zainstalowalem...jakos nie chce mi sie po tym co widze na forum BF2...a na serwerach bf 1942 jest troche starych prykow wiec nie ma sie czego obawiac ze burdel bedzie na serwerze.

to moze ja sobie instalne bf.42 i pogramy czasem wieczorkiem w stare, jare klimaciki :?: moze tez rtr i soww2 :?: bo bf2 nie kupuje, wole wydac kase na nowy sprzet do asg :) hehehehe
to mowilem ja nowicjusz, bo widze samych wygasoof :)

zapraszam mati zapraszam...moeze za Twoim przykladem przyjdzie wielu innych...fajnie bylo by znowu zobaczyc Shagiego, Vegete, Pepsi na serwerach tak jak kiedys...

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 20:29 

chlip chlip chlip :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 22:52 

Wojtas napisał(a):
zapraszam mati zapraszam...moeze za Twoim przykladem przyjdzie wielu innych...fajnie bylo by znowu zobaczyc Shagiego, Vegete, Pepsi na serwerach tak jak kiedys...

Maciejka, Miśka Blache, Tigera - na forum tak jak kiedyś 8) (jeżeli kogos pominalem to sry)

Proponuje zagrac jakis gaterek w klasika, przy czym oczywiscie obowiazywalaby selekcja.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2