Teraz jest 18 lut 2025, 23:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 75 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2007, 19:37 

Wygląda ciekawie nie przeczę, ale do Motoroli już sie tak przyzwyczailem (do jej obslugi i menu), ze nie myślę o zakupie innych. Obecnie mam V3 a wczesniej T722i.. Tak już chyba pozostanie.

Moja żona to to samo.. Ma od ponad roku Sony-Ericsson W800i a wczesniej miała Sony-Ericsson T68i..

Człowiek się do marki przyzwyczaja.. Z samochodami tak samo - trzeci Opel z rzędu ;)

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 01:05 

Również dodam swoje dwa grosze
Jak kolega mordoklej uznaje przywiązanie do marki.
Jednak najczęściej naszą markę wyznacza pierwszy zakupiony produkt danego typu, co nie koniecznie znaczy że jest najlepszy.
Lata byłem zwolennikiem noki chyba każdy miał 3310 albo 3320 renomę sobie wyrobili tymi telefonami.
Teraz jednak już raczej nie kupie noki szczególnie po N95

Za to gorąco polecam LG PRADA mam już ponad 8 miesiecy,nigdy się nie zawiesila,jest bardzo wygodna w użyciu a w sumie to sam dotykowy wyświetlacz.
SMSesy się pisze rewelacyjnie prosto i szybko.
Jestem bardzo z niego zadowolony i miałem już wiele telefonów różnych firm ale ten bije wszystko na głowę.
Jedynym minusem jest etui skórzane które po pewnym czasie rysuje telefon.warto kupić jakieś inne.

http://www.offboard.com.br/wp-content/u ... rada-1.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 10:01 

Ja nadal się zastanawiam chociaż od wczoraj nieoczekiwanie mój tata wręczył mi nowiutką E65 ale i tak telefon będe zmieniał i dlatego mam pytanie czy w N95 jest podobny internet tak jak w E65 :?: Bo wczoraj po grze w bf2 odrazu poszedłem spać i wtedy na bf2stats.nl wszedłem z telefonu i powiem Wam, że niczym sie nieróżni czy w E65 czy w kompie (ruszasz klawiszami dół, góra, lewo, prawo i tym ruszasz myszką) no jedyny minus to strony sie wolno ładują ale to nie problem taki duży :mrgreen: Więc jak są do siebie troche podobne te 2 telefoniki :?:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 11:07 

Jacaaa napisał(a):
Bo wczoraj po grze w bf2 odrazu poszedłem spać i wtedy na bf2stats.nl wszedłem z telefonu

Poprostu raj dla statsiarzy :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 14:11 

Choq napisał(a):
Jacaaa napisał(a):
Bo wczoraj po grze w bf2 odrazu poszedłem spać i wtedy na bf2stats.nl wszedłem z telefonu

No nie zasnąłby gdyby mu statsów w końcu nie naliczyło ;) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 15:42 

90s napisał(a):
Za to gorąco polecam LG PRADA mam już ponad 8 miesiecy,nigdy się nie zawiesila,jest bardzo wygodna w użyciu a w sumie to sam dotykowy wyświetlacz.

bo nic tam nie ma :) zegarki na reke za 5zl tez sie nie zawieszaja :)

szukalem 4 miechy temu stylowego/ladnego smartphone'a i prada odpadla jako pierwsza, pozniej samsung U900 (czy jakis okolo) , wreszcie sie zadowolilem motorola a1200, a teraz przymierzam sie do Sony ericsson'a P1i - posiada wszystko co potrzeba i brak mu wad nokii N95 (ktora tez odpadla za slaby GPS i bardzo slaba baterie)

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 17:25 

A co myślicie o Nokii 6500 Slide :?: Ładny wygląd, 3.2Mpx, oczywiście radio, mp3, video itp i przeglądarka stron www :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 19:13 

A mi spodobały się sony ericssony. Mam k750i i jest wypas. Aparat 2 mega pixele, mp3, radia, dyktafony i inne duperele 8) W przeciwieństwie co do niektórych, to mi się nigdy nie popsuj "dżoj", raz mi sie koma zwiesiła i to jak próbowałem pograc w csa i miałem 1fps :twisted: Co do nowszej wersji, to miałem okazje pobawić się k800i. Jak dla mnie bomba 8)
Acha nokie kiedyś były fajne. Te nowe z tgo co slyszalem walą sie częsciej niż sagemy, se etc. Największym problemem jest to, że czasami coś się wali i nie ma dźwięków w telefonie i trzeba wyjąc baterie. Tylko zanim się zorientujemy to mija troche czasu :P

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 19:30 

Choq napisał(a):
Jacaaa napisał(a):

a kto się ostatnio jarał, że ma takie staty, a potem narzekał, że to nie jest serwer rankingowy ?

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 22:09 

Snake jest aparat,MP3 i wszystkie potrzebne pierdoły
Nie wiem czego szukasz w telefonie.pewnie by jeszcze browara otwierał:))))
każdemu się nie dogodzi

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 22:16 

co do jechania po nokiach nowych to trzy grosze ode mnie jako że przez ręce moje i mojego ojca, który ma fioła na punkcie "bajerów" przewinęło się tych Nokii "kilka" :P

Jeśli chodzi o omawianą tu N73 to obecnie jest takowa w posiadaniu mojego taty, problemów absolutnie brak, aparat działa jak marzenie, karta w środku 2 GB prawie cała pełna muzyki, nieźle sprawdza się jako radio, dobra jakość dźwięku w słuchawkach; bateria trzyma około 4-5 dni w przypadku normalnej pracy, na urlopie ponad tydzień, symbian chłonie wszystko i działa bez zarzutu, telefon lata, spada etc. i działa :] co do internetu nie będę sie wypowiadał bo służyła mi tylko parę razy za modem

Ja natomiast kończę przygodę z 6630 i muszę przyznać że nie miałem żadnych problemów z softem nigdy itp., jedyny minus tego fona to ciut duże rozmiary (aczkolwiek preferuje większe telefony z dużymi wyświetlaczami) i szybko zdychająca bateria (po 3 latach trzyma średnio 3 dni)

To prawda, że Nokia miała gorsze serie telefonów ale jak na mój gust już się z tego podnosi i gdybym dysponował nieograniczonymi funduszami teraz to zdecydowanie brałbym 6110 Navigatora, N81i lub osławioną krowę N95 z 8GB dyskiem i poprawionym softem :P

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 22:54 

Sidor Retired Faktycznie duzo tych bajerow eryki maja :lol:
Aparat, mp3, radio i koniec. K800 to prawie to samo z innym aparatem i troche innym odtwarzaczem mp3...
A ja tak jak FarRaider rowniez lubie duze telefony ;)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2007, 08:23 

Ok. To powiedz mi, czy nokia, która jest warta tyle co k800i albo i wiecej ma "coś" więcej ? Może wspomniany symbian(czy jakoś tak ja akurat tego nie ogarniam). Np 6288. Cenowo podobna, ale jakościowo można se ją w $%^& wsadzić 8)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2007, 09:27 

Nokia z symbianem to już taki mini pocketpc więc zdaje mi się, że jest różnica ;] Poza tym mojej E50 nie zamieniłbym na jakiegoś SE bo symbian rox ;]

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2007, 11:03 

Marka to kwestia upodobań, ja np nie znoszę sony ericsonów, a już w ogóle nie mogę zrozumieć Motoroli. Miałem w domu dużo nokii i jak na razie tylko jedna była wadliwa-siedem coś tam, z symbianem. Osobiście polecam 6230i, bo jej używam 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 75 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2