Teraz jest 19 lut 2025, 01:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:37 

:lol: (ROTLF)ale beka!! :P

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:38 

Geju (już bardziej nicka nie mogłem przekręcić) nie denerwuj ludzi bo poproszę Okotę o loga i okaże się że tych najlepszych przekleństw nie wymieniłem...grałem z toba chyba pół godziny i non-stop bluzgi słyszałem - żenada...
A jeśli Pinky i mózg to nieznana kreskówka to Maciejak jest hetero :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:40 

Maciejek napisał(a):
To chyba ty masz gejowska ksywke, o ile wiem to pink=rozowy, wiec jesli twoja ksywka ma cos wspolnego z tym ulubonym kolorem homoseksualistow,to wiadomo, ze jak juz to nie ja, a ty jestes wzbogacony o bonusowy chromosom :lol:
PS:Holman, to nie ja zaczalem wiec, nie miej o to do mnie pretensji, a poza tym to twoja wypowiedz tez nie byla szczegolnie budujaca, tylko jakas taka.nuzaca :lol:

Czlowieku a co ma za znaczenie jaki kto ma nick. Pinky to nie jest pink, czyli rozowy. Kolejna sprawa skad wiesz jaki jest ulubiony kolor homoseksualistow, ja mam duzo kolezanek i ich ulubionym kolorem jest rozowy, i nie sa lesbijkami. Po za tym jestes jakis homofobem i do tego nietolerancyjnym imbecylem. Najlzej jak moglem, wiesz myslalem, ze strasznie sie Ciebie tu czepiaja, na poczatku tak bylo, ale teraz widze dlaczego.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:42 
Moderator forum

okota chlopie daj loga bo jeszcze slabo jest :lol: , polecam tez kreskowke "Maciejek: Where is my brain?", bardzo dobra kreskowka, duzo sie dzieje, zaskakujace zwroty akcji, sporo ciekawego slownictwa, zupelny brak logiki i recydywa jakich malo :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:44 

Maciejek napisał(a):
Pinky, skoro ty jeszce ogladasz kreskowki, w dodatku jaies nieznane, to nie mam o czym z toba gadac, to tlumaczy twoje zachowanie:lol:

A teraz jeszcze masz problemy z kreskowkami, jeszcze mi napisz ze nie znasz "Cow and Chicken", "Two stupid dogs" lub chocby "Johnego Bravo" :shock: . A zeby bylo jasne mam 27 lat 8) .

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:47 
Moderator forum

marcinek napisał(a):
A teraz jeszcze masz problemy z kreskowkami, jeszcze mi napisz ze nie znasz "Cow and Chicken", "Two stupid dogs" lub chocby "Johnego Bravo" :shock: . A zeby bylo jasne mam 27 lat 8) .

******* :D dodalbym jescze psychodeliczna bajke o 3 Edach, tyt. oryg. "Ed, Eddie cos tam/nie pamietam ", nie bede podawal wieku bo zadne sexu laski sie zaraz zleca ;)

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:47 

ej, sorry, ale Pinky and the Brain nie jest nieznaną kreskówką, wręcz przeciwnie :lol: nawet ja ją bardzo lubiłem :lol:

poza tym gościu, co z tego że ogląda to a nie tamto? co tobie do tego? od kiedy to Maciejek decyduje to o "gustach" Pinkiego, a nie sam pan P.? hę?

słuchaj, gościu, nie przecz że twoja kultura jest na wysokim poziomie, bo tak nie jest. Jakoś bardziej wierzę Gore'owi a nie tobie. swoją drogą, myślisz że dlaczego nikt ci nie chce pomóc? nikt nie chce wykopać team-killera, który tylko tobie zawadził?

krótko mówiąc - GOŚCIU, uspokój się albo masz tu naprawdę przejebane!

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:48 
Oldboy Battlefield.pl

kreskowki?? a moze byc to?:
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:49 

okota, wydaje mi się, że dla niego to to jest zbyt skomplikowane :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:54 
Oldboy Battlefield.pl

hmmm skoro tak twierdzisz...
Maciejek!:
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 20:11 

Ha ha ha maciejek zes dojebal. Czy cie w domu bija czy co? Mowisz ze gwalca? Stary pomysl z 3 razy zanimcos napiszesz i jak juz stwierdzisz ze wiesz co pisac to przemys to jeszcze z raz i tak do momentu jak stwierdzisz ze to cpo piszesz to totalne dno. Chlopie zrob jedna rzecz dl;a ludzi i nie pojawiaj sie na forum i na servach.

Jak to powiedzial Gore (pozdro man) ze ma nadzieje ze internet bedzie kiedys tak wirtualny ze bedzie mozna komus wpierdolic.

Nie no kurde poprawilo mi to humor na maxa. Zaraz pokaze kumplom bo nie uwierza ze mozna byc takim idiota.

Ostatnio edytowano 5 sty 2004, 20:36 przez Kaczy, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 20:29 

hehehe :D :P :lol: Chyba Maciejek będzie następcą Miśka_Blachy i irkaw.

A tak do maciejka to on strasznie spamuje miał 200 a teraz 311,WOW spadło mu z nieba .Moim zdaniem powinien dostać bana.Są dwie kategorie:
1-Ban na 4 miesiące
2Albo na stałe.

Ostatnio edytowano 5 sty 2004, 20:56 przez Tiger, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 20:48 

Maciejek chciałbym ci wygarnać jakimiś epitetami ale mi okresleń na ciebie brakuje. Głupote sie leczy.. ale widać są przypadki beznadziejne. Jesteś niekulturalny i opryskiliwy w stosunku do innych. Po tym co Gore mówił że działo sie na serverze widać że nie potrafisz uszanować innych, zakłucając ich przyjemnośc z grania. A poziom (to ja jestem dobry a wy wszyscy sie mylicie) twoich postów jak i ich merytoryczna tresć dobitnie świadczy o twojej inteligencji. A co do twojej wiedzy o kinematografi , to gratuluje, widocznie zrozumienie twórczoć kompani braci Warner jest dla ciebie zbyt trudne, bo akurat ta kreskówka to klasyk a nie jakieś shit

Podsumowując nie mów że cie obrażam bo to nie prawda. Jesteś tolerowany na tym forum tylko dlatego bo jak Kaczy napisał przynosisz śmiech dający odpręzenie po cięzko przeprowadzonym dniu. Ale dla mnie wprowadzasz na tym forum tylko nie potrzebną agresje i chaos( setki durnych topiców i postów). Więc może zastanów sie i zrezygnuj z grania w bf-a, skoro wszycy cie TK-ują ,nikt nie ma przyjemności z grania z tobą i jak sam twierdzisz nikt cię na tym forum nie szanuje.

Ps Dziękuje za pozytywne rozpatrzenie prośby.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 20:57 

Brawo kaspar tak trzymać :!: :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 21:13 

Gore...gejzerze, widze, ze jeszcze nie zajarzyles o co mi chodzilo z tym przekrecaniem ksywki, moja ksywka to maciejEk, a nie maciejAk, naucz sie czytac, to wtedy bedziemy mogli porozmawiac,A ty Tiger..shut the fuck up!!! nie bedzie mi tu jakis leszczu co to dopiero sie wbila na forum decydowal o moim banie!

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2