Teraz jest 30 lis 2024, 18:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2007, 12:51 

Co do napisów to beznadziejna sprawa :(

Co zaś się tyczy policji to za każdym razem gdy mi się coś stało zawodziłem się na nich, nigdy mi nie pomogli. Za to bylem parokrotnie przeszukiwany tak po prostu, za czapkę z daszkiem i kaptur chyba.

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2007, 12:56 

Cytuj:
Wielokrotnie nastawiaja glowe dla naszego bezpieczenstwa. Sluzba nie drozba sie mawia. Policjant jest na kazde zawolanie - taka praca/powolanie.

btw: pamietacie ostatnio na wegrzech jak policja zatrzymala kobiete pod pretekstem jazdy pod wplywem alkoholu??? a pozniej zostala ZGWALCONA PRZEZ DWOCH FUNKCJONARIUSZY na sluzbie w samochodzie policyjnym :x :x :x :x :x

pisali o tym jakies dwa dni temu na wp glowny komendant policji na wegrzech zostal zdymisjonowany i rozpoczela sie u bratankow znad dunaju glosna dyskusja a jak wiadomo polak wegier dwa bratanki

Creative-baned,Roocat-baned

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2007, 12:59 

Cytuj:
Akcja była koordynowana przez Komendę Główną Policji. Przy likwidacji serwisu pomagali też pracownicy Fundacji Ochrony Twórczości Audiowizualnej.

Tak jak wspominalem to nie wymysl Policji aby zalatwic napisy.org. Gdyby nie FOTA calej akcji by nie bylo.

Westbam jasne, ze za to i to pewnie jeszcze wieczorem/w nocy. Ludzie ubrani w garnitur czy jeansy takich problemow nie maja. Tak ciezko do waszych glow dochdozi informacja, ze w naszych czasach dresiarz=skejt ? Jak bedzie kilku dresow szlo z piwem to nie pomyslicie nawet o ich dobroci serca. Natomiast jak szerokie spodnie, kaptur i czapka to od razu synonim dobra? Takie sa czasy, ze subkultura skejtowska jest na rowni z dresiarzami a nawet gorzej bo jest tego lamerstwa wiecej.

ps. nie naleze do zadnej subkultury i wszystkie uwazam za debilizm ale nie o tym tu dyskusja.

maniu a ja slyszalem o napasciach przez skejtow/dresiarzy/metali/punkow. Mam propozycje. Aresztowac na 48h kazdego kto nosi jakikolwiek stroj symbolizujacy przynaleznosc do subkultury. Jak generalizowac to generalizowac, nie?

Ostatnio edytowano 20 maja 2007, 13:01 przez Lailonn, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2007, 12:59 

maniu napisał(a):
btw: pamietacie ostatnio na wegrzech jak policja zatrzymala kobiete pod pretekstem jazdy pod wplywem alkoholu??? a pozniej zostala ZGWALCONA PRZEZ DWOCH FUNKCJONARIUSZY na sluzbie w samochodzie policyjnym :x :x :x :x :x

I co z tego? Na takich policjantów jest od razu prokurator i na dzień dobry areszt śledczy do czasu sprawy w sądzie plus wyrzucenie z pracy. W każdej firmie są czarne owce :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2007, 13:33 
Moderator forum

http://www.hatak.pl/oswiadczenie/index.php

Podpiszcie sie ;]

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2007, 14:00 

Nie. Zaczekam na wyrok sądu w tej sprawie. Jeżeli ich za to skażą, to sprawa jest prosta :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2007, 16:45 

Lailonn napisał(a):
Westbam jasne, ze za to i to pewnie jeszcze wieczorem/w nocy. Ludzie ubrani w garnitur czy jeansy takich problemow nie maja. Tak ciezko do waszych glow dochdozi informacja, ze w naszych czasach dresiarz=skejt ? Jak bedzie kilku dresow szlo z piwem to nie pomyslicie nawet o ich dobroci serca. Natomiast jak szerokie spodnie, kaptur i czapka to od razu synonim dobra? Takie sa czasy, ze subkultura skejtowska jest na rowni z dresiarzami a nawet gorzej bo jest tego lamerstwa wiecej.

ps. nie naleze do zadnej subkultury i wszystkie uwazam za debilizm ale nie o tym tu dyskusja.

no ok, tylko ze ja nie jestem skate'em, a to, że np. lubie daszki albo coś na ten styl (bron Boże te spodnie :D) nie musi mówić o mnie, że mam ze sobą worek łajta i jeszcze nie wiadomo co. Rozumiem powinni zgarniać osoby, które drą piz.e, noszą jakies otwarte alko albo zachowują się podejrzanie....najgorzej, że coraz więcej rzeczy zaczyna być "podejrzane" dla niebieskich panów. Dochodzi powoli do tego, że za ręce w kieszeni będzie sie dostawało "male przeszukanko" bo jak ma ręce w kieszeni to pewnie trzyma się tam pare sztuk tego albo owego. Nie uważacie że ta inwigilacja posuwa się za daleko?

Ciekaw jestem tak w ogóle co będzie następne (bez ironii żeby nie było), czy wezmą się za torrentowe portale i inne tego typu serwisy. Eh obym zarabiał niedługo parę ładnych kafli bo ani filmu żadnego nie obejrzę, w grę także nie zagram, o posłuchaniu czegokolwiek oprócz radia to można już zapomnieć :DD

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2007, 16:50 

wszyscy zakładajmy mundurki i się nie przypie... czepią :P

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2007, 18:13 

Kurde no chłopaki wyluzujcie. Taki policjant musi mieć coś z życia... Chciałoby wam się tak siedzieć w samochodzie bez klimatyzacji i jeździć po mieście? Muszą czymś zabić nudę, więc spisują ludzi ;)

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2007, 18:59 

Westbam a co to ktos kto wyglada "normalnie" nie moze byc dilerem np? W godzinach nocnych kazdy musi sie liczyc z tym, ze go spisza/przeszukaja. Czy to jakas ujma na honorze? Taka ich praca.

Torrenty od zawsze byly nielegalne. Legalne sa serwisy typu osloskop bo nie udostepniaja plikow lecz jedynie podaja namiary na sumy kontrolne w sieci.

IMO atak na portal z napisami to szczyt debilizmu ale nie Policji lecz agencji FOTA, ktora to spowodowala ten nalot. Przeciez napisy mozna uzywac rowniez do oryginalnych filmow...

Co do zagrania/obejrzenia. Mam 219 oryginalnych gier. Zbieram je od okolo 2 lat. Nie zarabiam milionow a do tego mam swoje wydatki. Dzisiaj jednak nowa gra to 99zl-129zl a reedycje dobrych tytulow sa nawet za 20zł(KK, NXN) Wystarczy chciec. Jesli masz kompa na tyle dobrego, ze chodza ci nowe gierki i masz internet to nie wierze, ze nie zbierzesz 20-100zl raz na miesiac/dwa czy tam trzy aby kupic oryginala :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2007, 20:24 
Moderator forum

Lailonn napisał(a):
Torrenty od zawsze byly nielegalne.

Torrenty sa legalne jako siec, nielegalna jest wiekszosc rzeczy ktora tam jest ale to juz nie problem.

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2007, 22:02 

"wiekszosc" znaczy 99% :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2007, 22:53 

więc jednak jest jakiś procent legalnych :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2007, 23:39 
Moderator forum

Nielegalne to glownie filmy i gry. Muzyka nie bo tam malo pojedynczych utworow ;] Od tego jest google ;] Ale idealne do seriali ktorych w polsce nie nadaja albo sa po paru latach

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2