===Tomy===[PL] napisał(a):
Doszło do czegoś co było kiedyś postulowane. Nawet pamiętam jak sam podjąłem smutną walkę z wiatrakami.
Już widzę zdziwienie i konsternację ... cóż.
Minęło AFAIK 1,5 roku od pamiętnej daty mojego burzliwego tematu.
Nastapiło wiele zmian w funkcjonowanu naszego forum. Zmiany również dotycza Okoty, który po ogólnym apelu, nieco nadzorowanej przez Gareta funkcji moderatora zmienił swoje nastawienie. Powiem więcej .. ja doskonale pamiętam jak ludzie chcieli, domagali się, aby Okota powrócił i zaczął wywalać głupawe wątki i zamykać to co tutaj się nie nadawało.
Jako prowoder tamtych zdarzeń miałem na uwadzę równe traktowanie nas wszystkich, spowodowane spokojnym funkcjonowanie forum jako medium do naszych rozmów i spotkań. Wreszcie ustało dopisywanie nieodpowiednich treści do autorskich wątków, wreszcie zapanował spokój .. na jakiś czas. Do czasu kiedy forum straciło prestiż i polot, zostało zalane przez spamująca gówniarzerię na okrągło spamująca i trollującą.
Obecna kwestia Okoty jest kwestią indywidualną, po analizie niektórych wątków, w których wiele treści i zachowań śmieszy i bawi rzekłbym, że jest to prywatna wendetta kilku zamożnych użytkowników.
Jestem za Okotą.
Nie bede sie powtarzac jestem na tak