Teraz jest 3 gru 2024, 01:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 01:48 

Jezeli dzieki tej reklamie forum ma dzialac szybciej to nie mam nic przeciwko niej. Przeszkadza mi ona tylko w pracy, bo na moim eMacu cale forum sie krzaczy przez te rekalme. Pewnie by wystarczylo zainsatlowac najnowsza wersje browsera, ale mi sie chce... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 01:57 

Kłucicie się o reklam to jest konieczność chyba że znjadzie się sponsor (szansa 1/1.000.000 ) który finansuje łacze itp.
Uważam , że rekalma allegro ok , ale troszke mniejsza i w innym miejscu np.
na prawo...

Sorki za błędy ale jestem już zmeczony ...

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 08:41 

Ale panowie Garet i wszyscy inni, którzy pracują nad forum. Nikt nic nie ma /a przynajmniej ja/ do reklamy na stronie. Bardzo też będę szczęśliwy jeśli przy okazji dla Was pare zł skapnie za pracę. Chcę też przy okazji Wam osobiście podziękować za tród włożony w forum z którego kożystam już prawie dwa lata. Temat ten nie jest po to aby się kłucić czy tam brać z głowy ale po to by zweryfikować czy to akurat ja się nie znam na kolorystyce i poczuciu smaku czy szanowna reszta. A może projekt był tak szybki, że nikt nie miał czasu na dopracowanie szczególików. Być może sama uwowa przewiduje olbrzymi transparent prawie na środku/już poprawione/ w górnej części strony w kolorze importowanej papryki.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 09:42 
Moderator forum

Nie pisalem akurat do ciebie Groszku wiec luzik ;) Pisalem do malkontentow zajetych "schodzeniem na psy" i tym ze im przesuwa okno w przegladarce...

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 10:34 

A mi się podoba bo lubie importowaną paprykę i wszystko co niezdrowe, pikantne i ma związek z pieprzeniem (chodzi o potrawy bo jestem jeszcze nieletni - choć niedługo to się zmieni :twisted: ). Może przydałby się jakiś numerek konta na stronie głównej (do oskubania oczywiśice :twisted: ). I przy okazji chciałbym powiedzeć, że was wszystkich kofam a szególnie moderatorów a którego najbardziej to nie powiem bo się wstydzem :lol:
I jeszce chce powiedzeć, że lubie czytać forum z rana i fajnie, że ono jest i lubie czytać posty groszeka bo on pisz tak jak ja myśle i jak dorosne to też chce być taki :twisted:
NIECH ŻYJE POMARAŃCZOWA REWOLUCJA :!: :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 10:36 
Administrator forum

Co do wygladu reklam to nie mamy na to wplywu, tutaj decyduje agencja reklamowa ktora zleca nam z automatu emisje reklam.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 11:02 

Wiemy że nie macie na to wpływu ( w każdym razie większość z nas). Jeśli bannerów było by więcej to tak by nie raziła ta kolorystyka. Ale dobrze że choć taki jest.
A tak nawiasem mówiąc to brawa dla agencji reklamowej. Ciekaw jeste ilu użytkowników lub osób przeglądających tą stronę nie korzysta z Allegro. Gracze online nie są chyba dobrym targetem bo i tak już znają allegro.
Tak czy inaczej jak będziecie mieli wejśc na Allegro to poprzez klikanie w banner :mrgreen:

Ostatnio edytowano 24 mar 2006, 11:53 przez pasqdnick, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 11:15 
Administrator forum

W reklamie chodzi o promocje marki, o to ze pomyslisz o allegro, ze powstanie taki topick w ktorym beda wszystcy mowili o bannerze allegro...

A co do targetu to uwazam ze jest bardzo dobry
Sredni profil usera boarda to facet, 18-2X lat a profil ten pokrywa sie z profilem usera ktory dokonuje zakupow w internecie, na aukcjach itp.

Nietrafiony target to bylby w przypadku emisji reklam o rozrusznikach serca albo lekow na ostooperoze.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 11:33 

aiv napisał(a):
Nietrafiony target to bylby w przypadku emisji reklam o rozrusznikach serca albo lekow na ostooperoze.

Czyli tuż po wyjściu finalnego patch do Battlefield 2142 :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 12:09 

Mam nadzieje, ze nie wykiwaja adminow. Slyszalem o paru ladnych przypadkach gdy to zgodnie z umowa wycofywali sie z reklamy gdy zblizal sie termin wyplaty pieniazkow...tylko to byly akcje "klinij i zarob grosza" czy jakos tak :P

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 12:12 
Administrator forum

Lailonn napisał(a):
Mam nadzieje, ze nie wykiwaja adminow. Slyszalem o paru ladnych przypadkach gdy to zgodnie z umowa wycofywali sie z reklamy gdy zblizal sie termin wyplaty pieniazkow...tylko to byly akcje "klinij i zarob grosza" czy jakos tak

Raczej nie bedzie takich problemow. Agencja jest druga co do wielkosci w polsce, i jest sprawdzona. Pozatym umowa cywilno-prawna nie przewiduje takiej ewentualnosci.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 12:15 

Jak juz mowilem tamte akcje to byly akcje klikania wbanner w celu uzbierania kasy. Z tego co czytalem na stronie Allegro maja prawo wycofac sie w dowolnym momencie bez podania powodow. Tylko wlasnie wycofywali sie gdy mieli zaplacic kase ;] Ale skoro tu jest umowa to git :P

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 14:34 

Lailonn napisał(a):
Jak juz mowilem tamte akcje to byly akcje klikania wbanner w celu uzbierania kasy. Z tego co czytalem na stronie Allegro maja prawo wycofac sie w dowolnym momencie bez podania powodow. Tylko wlasnie wycofywali sie gdy mieli zaplacic kase ;] Ale skoro tu jest umowa to git :P

wycofali sie z tego programu partnerskiego, nie ma juz klikania w banner :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 14:55 

Sytuacja jakiej bylem swiadkiem miala miejsce dosc dawno(ladnych parenascie miechow) wtedy ta akcja w pelni funkcjonowala ;P

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 15:58 

aiv napisał(a):
W reklamie chodzi o promocje marki, o to ze pomyslisz o allegro, ze powstanie taki topick w ktorym beda wszystcy mowili o bannerze allegro...

A co do targetu to uwazam ze jest bardzo dobry
Sredni profil usera boarda to facet, 18-2X lat a profil ten pokrywa sie z profilem usera ktory dokonuje zakupow w internecie, na aukcjach itp.

hehe to działa właśnie zachciało mi sie kupić pada do ps2 na allegro :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2