Teraz jest 6 wrz 2025, 00:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 19:54 

Jezu współczuje KŚ GRY. Najpierw są listy że są za sztywni, że nie mogą dać na luz, a teraz z niewinnego żartu robi się afere na forum. Ludzie czytajcie ze zrozumieniem. Tytuł Helikopter w Ogniu. To była aluzja do tytułu gry, a wy się burzycie że w grze można latać helikopterem który nie jest w ogniu :/. A problemy owszem występują na oryginale, ale skoro to wiedziałeś to mogłeś do nich napisać e-miala i sprostować, a nie walić afere na forum które z tą gazetą nie jest powiązane.

Wiechol możesz sprostować? Bowiem nie wiem czy pochwalasz KŚ GRY czy też je jedziesz...

Jeśli CDA jest najlepszą gazetą to ja jestem władcą planety Jowisz. Takie to super pismo że..

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 20:00 

Dowodca_Pawel napisał(a):
Wiechol możesz sprostować? Bowiem nie wiem czy pochwalasz KŚ GRY czy też je jedziesz...

Najpierw je zjechałem za duża liczbe obrazków. Potem, po paru godzinach obcowania z gazeta face-to-face, stwierdziłem, że duza liczba screenow, to trafny pomysł. Reszte (joke z "Krzyzakami") chyba rozumiesz, co? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 20:09 

Według mnie tekstu jest w miare. Kiedyś napisali (chyba w Top Secret (KŚ GRY, Play i Top Secret (ten nowy który szybko znikł) tworzy w zasadzie ta sama redakcja)) że po co mają na siłe pokować więcej (chodzi o ilość tekstu) jeśli mogło by to osłabić jakość pisma? Ilość nie jakość. Chociarz mogli by poprawić trochę jakościowo te obrazki bo niektóre są strasznie niewyraźnie.

Qubix mylisz się. Opłaca się kupować gazety. Masz tam w jednym miejscu rzeczy które mógłbyś szukać w 5 portalach. Ciekawe artykuły i zestawienia (np. Prawa gracza w nowym nr. GRY), wiadomości ze świata zebrane z różnych portali (czytając na okrogło jeden portal wszystkiego nie znajdziesz, a przeglądać 100 różnych jest niewygodne), a także wszystko na papierze! Dodatkowo czasami możesz poczytać teksty ludzi którzy nie piszą w różnych wortalach, a dodatkowo często w gazetach jest przyjemny humor (w Playu np.)

Chociarz każdy ma swoje zdanie i wydawanie 20 zł miesięcznie na gazety niektórym mija się z celem.

A co do płytek to rzeczywiście teraz jest tak wszystko zagracone. Płytek z Playa od kilku miesięcy nawet nie wkładam do CD. A płace za nie 6 zł z 11 zł ceny pisma...

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 20:30 

Dowodca_Pawel napisał(a):
A co do płytek to rzeczywiście teraz jest tak wszystko zagracone. Płytek z Playa od kilku miesięcy nawet nie wkładam do CD. A płace za nie 6 zł z 11 zł ceny pisma...

Masz całkowitą rację! Lol, pamiętam jaka ostatnio była afera z grą Warrior Kings - na większości komputerów (w tym moim), gra po zainstalowaniu nie chciała się włączyć. Wysłałem do nich nawet list! A oni na boku w dziale listy, piszą o zażaleniach czytelników, żeby zainstalowali Directx 8.1 i u nich wszystko działało. Od tej pory nie wgrywam zadnych gier z gazet. OT - widzieliscie uzbrojenie w Bf: V na stronie, której link podany jest na w najnowszym newsie? Oblookajcie - pojazdy też są niczego sobie... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2004, 14:00 

1.CDA
2.ŚGK

Moim zdaniem są najlepsze.Rzetelne rezencje i kolorowe.Są super.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2