Teraz jest 20 lut 2025, 02:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 51  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 12:47 

dobrze ze sa alternatywy do QW - to mnie jedynie cieszy, bedzie w co grac a cod4 zapowiada sie dobrze :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 12:57 

jakies pojazdy beda pewnie, nie najwazniejsze, ale jakos tryb infantry juz przyzwyczail do biegania

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 16:24 

Facet w wywiadzie mówi że nie będzie żadnych pojazdów którymi będziemy mogli sterować - mówiąc to stwierdził że czyste infantry jest cyt."coolest thing", ale głęboko w myślach zaszemrało mu "może to 'kupią'".
Jednak gierka zapowiada się ciekawie.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 16:30 

Cytuj:
Ostatno o CoD4:MW jest coraz glośniej na całym świecie, a to za sprawą publikowanych w sieci filmików. W piątek ukazał się film przedstawiający możliwości silnika najnowszego cod-a. Czyli możliwość strzelania przez drewniane płoty, drzwi, cienkie ściany czy sufity

http://www.youtube.com/watch?v=pq9xkpm0 ... temid%3D62

cod jak zwykle pozamiata wszystkie gry jak to robia tradycyjnie kolejne czesci (do czasu premiery crysis nie widac zadnego godnego konkurenta?)

Creative-baned,Roocat-baned

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 16:40 

Mysle, ze "wielkie" QW okaze sie wielkim niewypalem, gdy pojawi sie CoD4. QW brakuje podstawowej rzeczy, ktora widac (przynajmniej na filmikach) w CoD - grywalnosci. Osobiscie stawiam, ze CoD przebije wszystkie gry, ktore pojawia sie w najblizszym czasie. Crysisa niestety tez, a to za sprawa gigantycznych wymagan jakie bedzie mial prawdopodobnie Crysis.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 16:45 

to,ze COD znokautuje QW w multiplayer to jest oczywiste i niepodlega zadnej dyskusji i bardzooo dlugo bedzie trzymac prymat najpoularniejszej gry multiplayer ale co do crysis to niebylbym taki pewny juz ogromna ilosc graczy posiada sprzet,na ktorym odpali ta gre na maxymalnych ustawieniach e bardzo wysokich rozdzieloczsciach

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 17:13 

maniu napisał(a):
to,ze COD znokautuje QW w multiplayer to jest oczywiste i niepodlega zadnej dyskusji i bardzooo dlugo bedzie trzymac prymat najpoularniejszej gry multiplayer ale co do crysis to niebylbym taki pewny juz ogromna ilosc graczy posiada sprzet,na ktorym odpali ta gre na maxymalnych ustawieniach e bardzo wysokich rozdzieloczsciach

Niestety uważaam ze sie troche mylisz co do tego ostatniego zdania.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 17:43 

strong is the dark side (qw)

jedni pójdą grac w qw (quake, rtcw)
jedni w cod4 (cod2 itp)
jedni poczekają na bf3 (my)
a ja pójdę grac w pasjansa :P

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 18:23 

konsolowcy nieco szybciej pograja sobie w kolejnego BFa (bad company). zapowiada sie miodnie (w pelni 'zniszczalne' budynki) :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 19:43 

Bad Company =/= BF3

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 19:55 

Cytuj:
bardzooo dlugo bedzie trzymac prymat najpoularniejszej gry multiplayer

No nie wiem, a czy CoD2 był najpopularniejszą grę multi?

Cytuj:
jedni poczekają na bf3 (my)

To nie mozna grac w CoD4 czekając na BF3? :P

Jeśli chodzi o Crysisa. Wszystko zależy od tego, czy jegos silnik bedzie skalowalny. Przecież wiadomo, że nawet posiadacze C2D+ 8800GTX (czy nawet SLI...) nie będą grać na full detalach w multi, bo nie osiągnął 90fps (60fps z resztą również). Zobaczymy, czy karta za ok 500zł pozwoli osiągnąć chociażby te 30-60fps w low detalach, tyle, żeby jakoś grać.

A co do Crysis multi, to jestem niepocieszony. Widziałem dość dawno filmik, który przedstawiał walkę czołgów gdzieś w środku wyspy (w krajobrazie było widać góry) i naprawdę przewypaśnie to wyglądało. Dlatego sądziłem, że multi będzie takim Battlefieldem 3 :) Ale kiedy Crytek opublikował filmiki to widać, że będzie tylko infantry i na dodatek będzie to wyglądać jak QW, z tego powodu, że każdy posiada kombinezon, w którym mozna włączyć "speedhacka". Zainteresowani wiedzą o co chodzi.

CoD 4, hmmm... ciekaw jestem czy pojazdy będą w multi dostępne, i czy mapy będą dość duże. Co do bugów to wiadomo, że CoD zbyt dużo ich nie ma :) A po tym filmiku co zapodał maniu widac, że i fizyka bedzie zaawansowana (strzelanie przez sciany, wreszcie ragdoll). Martwię się jednak o to, ze mimo iż będzie na PC, to dla Infinity Ward priorytetem są konsole, a dokładnie X360. Niedawno czytałem, ze tylko posiadacze konsol dostaną demo, więc w jaki sposób np. ja sprawdzę przed kupnem jak mi gra działa i jak wygląda gameplay? Chyba bede musiał skorzystać z wujka torrenta :lol: ale przecież na piracie nie sprawdzę jak fajnie się walczy w multi, więc jest to kolejny problem.

Osobiście to nie wiem co kupię na jesień, mam dylemat miedzy Crysisem a CoD4. Wszystko zależy od tego jak każda gra bedzie mi działać na kompie, i jak dużo miodu będzie miec :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 20:34 

IW juz pracuje nad demem :) takie przecieki docieraja z kuchni IW i dlaczego mialoby niebyc dema na PC ??

btw:cale szczescie nie bedzie pojazdow duzych map unlockow rang i innego rodzaju kiczu prosto rodem z bf :) search&destroy==wspaniala zabawa na mp

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 20:58 

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=34487

Tak jest zapowiedziane, przynajmniej obecnie.

Cytuj:
nie bedzie pojazdow duzych map unlockow rang i innego rodzaju kiczu prosto rodem z bf

Hmm z tego co czytałem to w CoD4 mają być rangi :) a co do unlocków to chyba też, ale nie beda one działać w taki sposób, jak w BF2.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 21:42 

rangi maja być ale bronie bedą od poczatku dostępne i tworzymy wlasnego zolnierza.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 21:59 

Vesp3r napisał(a):
Bad Company =/= BF3

kwestja platformy. ale mysle ze bad combany bedzie bf3

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 51  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2