(NeW)Ambo napisał(a):
qubix twoja kultura na tym forum mówi sama za siebie o tobie także nie będe prowadził z tobą dyskusji bo już po twoich wypowiedziach wywnioskowałem że z ludzmi twojego pokroju rozmawiac sie nie da i że nie mają nic sensownego do powiedzenia.
Cóż więc... mam swój sposób wypodziedzi i jesli nie obraziłem Cie w sposób BEZPOSREDNI to wypad leszczu!!!
Cytuj:
Aha jeszcze jedna sprawa,jeśli do mnie mówisz to mów kulturalnie bo ja należe do ludzi którzy nie rozumieją chamowatego sposobu wyrażania sie.
To masz problem...
Cytuj:
Także wiesz,zastanów sie nad sobą i pomyśl nad zmianą nastawienia do ludzi,być może wtedy będziemy mieli jakieś wspólne tematy a nasze języki nie będą tak odległe.
,
I kolejny....
Cytuj:
Qubix tak naprawde nie mam nic do ciebie,jedynie twój sposób wyrażania sie i odpowiadania innym ludzią na zadane pytanie jest dość dziwny i trudno go zinterpretować.
No cóż...moze jestem dla ciebie zbyt OBIEKTYWNY-moje zycie jest dużo bardziej zróznicowane od Twojego i najwyraźniej to stanowi problem...Twój...nie mój
Cytuj:
Nie wiem czy chciałeś mi dać jakieś dobre rady poprzez swoją wypowiedz
,
Nie!To było czysto egoistyczne.Po przeczytaniu Twojego topica zachciało mi sie rzygac....musiłem cos skrobnąc...
Cytuj:
czy też chciałeś pokazać jaki to inteligentny jesteś,jednak w moich oczach nie urosłeś,także wielki chyba jednak nie jesteś.

A kim ty q***rwa jestes zeby mnie oceniać...??Cholernym zakompleksionym szczylem którego rodzice tak ułorzyli ze potrafi ładnie utworzyć zdanie lecz za bardzo rozumie jego sens...
Kolejna rzecz, łapiesz za słowa ale bez konkretów, co oznacza ze w moim poscie było zamieszczone cos co odczułes...idac dalej zbyt często powtarza sie słowo"ja"...jestes zadufanym gówniarzem(najbardziej wqrwiające dziadostwo-lama która sie "wozi"....),lecz kiedys zrozumiesz o co mi w tym poscie chodziło....
Nara