Teraz jest 22 sie 2025, 12:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2004, 10:26 
Moderator forum

BF42 rox
BF:V rox ale mniej
BF2 rox jeszcze mniej?
Zawsze jest tak, ze sequele sa mniej popularne niz pierwsze czesci (no, moze jeden wyjatek to T2). Nie wierze zeby BF2 powtorzylo sukces 42, bo ona byla prekursorem calej serii, moze i zbugowanym, ale byla pierwsza... I jest matka Battlefieldow :P
Osobiscie, bardzo chcialbym zobaczyc na polach -42 takie osoby jak Garet, Holman, Kaczy, Pinky (nie zrzucac na mnie bomb :) ), Dartha nawet chcialbym ujrzec z jego nieodlacznym OMG i narzekaniem na lagi :D. Milo by bylo ujrzec Piaska, Kriza (ten juz jest :D ), couga, massce, Shaggyego i inne slawy polskiej sceny... Garet, wroc do snajpienia 8)
Taki reunion bylby przypomnieniem dobrych czasow, gdzie nikt sie nie klocil a freeplay bawil jak nigdy

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2004, 10:40 

to ja proponuje polowanie na Mayka zrobic :) wszyscy wymienieni buheheh :D

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2004, 12:01 
Moderator forum

Spoko, mozecie urzadzic na mnie polowanie, ale zebyscie byli WSZYSCY :D To se urzadzimy taki gatherek or smthng. Tak jak rok temu :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2004, 02:18 
Moderator forum

Mayek napisał(a):
Osobiscie, bardzo chcialbym zobaczyc na polach -42 takie osoby jak Garet, Holman, Kaczy, Pinky (nie zrzucac na mnie bomb :) ), Dartha nawet chcialbym ujrzec z jego nieodlacznym OMG i narzekaniem na lagi :D. Milo by bylo ujrzec Piaska, Kriza (ten juz jest :D ), couga, massce, Shaggyego i inne slawy polskiej sceny... Garet, wroc do snajpienia 8)
Taki reunion bylby przypomnieniem dobrych czasow, gdzie nikt sie nie klocil a freeplay bawil jak nigdy

a dziekuje za pamiec, pamietaj kto cie wrzucil w otchlan pol bitew ;)

poza tym obilo mi sie o uszy ze sa czynione pewne ruchy frykcyjne w kierunku masowych powrotow i nawrocen, ale o tym na razie cisza bo jak nie to trzeba bedzie wyrwac delikwentowi glowe i nasikac do szyi ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2