Teraz jest 19 lut 2025, 01:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 17:37 

No, mi się filmik też strasznie podobał :)
Przedewszystkich sceny batalistyczne (W sumie ich najwięcej tam było).
2 rzeczy, które mi się nie podobały to wywalenie sceny z Sarumanem ( :shock: ) i zniszczonym Shire, a także armia umarłych.
Tzn. nie podobał mi się sam pomysł (Tolkienowski), bo przecież jak umarłego nie dało się zabić (chyba, że mieczem Aragorna :wink: ), to równie dobrze jeden żołnierz (umarły), mólby poskromić całą armię Saurona w pojedynkę ( :shock: :shock: ).

Ale mimo tych dwóch rzeczy film jest zarąbisty (ale i tak częśc pierwsza roXXX :D)

Aha, zauważyliście pewne podobieństwo do Matrixa :lol: :?:
Pierwsza część - tajemnicza, przez większość filmu zapoznaje nas i wprowadza w świat Matrixa, tak samo z 'Drużyną Pierścienia' - Na początku nie wiemy o co chodzi (ten kto nie czytał książki ofkoz :D), dowiadujemy się z czasem i jest tam największy wątek przygodowy, bardzo mało walki. Obie drugię części - pół na pół - trochę walki, trochę wątku przygodowego, nic się jeszcze nie wyjaśnia. Noo a części trzecie -same praktycznie walki, bitwy itp. no i oczywiście wyjaśnia się zakończenie. Tylko, że LoTR jest dużo lepszy niż Matrix (przynajmniej druga i trzecia częśc, bo pierwszy Matrix był super :) ).

Nie wiem czy zbyt jasno te podobieństwa przedstawiłem :D :?:
Może ktoś jeszcze je widzi :?:

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 17:39 

Gorefest napisał(a):
A jak nazwiesz maciejak sytuacje w ktorej wchodzisz na serwer,zaczynasz bluzgać i spamować czata bo ci się lagi nie podobają i ktoś cię zteamkillował?
To się nie nazywa wolność słowa tylko buractwo,brak wychowania i zespół dauna...
Szkoda że ja nie napisałem do "pana olafa" jakie to wieśniaki przychodzą z nami pograć... :roll:

Zgadzam sie zgadzam sie i po trzykroc się zgadzam.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 18:05 

Raix napisał(a):
marcinek napisał(a):
Niestety nie ogladam zbyt czesto telewizji (ciekawe czy za to tez sie ktos przyczepi?).

Jasne że sie przyczepi, też nie oglądam wole w BF pograć :twisted:

TV jest dla ludzi którzy gdzies tam po drodze zagubili swoją osobowość...choć...Discovery sci trek,Animal planet,Xtreme i ...Samuraja Jacka....lubiłem oglądać...eh....teraz to impossible....

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:01 

Gorefest napisał(a):
A jak nazwiesz maciejak sytuacje w ktorej wchodzisz na serwer,zaczynasz bluzgać i spamować czata bo ci się lagi nie podobają i ktoś cię zteamkillował?
To się nie nazywa wolność słowa tylko buractwo,brak wychowania i zespół dauna...
Szkoda że ja nie napisałem do "pana olafa" jakie to wieśniaki przychodzą z nami pograć... :roll:

Zespolu dauna w to nie mieszaj, nie ma nic wpsolnego z takim zachowaniem.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:07 

marcinek napisał(a):
Gorefest napisał(a):

Zespolu dauna w to nie mieszaj, nie ma nic wpsolnego z takim zachowaniem.

Może z tym zachowaniem nie ale na pewno dużo z maciejakiem... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:07 

Akurat mi kumpel powiedzial ze ten film lecial bo bylismy w temacie "chlopaki nie placza" a telewizji nie ogladalem, nie ogladam i dlugo nie bede ogladal bo nie ma tam dla mnie nic interesujacego, wole pograc sobie lub isc do kina bo tam przynajmniej jest efekt wizualny a przede wszystkim dzwiekowy!!!

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:14 

Gorefest napisał(a):

A to sie nazywa cwaniactwo, bo wiesz, ze ja ciebie nie moge zwyzywac od roznych tam zespolow "downa"(nie dauna)bo dostane bana i dlatego pozwalasz sobie na rozne bluzgi pod moim adresem.Kazdy czasami narzeka na lagi, a jakby ciebie za kazdym razem ktos teamkillowal, kiedy chcesz wsiasc do samolotu, i nikt nie chcialby mimo twoich usilnych prosb laskawie wpisac w konsoli kick * bo go nie ochodzi, ze w druzynie jest TKer, wazne, ze mu sie dobrze gra, to tez bys sie mocno zdenerwowal, na to nie mam mocnych 8)
PS:Poza tym nikogo nie obrazalem oprocz owych TKerow :evil:
PS2:Brave Heart, moze nie dalo sie zabic, al dalo sie posiekac, a wtedy mialby taki umarly nieco problemow z eksterminacja armii Sarumana.

Ostatnio edytowano 5 sty 2004, 19:18 przez Maciejek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:16 
Moderator forum

Maciejek napisał(a):
Gorefest napisał(a):

A to sie nazywa cwaniactwo, bo wiesz, ze ja ciebie nie moge zwyzywac od roznych tam zespolow "downa"(nie dauna)bo dostane bana i dlatego pozwalasz sobie na rozne bluzgi pod moim adresem.Kazdy czasami narzeka na lagi, a jakby ciebie za kazdym razem ktos teamkillowal, kiedy chcesz wsiasc do samolotu, i nikt nie chcialby mimo twoich usilnych prosb laskawie wpisac w konsoli kick * bo go nie ochodzi, ze w druzynie jest TKer, wazne, ze mu sie dobrze, to tez bys sie mocno zdenerwowal, na to nie mam mocnych 8)

jakie to wszystko smutne :lol: maciejek daj luz juz bo zaczynasz przynudzac

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:18 

Maciej po pierwsze nie dziwie sie ludziom bo masz troche gejowska ksywe, po 2 to gadaj na temat filmu/ow bo taki temat tutaj mamy!!!

Ktos wie czy lecial w kinach "Łowcy snów" ? Widzialem juz bardzo dawno reklame w kinie tylko ze sledze na bierzaco repertuar kina i ani w Cinema City ani w Multikinie nie lecialo, jak ktos ma informacje na ten temat to wrzuccie tutaj :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:18 

Holman napisał(a):
Maciejek napisał(a):
Gorefest napisał(a):

A to sie nazywa cwaniactwo, bo wiesz, ze ja ciebie nie moge zwyzywac od roznych tam zespolow "downa"(nie dauna)bo dostane bana i dlatego pozwalasz sobie na rozne bluzgi pod moim adresem.Kazdy czasami narzeka na lagi, a jakby ciebie za kazdym razem ktos teamkillowal, kiedy chcesz wsiasc do samolotu, i nikt nie chcialby mimo twoich usilnych prosb laskawie wpisac w konsoli kick * bo go nie ochodzi, ze w druzynie jest TKer, wazne, ze mu sie dobrze, to tez bys sie mocno zdenerwowal, na to nie mam mocnych 8)

jakie to wszystko smutne :lol: maciejek daj luz juz bo zaczynasz przynudzac

Jak trzecia czesc LOTR :lol: . Po za tym robi sie OT.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:20 

To chyba ty masz gejowska ksywke, o ile wiem to pink=rozowy, wiec jesli twoja ksywka ma cos wspolnego z tym ulubonym kolorem homoseksualistow,to wiadomo, ze jak juz to nie ja, a ty jestes wzbogacony o bonusowy chromosom :lol:
PS:Holman, to nie ja zaczalem wiec, nie miej o to do mnie pretensji, a poza tym to twoja wypowiedz tez nie byla szczegolnie budujaca, tylko jakas taka.nuzaca :lol:

Ostatnio edytowano 5 sty 2004, 19:27 przez Maciejek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:24 

Maciejek napisał(a):
To chyba ty masz gejowska ksywke, o ile wiem to pink=rozowy, wiec jesli twoja ksywka ma cos wspolnego z tym homo-kolorem wiec wiadomo, ze jak juz to nie ja a ty jestes wzbogacony o bonusowy chromosom :lol:

widac ze jednak tepy
<---- gdybys zobaczyl tutaj to bys wiedzial, bo przeciez juz lepiej chyba nie mozna dac ludziom do zrozumienia ze poprostu "Pinky and the Brain" to byla i jest moja najlepsza kreskowka, nawet za granica jak wchodze na server to ludzie mi pisza "Thats Pinky and the Brain" *narf*
pomysl zanim napiszesz

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:25 

Dobra zrobimy małą rekonstrukcję zdarzeń:

*Gore wchodzi na IRS
Maciejak:Haha zabiłem cie
*ktośtam[killed]Maciejek
Maciejak:Laga miałem
Maciejak:Lagi *****
Maciejak:Grać się nie da
Maciejak:jsdah
Maciejak:hjdksa
Maciejak:fjka
Maciejak:jshdsa
Maciejak:fahjsiuf
Pancho:zamknij się
Warsaw:zamknij się
Gore:zamknij się
Maciejak:lagi mam *****

*ktośtam[TK]MaciejeK
Maciejak:o ty *mama zabroniła mi przeklinać*
Maciejak:rozjebie cie kurwo
(dużo bluzgów,TK itp.)
Gore:zamknij się wreszcie - nie stój jak pipa tylko zabij go jak ci się nie podoba...
(MaciejaK zaczyna zabijać TKilera i nieźle się przy tym bawi)
Maciejak:Masz kurwo
...i tak dalej i tak dalej

To tyle dziękuję

Cast:
Gore-[WILD_A]Gore
TKiler-Ktośtam zzagranicy
Pancho-[SPQR]Pancho
Warsaw-arcy|Warsaw Kamikaze
Maciejak-Maciejak

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:33 
Oldboy Battlefield.pl

dokladnie tak bylo :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:35 

Pinky, skoro ty jeszce ogladasz kreskowki, w dodatku jaies nieznane, to nie mam o czym z toba gadac, to tlumaczy twoje zachowanie:lol:
Gorentfrenst(juz gorzej nie moglem tego przekrecic):nie pamietam, czy do konca tak bylo, chyba napisales tylko te momenty, w ktorych przeklinam(poza tym nie pamietam, zebym cie spotkal kiedys na tym servie, fake-nick'owcu jeden), ale bylem zdesperowany, bo taka sytuacja prawie zawsze spotyka mnie na serwerach,a skoro wszyscy mnieli w pupie to ze w teamie jest teamkiller, wiec posluchalem dobrej rady wujka sama i pozbylem sie delikwenta, ktory to zdaje sie odplacil mi pozniej z nawiazka.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2