Jezeli pytanie o godz jest idiotyczne Wojtas to moze moglbys byc tak laskaw i mi to wyjasnic. Co jest idiotyczne w zapyatnie sie kiedy zaczyna sie lan "Ethan jesli sa idiotyczne pytania na temat godziny Lana "
Mnie np intesuje godzina ropoczecia bo musze wiedziec czy jechac w piatek ( to sie wiaze z wzieciem wolnego w pracy, a wiadomo ze pracodawca od tak wolnego nie da, ponadto trzeba zarezerwowac sobie miejsce w hotelu co wiaze sie posrednio z godz lana, gdyz musze wiedziec jezeli bedzie to godz poranna typu 8-9 to jade w piatek jezeli np okolo 11-12, to pojawia sie opcja przyjazdu w sobote rano do Warszawy.
Mozliwe ze tresc pytania Dartha nie byla zbyt zgrabnie dobrana ale to nie jest powod zeby pisac tego typu teksty :
"ok to dla Dartha robimy lana na godzine 13 ...skoro ma to dla niego ogromne znaczenie niech tak bedzie..(nie chce zeby nas straszyl swoimi rodzicami )" Powiedz mi Wojtas co cie obchodza rodzice Dartha, jak chcesz komus cos dogryz, czujesz taka potrzebe, masz niepohamwoany glod dokuczania innym to zrob to z z klasa, a nie zaraz poruszacie jakies watki rodzicow itd. Moim zdaniem jest to nie taktowne z Twojej strony Wojtas.
"ps a co do trio to sa to nieuzasadnione i bezpodstawne pogloski...." jakie tam nie uzasadnione, wprowadzacie w wielu tematach na tym forum burdel, offtopici itp. Chodzilo mi glownie o to ze jak musiscie cos napisac, komus dogryz to robcie to w hyde parku a nie topicach nawiazujacych do innego tematu. Ja oczekuje w tym temacie informacji zwiazanych z lanem a wy tu w klejacie jakie durne linki (moze i zabawne ale z tym idzcie do hyde parku), a jak ktos sie o co zapyta to robice jedno wielke larmo nie wiadomo w jakim celu.
Asalut przykladowo zapytal sie o spotkanie sceny przed lanem, i zaraz ktos od was nie wiem czy to byl Siena czy Wojtas wyskakuje z jakim dziwnymi tekstami ktore nijak sie maja to postawionego pytania.
Wytlumaczcie mi prosze o co wam kurna chodzi jezeli ktos sie pyta o spotkanie przed lanem ??
"Grzegorz unika wilda

DD" i co w tym jest smiesznego Siena, chciales byc zabawny ale najzwyczajniej w zyciu ci nie wyszlo, zostaw ten temat, bo traktuje cie jako kumpla ze sceny nama, a przez te posty to mam wrazenie ze mam doczynienia z jakim kolesiem ktoremy nie wyszlo w cyrku i wyladowuje sie na forum. Daj luzu z tymi docinkami pod adresem Wildy bo jest to juz malo smieszne, trzeba wiedziec kiedy mozna cos powiedziec a kiedy nie. W twoim przypadku nie trafiles ani w czasie ani z miejscem swojej wypowiedzi.
"Wbrem temu co twierdzi Ethan nie jest znana godzina" ja nie podalem zadnej info co do godz, sam czekam na taka informacje powody podalem powyzej w postcie.
Holman napisal "czy to sprawdzone informacje ktore Grzegorz moze potwierdzic ? czy masz jakies dowody (mail - najlepiej potwierdzony kluczem prywatnym Grzegorza, gg od Grzegorza - tu juz mniej pewna tresc przekazu ) na podobny fakt czy to tylko twoje fantazje i pomowienia ? "
To jest moje przypuszczenie, gdyz gdybym byl na miejscu Grzegorza to olalbym taka scene, ktore nie potrafi utrzymac porzadku w jednym temacie i robi jeden wielki syf w jednym jak dotad temacie nawiazujacym do Lana 3. Po naszych wypowiedziach na tym forum watpie zeby jakakolwiek firma byla zainteresowana wesprzec nasza scene. Wezcie pod uwage ze to co tu piszemy, czyta wielu ludzi, nie tylko osoby zwiazane z nasza scena nama czy BF1942. Czytaja to takze polscy gracze grajacy w klanach niemieckich czy w szwedzkich i powiem szczerze ze w wielu przypadkach nie kryja zazenowania tym co sie u nas dzieje, jak klany po sobie jezdza wyzywajac sie itd...