Teraz jest 21 cze 2025, 16:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2004, 11:49 

AMD2000xp+, 512 RAM, Radek 9100 pro, cholernie zasyfiony system i śmiga aż miło ;)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2004, 12:44 

Gra zdecydowanie jest bardziej dynamiczna od ut2k3 dzieki czemu podczas grania w nią nie ciagnie mnie na wymioty jak to miało miejsce przy ut2k3.Tryb CTF rulka z moją ulubioną mapką od teraz "Bridges of Fate".W pozostałe tryby nie gram bo za bardzo przypomina mi sie ut2k3 i automatiko na wymioty mnie bierze,a nowy tryb Onslaught czy jakos tak to marna imitacja pola walki.Wydaliby w koncu BF:V to przynamniej byłoby w co grać. 8)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2004, 13:33 

Tzeentch napisał(a):
AMD2000xp+, 512 RAM, Radek 9100 pro, cholernie zasyfiony system i śmiga aż miło ;)

Ufff. To w takim razie spox będzie u mnie chodzić :D .

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2004, 16:31 

Pograłem odrobinkę i stwierdzam, graficzna ładniutka gra śmiga jak burza na max detalach, po za tym dno i pięć metrów mułu. Takie gry rajcowały mnie jak byłem mały, czyli quejko podobne nawalanki, po prostu nuda i bezsensowna siekanina. Ale jeśli zrobią na to jakiś modzik w realiach II wojny to może być ciekawie.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2004, 16:36 

ShaggY napisał(a):
Pograłem odrobinkę i stwierdzam, graficzna ładniutka gra śmiga jak burza na max detalach, po za tym dno i pięć metrów mułu. Takie gry rajcowały mnie jak byłem mały, czyli quejko podobne nawalanki, po prostu nuda i bezsensowna siekanina. Ale jeśli zrobią na to jakiś modzik w realiach II wojny to może być ciekawie.

Może jak wyjdzie pełne UT 2004 to Red Orchestra pokusi sie skorzystać z nowego "silnika"

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2004, 23:32 

Gonzopl napisał(a):
Może jak wyjdzie pełne UT 2004 to Red Orchestra pokusi sie skorzystać z nowego "silnika"

nie moze, tylko takie bylo zalozenie ze przesiadaja sie na 2k4, gdy tylko wyjdzie. na nowego bf42 jednak nie licze, autorzy ro nie sa skorzy do zamiany kamaszy na samoloty/samochody :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2004, 00:55 

bardzo fajny ten ut 2004 strasznie mi przypadl do gustu do tego wiecej fps niz np. w bf

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2004, 01:41 

eee...pewnie jak bym sie wkręcił to bym polubił ta gre,ale to nie dla mnie...za szybka,zreszta ja jestem wrogiem Quake i takich tam róznych szybkich strzelanek typowo skilowych...dla mnie ta gra jest pozbawiona jakiego kolwiek sensu...kolorowa breja...trzyma poziom ciut wyzszy niz Halo 1 ale od Halo 2 bedzie znacznie słabsza...!!!!
Grafika w sumie miejscami ładna a miejscami mam wrazenie jakbym sie do UT pierwszego cofnął:/..ogólnie gra całkiem ładna,nie powiem,pozwiedzałem sobie troche :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2004, 03:21 
Moderator forum

o co chodzi w tej grze? :) czy sa jakies flagi? :) czy moge wsiasc do F-15 i zdobyc przewage powietrzna posylajac mirage i 29ki do piachu? :) zareklamujcie ja jakos, rozumiem ze wszystko sprowadza sie do tego kto ma wieksze BFG :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2