Teraz jest 20 cze 2025, 20:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 01:16 
Oldboy Battlefield.pl

przyznam szczezr ze nic nie kumam z twej wypowiedzi...
do kogo to bylo?

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 01:18 

Spokojnie Okota...nie do Ciebie :P :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 01:27 
Oldboy Battlefield.pl

ALE DO KOGO?????????????

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 01:34 

Ty tez naprawde za duzo przy kompie chyba siedzisz...

Kliknij na 2ga stronę...

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 01:43 
Oldboy Battlefield.pl

aaa tak widze byl edit... ok

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 01:56 

qubix twoja kultura na tym forum mówi sama za siebie o tobie także nie będe prowadził z tobą dyskusji bo już po twoich wypowiedziach wywnioskowałem że z ludzmi twojego pokroju rozmawiac sie nie da i że nie mają nic sensownego do powiedzenia.Aha jeszcze jedna sprawa,jeśli do mnie mówisz to mów kulturalnie bo ja należe do ludzi którzy nie rozumieją chamowatego sposobu wyrażania sie.Także wiesz,zastanów sie nad sobą i pomyśl nad zmianą nastawienia do ludzi,być może wtedy będziemy mieli jakieś wspólne tematy a nasze języki nie będą tak odległe.Qubix tak naprawde nie mam nic do ciebie,jedynie twój sposób wyrażania sie i odpowiadania innym ludzią na zadane pytanie jest dość dziwny i trudno go zinterpretować.Nie wiem czy chciałeś mi dać jakieś dobre rady poprzez swoją wypowiedz,czy też chciałeś pokazać jaki to inteligentny jesteś,jednak w moich oczach nie urosłeś,także wielki chyba jednak nie jesteś. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 03:06 

(NeW)Ambo napisał(a):
qubix twoja kultura na tym forum mówi sama za siebie o tobie także nie będe prowadził z tobą dyskusji bo już po twoich wypowiedziach wywnioskowałem że z ludzmi twojego pokroju rozmawiac sie nie da i że nie mają nic sensownego do powiedzenia.

Cóż więc... mam swój sposób wypodziedzi i jesli nie obraziłem Cie w sposób BEZPOSREDNI to wypad leszczu!!!

Cytuj:
Aha jeszcze jedna sprawa,jeśli do mnie mówisz to mów kulturalnie bo ja należe do ludzi którzy nie rozumieją chamowatego sposobu wyrażania sie.

To masz problem...

Cytuj:
Także wiesz,zastanów sie nad sobą i pomyśl nad zmianą nastawienia do ludzi,być może wtedy będziemy mieli jakieś wspólne tematy a nasze języki nie będą tak odległe.
,

I kolejny....

Cytuj:
Qubix tak naprawde nie mam nic do ciebie,jedynie twój sposób wyrażania sie i odpowiadania innym ludzią na zadane pytanie jest dość dziwny i trudno go zinterpretować.

No cóż...moze jestem dla ciebie zbyt OBIEKTYWNY-moje zycie jest dużo bardziej zróznicowane od Twojego i najwyraźniej to stanowi problem...Twój...nie mój :D

Cytuj:
Nie wiem czy chciałeś mi dać jakieś dobre rady poprzez swoją wypowiedz
,

Nie!To było czysto egoistyczne.Po przeczytaniu Twojego topica zachciało mi sie rzygac....musiłem cos skrobnąc...

Cytuj:
czy też chciałeś pokazać jaki to inteligentny jesteś,jednak w moich oczach nie urosłeś,także wielki chyba jednak nie jesteś. :wink:

A kim ty q***rwa jestes zeby mnie oceniać...??Cholernym zakompleksionym szczylem którego rodzice tak ułorzyli ze potrafi ładnie utworzyć zdanie lecz za bardzo rozumie jego sens...

Kolejna rzecz, łapiesz za słowa ale bez konkretów, co oznacza ze w moim poscie było zamieszczone cos co odczułes...idac dalej zbyt często powtarza sie słowo"ja"...jestes zadufanym gówniarzem(najbardziej wqrwiające dziadostwo-lama która sie "wozi"....),lecz kiedys zrozumiesz o co mi w tym poscie chodziło....

Nara

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 03:27 

qubix na karku mam 20 wiosenek także taki szczyl nie jestem.

- Po pierwsze,nie jestem zadufany w sobie i nigdy nie byłem.
- Po drugie,twój post wcale mnie nie wzruszył,jak i nie poruszył.
- Po trzecie,nie osądzam cie tylko pisze o twoim sposobie wypowiadania sie.
- Po czwarte,swoim ostatniom postem udowodniłeś i poparłeś moje wcześniejsze argumenty.
- Po piate,nie pisz że cie osądzam bo ty w ostatniom poście bezpodstawnie osądzasz mnie.
- Po szóste,jeśli już przeczytałeś mojego posta to pewnie zauważyłeś że nie występuje w nim żadne przekleństwo odnoszące sie do twojej osoby a także ogólna całość napisana jest bardzo kulturalnie co dowodzi że jednak można ze sobą rozmawiać kulturalnie i odpowiadać w ten sam sposób,nawet jeśli dróga osoba obraża cie i kieruje obrazliwe obelgi w strone twojej osoby.

PS.Nie jestem bogaty i nie woże sie jak to ujołeś,a tak wogóle to zapomnijmy że ta dyskusja wogóle miała miejsce,nie przyszedłem na to forum po to aby szukać sobie wrogów wśród społeczności BF'a. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 03:47 

(NeW)Ambo napisał(a):
PS.Nie jestem bogaty i nie woże sie jak to ujołeś,

OMG :lol: :lol:

Chyba źle to zrozumiałeś...ale okay ...niech będzie :lol: :lol:

Looz,nic do Ciebie nie mam,w sumie jestes zabawny i poprawiasz mi humor..... :lol: :lol: :lol:
Wiek niczego nie dowodzi!!!Zapamiataj :wink:

BTW
Wpadnij na turniej, wypijemy za Twoje zdrowie psychiczne ;)

Ostatnio edytowano 6 mar 2004, 03:56 przez qubix, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 03:54 

No,ciesze sie że sprawa została wyjaśniona,w końcu wzajemne porozumienie to klucz do sukcesu.Jeśli chodzi o turniej to niestety nie moge przyjechać,ale obiecuje że jak tylko nadarzy sie okazja to z pewnością wypije też za twoje zdrowie. :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 04:11 
Moderator forum

ROTFL - będe czytał twoje posty z uwagą Ambo - już dawno sie tak dobrze nie ubawiłem - od grafomaństwa począwszy (te kołyszące się palmy....wróć. Cycuszki) na całej tej reszcie skończywszy. ROTFL ROTFL ROTFL.

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 14:44 
Moderator forum

A ja sie wcale nie ubawilem...
Albo przeniesiecie sobie ta wymiane zdan na priv albo zaczne kasowac wszystko co sie pojawi...
Dorosnijcie... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2004, 21:26 

Cytuj:
2)Wyłacz komputer i rusz dupe za koleznakami....

Popieram Cie qubix. Niektórzy maja disconnect problems.

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2004, 22:26 

:shock: Boshe, czata se znalezli... :roll:

ps. juuuupi! moj 3-setny post :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2004, 22:35 

Zgadzam sie z Qbą,this is not the chat.Prosze moderatora o zamkniecie lub skasowanie tego postu.Bardzo dziekuje. 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2