Bueheheh,Pinky,znasz moje podejscie...
Ja wale kluby,nie lubie poprostu.Jest tylko jeden w Wawce gdzie naprawde sporo lasek przychodzi

( a wśród nich taka tam sobie jedna Marianna K.

) i wogóle jest spokojnie-Qult club...no i fajnie,tylko ze jeden minus,aby nie sciagac syfu z miasta nie puszczają rzadnej techniawki
Ja musze byc ostro wypity zeby tam rytm złapać...buhahaha,ale jak bylem, na ostatkowej imprezie,to beat pod jakies cieple rytmy podkladali,no kurde,wiec da sie przy tym skakac
Po osiągnięciu 0,7 promila mozna ten beacik wychwycic
Wole poczekac pare miechów i smignąc sobie na jakąs massive techno party
A i wypad stąd metale nie dla was topic!!!
BB rocker zajawia sie moozą techno i bardzo dobrze.Z West Bamem...warsaw nei podam Ci przykłądó bo mi plyty pogubili ale mailem jego trancowe kawałki,i byc moze ich wąłsnie sie trzyma BB rocker
Ale nie mozna powiedziec ze On trance tworzy.!
Moi ukochani twórcy to
Hard trance
Mauro piccotto(minimal itp...tak,tak wiem Warsaw, but not only minimal...dzisiaj DJ są bardzo wszechstronni:D )
Kai Tracid(za choćby: so many times...)
Lady Dana(hmmm...ona raczej all styles hard, nei ogranicza sie do trance)
Hard House
Carl Cox-no porostu wymiatacz!!!!!!Co tu duzo mówic..
L.D.
Rave
-Sonic Trip-oh shit !!!...prawdziwy wymiatacz...i jeszcze te wrzuty z Somalii na Visualu,USA MArines w pelnym wyposarzeniu,krew...walka strzały,pole bitwy i zachód słonca...takie psychodeliczne ale...niesamowicie klimatycznei, all pasowało ,skomponowane pod mooze.Fulll wypasior.Zresztą jak cały cream fields!!!
-Prodigy...co tu dodawać...I ve got a poison,I ve got a remedy...
Trance
West Bam-mial pare trance'owych wymiataczy!!Prekursor i legenda techno!
Oprócz tego kocham mooze z lat 70dziesiątych
Czasem sobie Enya słucham...
A mój ulubiony kawałek ostatnimi czasy to :
Black Hawk Down - Leave No Man Behind -thx to Haidi fucking hjułi pilot
No i Chaos A.D. Sepultury...uwielbiam tą plytke acz nie posiadam jej