Teraz jest 5 gru 2024, 05:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2005, 22:27 

@DP- czytaj cały topic, nie tylko wybrane posty - moja uwaga do Ciebie...

@Smaug... takze i mnie odstrasza troche to lvlowanie w WoW... w sumie należe do ludzi którzy lubią czasem sie tym i owym :D podelektować... ale:

- gram w tą gierke z naprawde fajnymi ludźmi
- jak dotad nikt mi jeszcze nie odmówił pomocy(ja takze) w questach
- zoabczymy jak sytuacja sie rozwinie za jakies 2 mieś gdy all bedą mieli ok. 50 - 60 lvl'u...

Przyznam ze wkurza mnie to troche czasami, ze wszytko jest tak z rozpędu, z drugiej zas strony w kazdej grze gdzie jest walka(wyzwanie) z innymi graczami , musi być zbrojenie sie... wiec na dluższą mete nie ma w tym nic złego, poprostu WARCRAFT ! :twisted: Ten swiat jest pogrązony w konflikcie, nie ma nic w tym dziwnego że wszyscy przygotowywują sie do wojny. Pytanie; co jak juz sie przygotują... zacznie sie wojna ??:P
Ja tam sie boje tych battlegrounds troche...

To sie trzyma wszytko kupy, blizz odwalil kawal dobrej roboty, a Hamp z deka przesadzil z tą podnieta w kierunku EQ2...

Tytuł:
PostNapisane: 25 lut 2005, 09:28 

Czytałem wszystkie posty.

Każdy ma swój gust. Zauważ, że porównanie WoW - EQ2 nastąpiło nie w topicu o WoW tylko o EQ2 czyli w takim do którego zazwyczaj zaglądają:
a) ci którzy mają EQ2
b) ci którzy zastanawiają się nad kupnem EQ2 (czyli porównanie między WoW, a EQ2 jest nieuniknione)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2