Teraz jest 6 wrz 2025, 08:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2004, 14:26 

Wydaje mi sie ze tu nie chodzi o kampienie czy nie, tylko o zasady panujace na serverze. Jesli Najemnik jest adminem na servie to moze ustalac zasady jakie mu sie podobaja tylko niech o tym jakos informuje grajacych na nim ludzi np. komunikaty z konsoli co jakis czas "za lokowanie bazy przeciwnika - kick" itd.
Troska o nowych graczy tez jest wazna :) .
Jak ktos lubi kamping i loki moze udac sie na skandynawskie servery tam spotka max harcorecamping i rape.

Ale co ja tam moge wiedziec :P

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2004, 14:30 

@Najemnik - nie przeszkadza mi to, ze otrzymalem kicka. Wkurza mnie to, ze admin napisal: "Wszyscy ktorzy kampia dostana kicka", w tym momencie zaczalem pisac "Czy lock to dzisiaj kampienie?" - nie zdarzylem wyslac bo 8 sekund pozniej dostalem kicka - n/c

@Wojtas - pozdrawiaj dalej kumatych. Powodzenia!!

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2004, 15:08 
Moderator forum

DarthPrivate napisał(a):
Wszyscy ktorzy kampia dostana kicka", w tym momencie zaczalem pisac "Czy lock to dzisiaj kampienie?"

Widać admin uznał locka za kampienie...

A tak przy okazji... to moją ulubioną mapą jest chyba Aberdeen. Żadnych myśliwców dźwigających więcej bomb niż B17, żadnych nieprzejmowalnych flag, czysta przyjemność w starciu pancernych zagonów...

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2004, 15:11 
Moderator forum

a Darth dziekuje dziekuje...na powodzenie nie narzekam-szczególnie u płci przeciwnej... :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2004, 15:15 

Jak juz jest tak glosno o multimedii to moze szanowni admini wlacza votowanie? Grac sie czasami nie da gdy Cie swoji zabijaja

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2004, 15:37 

Wojtas napisał(a):
*Buldog nie ironizuj tego co napisal Est...albo przeczytaj to jeszcze raz jak nie zrozumiales...

A zrozumialem :)

Wojtas napisał(a):
a Bulldog sam napisales ze zyjemy w zroznicowanym spoleczenstwie i tez zrozum czy ci sie to podoba czy nie musicie mnie tez znosic 8) :lol:

To fakt znosze cie, a nie widac ??? :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2004, 15:44 
Moderator forum

hehe ale chyba nie jestem ciezki...i jakos wytrzymujesz :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2004, 17:47 
Oldboy Battlefield.pl

Holman napisał(a):
Gustlik napisał(a):
Holman napisał(a):
...poza tym samolot nad baza to zaden problem, w kazdej mapie z samolotami w bazie sa AA a zdjecie samolotu to jest moment, tylko ludzie nie mysla i zamiast rzucic sie masowo do dzialek przeklinaja niepotrzebnie pilotow, no ale to jest wlasnie moment kiedy juz jest potrzebne myslenie w BF, nie wszyscy sa w stanie sprostac temu wyzwaniu ;)

Tak Holman np. Kharkow. Biegam, nie myślę i nie mogę tam odszukać AA w bazie ;)

Teoretycznie pomoc maja APC ale sa niszczone przy każdym nalocie i wtedy jest bardzo ciężko.

brawo udalo ci sie mnie zlapac :P na kursku tez nie ma AA w bazie a jakby 3 ludzi wsiadlo do karabinow na apc lub czolgach nie byloby problemu, nie ma czolgow ani apc? prosze bardzo - 3-4 asfaltow sie kladzie i wali z bara lub z stg, gwarantuje ci ze taki samolot dlugo nie polata

... ale czasami lepiej ponarzekac nie?

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2004, 18:24 
Moderator forum

Okota napisał(a):
Holman napisał(a):
Gustlik napisał(a):
Holman napisał(a):
...poza tym samolot nad baza to zaden problem, w kazdej mapie z samolotami w bazie sa AA a zdjecie samolotu to jest moment, tylko ludzie nie mysla i zamiast rzucic sie masowo do dzialek przeklinaja niepotrzebnie pilotow, no ale to jest wlasnie moment kiedy juz jest potrzebne myslenie w BF, nie wszyscy sa w stanie sprostac temu wyzwaniu ;)

Tak Holman np. Kharkow. Biegam, nie myślę i nie mogę tam odszukać AA w bazie ;)

Teoretycznie pomoc maja APC ale sa niszczone przy każdym nalocie i wtedy jest bardzo ciężko.

brawo udalo ci sie mnie zlapac :P na kursku tez nie ma AA w bazie a jakby 3 ludzi wsiadlo do karabinow na apc lub czolgach nie byloby problemu, nie ma czolgow ani apc? prosze bardzo - 3-4 asfaltow sie kladzie i wali z bara lub z stg, gwarantuje ci ze taki samolot dlugo nie polata

... ale czasami lepiej ponarzekac nie?

uuu stary ten post jak swiat, ale to prawda zyciowa jest

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2004, 18:27 
Oldboy Battlefield.pl

wogole polecam dla wszystkich jeszcze raz przejzec: http://forum.battlefield1942.pl/viewtop ... 34&start=0

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2004, 19:00 
Moderator forum

W ogóle to przejrzałem go i pytam... czym się różni lock samolotem od kampienia czołgiem ?

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2004, 19:08 
Moderator forum

Do kampienia czołgiem nie trzeba kwalfikacji :). Lamki przy próbie locka samolotem, przy drógim nawrocie lądują na drzewie, albo poza mapą.

Co do problemu - zasady powinny obowiązywać na serwerze niezmiennie - i być wpisane na powitaniu - nie będzie niedomówień. A nie że okazuje się że jak admin lockuje to jest ok, ale jak jego lockują to kampią. Weźcie panowie sobie wypracujcie wykładnie niezależną od warunków, bo inaczej to wygląda nienajładniej.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2004, 19:23 

Wotowania nie będzie wkurza mnie to jak wejdę na serwer i widzie, co chwile wciśnij 7 albo 8 jak jakiś Lol votuje na 2 lola do votowania map też nie będzie, ponieważ zbierze się paru Loli i votuja na te samą mapę, co do reguł na serwie napisane są w dziale serwery w topiku Serwer Multimedia proszę przeczytać cytat „Również osoby, które nie umieją się zachować będą wylatywać z serwera (admini będą kopać), zaś kierowane do mnie pytania typu:, „Dlaczego dostałem kicka i wyleciałem z serwera?” Proszę kierować do samych siebie. „ To chyba na tyle i pamiętajcie ten serwer nie został postawiony po to, aby pokazywać jak się kampi na serwie, ale do gry na spokojnie jak komuś nie pasuje proszę jako admin nie wchodzicie na niego, jeżeli miałoby nawet grać na nim z 3 osoby wystarczy chodzi o to, że z tymi 3 osobami będę mógł sobie na spokojnie pograć a nie będę się wkurzał.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2004, 19:51 

EST_PL napisał(a):
W ogóle to przejrzałem go i pytam... czym się różni lock samolotem od kampienia czołgiem ?

wlasciwie chyba tylko tym, ze kampiacy czolg w bazie rozwala sie w 30sek. rura/mina a latajacy samolot, jak jest sprytny pilot moze sobie polatac i z 10 min.... wiec... hmm, zgadzam sie - bzdura jest zabranianie kampienia czolgiem a pozwalanie samolotem... imho, obie wersje powinny byc traktowane wprzynajmniej rowno.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2004, 20:09 
Moderator forum

bcj napisał(a):
EST_PL napisał(a):

wlasciwie chyba tylko tym, ze kampiacy czolg w bazie rozwala sie w 30sek. rura/mina a latajacy samolot, jak jest sprytny pilot moze sobie polatac i z 10 min.... wiec... hmm, zgadzam sie - bzdura jest zabranianie kampienia czolgiem a pozwalanie samolotem... imho, obie wersje powinny byc traktowane wprzynajmniej rowno.

Zgodzę się... rozwalić kampiący czołg jest po prostu łatwiej...

Podpis nieczytelny...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2