Heh....sorka ze nie poszło tak jak miało pójść
Po pierwsze...liczba ludzi...to był szok.Spodziwałem sie max 10...i moim załozeniem było zbudowanie solidnego teamu który zrobi rzeź na zachodnich serwach...lecz w ciągu 1 h było juz 20 osób.
Wtedy zmiana planów szybka rozmowa z BCJ i postanowilismy zorganizować cos u nas.
Moim załozeniem był gather.Lecz nie udało sie bo...syf jakis sie zrobił(w 50 % przez kłopoty z serwerem...)
Jedno jest pewne.Wrogiem dobrej rozgrywki(ahh!! ona sie kreowała...tylko ze nagle pojawiło sie multum graczy

) jest anarchia!!!!!
musi ktos byc co zaprowadzi porządek!!!Musi ktos byc co pokieruje oddziałami wojsk...zrobi szybki briefing...poprostu trzeba to pod kontrolą

trzymać!!!
Mnie to przerasta ponadto kompetentny nie jestem do takowych funkcji!!!
Na następny raz porozmawiam z kim trzeba o takowej zabawie i zrobimy EoD Gathera.
to naprawde wspaniały pomysł !!!,musimy sprubować raz jeszcze!!!Początki byly niezle,za tydz. utrzymamy dobrą zabawę!!!
Zahasłowany serw ,będzie line up.Ktos sie nie wpisze,Dowidzenia.
A mosci pan Xena mial jeszcze do mnie pretensje o to że"a co,ja miałem sie wpisywać???"
Chciałem w zarodku zatrzymac to co sie wydarzyło...Tzincz miał racje.Było 16 ludzi,mogłem zamknąc skład i jazda....i fajnie by było...
Tyle że pomyslałem iz kazdy by chciał zagrać więc uczyniłem co tylko mogłem by zachęcic jak najwieksza liczbe graczy.
No niestety był to poroniony pomysł...ale to co powiedzial Kaczy jest wytyczną.To byl first time.Premiera EoD na Polskiej scenie!!!(heh bynajmniej ja po raz pierwzy widzę)
W next week będzie lepiej.
I nie narzekajcie...bo tylko zakopiecie dobrą zabawę.Wyciągamy wnioski i next week zorganizowana gra ze zmnieszanymi składami i teamami zorganizowanymi.Zamkne line up.
Gather EoD:
10 VS 10
8 VS 8
-w kazdym składzie osoba zarządzająca
-podzial ról(za popiardułki o dupie maryny na TS out! )
-gramy w teamach(jak by co to podzilimy TS na druzyny w zależnosci od funkcji w teamie gdy znowu będzie wzajemne przekrzywkiwanie....
-będzie line up gdzie kazdy będzie sie wpisywał...jak będzie wiecej graczy niz tych co zaplanowano to poporstu dodakowi bedę uzupelniac puste sloty....
-tak będzie uczciwe.Moim zdaniem gather EoD moze nadac nowego wymiaru zabawie przed nadchodzącym Viet.
Thats all.
Thx 4 play
Dzieki BCJ za udostępnienie serwa.
Wierze ze następnym razem pójdzie all lepiej.Bądzcie pozytywnej mysli.

a pesymistom przypominam początek...było ZAJEBISCIE dopuki nie zawaliło serwera graczami z zagranicy i tymi spoza line up...
yacub napisał(a):
To nie być KILIM.
Tak to nie było KILIM.
Ale będzie.
Zreszta przypomnij sobie początek...zasiałes troche pożogi - sam widziałem,wiec...chyba jednak elementy KILIM były....
Jesli mnie grypa nie zabije to w czwartek juz stworze oficjalny topic!
Byc moze będzie co robic w ferie!.Gatherki EoD