xD napisał(a):
@yacub ni ma avataru
Dzięki wielkie, masz u mnie plusa

Do wiadomości motłochu - po to ustaliliśmy nowe zasady, aby ich przestrzegać. Wśród moich znajomych jest jedna dziewczyna, która ma, powiedzmy odmienne poglądy na życie w związkach i po pewnym czasie człowiek staje się uczulony na debilne hasła głoszone przez opóźnionych społecznie łysych gówniarzy. I nie mam zamiaru tego uczulenia leczyć. Nadal jestem zdania, że skoro żyjemy w demokratycznym państwie i mówimy o sobie "tolerancyjny naród", to takie same prawa do życia mają zarówno hetero jak i homo, czarni, żółci czy tam fioletowi. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić jakie zagrożenie oni niby mają stanowić? Skoro społeczeństwo akceptuje pseudo-kibiców, dresiarzy i tym podobne mendy życiowe, to nie rozumiem skąd bierze się nienawiść do mniejszości seksualnych? Niech żyją jak chcą, co Wam do tego? Ponadto nie jest to miejsce do afiszowania się ze swoimi przekonaniami dyskryminacyjnymi.
Niestety Yacub, ale to jest właśnie Polska... więcej tu nietolerancyjnych palan*** niż normalnych ludzi... Co gorsza takie postawy nie są obecne jedynie wśród niedouczonych debili, ale także wśród studentów... szkoda gadać... Yacub - nie mamy wyjścia, musimy się wynosić z tego kraju póki jeszcze jesteśmy normalni i nie zaraziliśmy się powszechną głupotą....