dudus81 napisał(a):
nie wiem czemu ale rok 2012 kojarzy mi się z Euro w Polsce

I to właśnie będzie koniec świata

No wlasnie i sie tym zmartwilem ale na szczescie ten koniec ma byc jakos w grudniu albo cos takeigo a mistrzostwa pewnei beda w czeewcu wiec pewnie Polska zagra poraz pierwszy i ostatni w mistozostwach Europy ale kto wie moze zdobedziemy mistrzostwo Europy z Benhakerem

Byloby to szczescie w nieszczesciu ale coz takie zycie powalone jest.
Natomiast powracajac do tematu to co USA wypraiwa teraz to widac dokladnie jasno, zadne inne panstwo nie pcha sie tak ze swoim wojskiem jak USA, a te filmiki zwlaszcza coincidence 11.9 to przedstawiaja. I widac dokladnie ze to co chce stworzyc rzad USA tak jak w tym swoim neokonserwatywnym manifescie z 2000 roku wchodzi zycie, ta ekspansja USA dotyczy tez naszego kraju co widac poprzez te dzialania iz chca oni koniecznie stworzyc w naszym kraju system antyrakietowy a chyba nikt nie wierzy w to ze bedzie on tylko systemem defensyfnym, dzisiejsze rodzaje broni lacza obie cechy i ofensywne i defensywne. Natomiast USA tworzac ten system daje innym krajom jasno do zrozumienia ze USA chce sobie tworzyc porzadek swiata wedlug wlasnego uznania z przeswiadczeniem ze USA moze zniszczyc kazdego natomiast nikt USA nie podskoczy, a ten niby system tworzony jest teraz bo byc mzoe za kilkanascie lat takie kraje jak Iran czy Korea Polnocna byc moze beda posiadaly rakiety mogace zagrozic USA, a jak widac w tej chwili Kore Polnocna ledwo co zipi przeciez niedawno co zgodzili sie wpuscic miedzynarodowych inspektorow do zbadania ich elktrowni w zamian ze zneisienie niektorych sankcji i dostarczenie niezbednych surowocow.
A to co wynika z tych filmikow rzeczywiscie budzi trwoge ze USA dazy do stworzenia New World Order pod ich dyktando, dlatego tez ja tak za ameryka nie przepadam dla mnie jest to poprostu rodzaj wyrachowanego systemu totalitarnego skrywango pod przykrywka demokracji