Teraz jest 21 lip 2025, 21:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2423 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 162  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 19:34 

Przyszedł facet do burdelu
- Dzień dobry, chcialbym zamówić sobie panienkę.
- Proszę, tu jest cennik - mowi burdelmama.
- Ale ja nie mam tyle pieniędzy...
- Niech pan pokaże ile ma.
- ...
- Uuuu, za tą forse to żadnej panienki pan nie dostanie, jedynie może być pan Marian
- No jak ma być to niech będzie - odparl facet.
Zeszli do kotlowni, do palacza Mariana
- Panie Marianie, klient do pana!
Pan Marian odstawil wiadro z węglem, szufle, zdjąl spodnie i wypiął się w strone klienta. Klient spojrzał z niesmakiem na brudnego tlustego i zarośniętego Mariana, próbuje się do niego dobrać, ale nie bardzo wie jak.
Mówi więc:
- Ty, może byś mi pomógł?
Na co Marian odwrócił głowę, wypluł papierosa, zatrzepotał rzęsami i powiedział ochrypłym basem:
- KOCHAM CIĘ...

wiecej na http://www.dowcipy.pl ;)

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 20:34 

Niewiarygodny szczesciarz

W kwietniu 1944 r. Joe Herman, pilot bombowca Halifax z Royal Australian Air Force bral udzial w nalocie na Bochum. Celem byly fabryki amunicji. Krotko po zrzuceniu bomb, samolot zostal trafiony przez niemiecki Flak. Herman rozkazal zalodze opuscic samolot. Sam nie zdarzyl wlozyc spadochronu, Halifax eksplodowal w powietrzu. Pilot zostal wyrzucony na zewnatrz podmuchem eksplozji i lecac w dol zderzyl sie z strzelcem pokladowym Johnem Vivashem ! Herman zlapal go za lewa noge w momencie, kiedy Vivash otwieral spadochron. Z Hermanem kurczowo trzymajacym sie nogi Vivasha, obydwal lotnicy wyladowali bez jakichkolwiek obrazen.

BEZ JAJ !!!!!!!!!!!!???????

http://media.putfile.com/dziewczyno // <== DoBre :D:D DOZWOLONE OD 18 LAT !!!!

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 20:36 
Oldboy Battlefield.pl

Znalezione na pewnym forum:
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 20:46 

Gryniu napisał(a):

Spadłem z krzesła :lol: . Dosłownie :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 21:09 

Oryginalne to to niejest, bo ten tekst byl juz na papierze w styczniu. ale miło że ktoś to wkońcu nagrał....

JuBy jara na okrągło!

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 21:50 

THE NATURAT (pl) napisał(a):
Gryniu napisał(a):

Spadłem z krzesła :lol: . Dosłownie :lol: :lol:
...kolejna z mało inteligentnych mp3, nagrana przez dzieci z 300 osobowego miasteczka...jak dla mnie to jest ona obraźliwa...słucham hh i interesuje sie czarną kulturą od zawsze (chociaz Meza i Libera nie lubię, bo zgarniają kapuchę za HipHopOlo)...

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 21:55 

tez hh słucham a mezo i liber to **** i hiphopolo i dlatego mis ie ta mp3 podoba :d

JuBy jara na okrągło!

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2005, 23:02 
Moderator forum

Gryniu napisał(a):

W kwietniu 1944 r. Joe Herman, pilot bombowca Halifax z Royal Australian Air Force bral udzial w nalocie na Bochum. Celem byly fabryki amunicji. Krotko po zrzuceniu bomb, samolot zostal trafiony przez niemiecki Flak. Herman rozkazal zalodze opuscic samolot. Sam nie zdarzyl wlozyc spadochronu, Halifax eksplodowal w powietrzu. Pilot zostal wyrzucony na zewnatrz podmuchem eksplozji i lecac w dol zderzyl sie z strzelcem pokladowym Johnem Vivashem ! Herman zlapal go za lewa noge w momencie, kiedy Vivash otwieral spadochron. Z Hermanem kurczowo trzymajacym sie nogi Vivasha, obydwal lotnicy wyladowali bez jakichkolwiek obrazen.

Było jako jedno z przykładów z wojny "Denaturata" :wink:

Tematy matur 2005

1. "Jestem za a nawet przeciw" - zinterpretuj słowa wielkiego Polaka: Lecha Wałęsy w odniesieniu do znanych Ci utworów literackich.
2. Andrzej Lepper - romantyk czy pozytywista? Uzasadnij swój wybór z
wykorzystaniem "Chłopów" Reymonta.
3. Pudzianowski - Herkules naszych czasów. Odnieś jego osiągnięcia
(dźwiganie ciężarówki na barana, podnoszenie walizek wypełnionych bardzo ciężką kupą, rzut fortepianem na odległość) do osiągnięć mitycznego Herkulesa.
4. "Mydło lubi zabawę..." Twoje przemyślenia na temat homoseksualizmu w literaturze polskiej i światowej.
5. "A ona na****na tańczyła na stole, a my napier****ni o żesz ku**a ja pier***e" - wykorzystując ten znany cytat opisz bogactwo języka polskiego w całej swojej okazałości. Przedstaw także inne znane cytaty popierające tezę: "[...] iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
6. Motyw murzyna w literaturze staropolskiej.
7. Zinterpretuj wiersz Jerzego Ushatego - "Kfiotki kurna dla ciebie mom"
8. "Wszystkie dzieci nasze są" - Majka Jeżowska. Twój pogląd na sprawy antykoncepcji i demograficznego boomu.
9. Analiza i interpretacja tekstu jednego z wybranych utworów zespołu
muzycznego Metallica, ew. "Ich troje"
10. Twoje refleksje nad fenomenem telefonii komórkowej w literaturze
starożytnej i średniowiecza.
11. Osama Bin Laden - romantyk czy pozytywista?
12. Komisja śledcza - współczesny teatr absurdu czy miejsce krzewienia mowy oratorskiej?
13. "Marność nad marnościami..." - prawdy zawarte w "Księdze Koheleta" oraz w "Lamencie Świętokrzyskim" uczyń podstawą do rozważań na temat przystąpienia Polski do Unii Europejskiej.
14. "Lubię seks jak koń owies...", "Pana Anana Kofana..." R. Begger. Ukaż rozwój języka polskiego od "Bogurodzicy" do "Mironczarni". Czy człowiekowi XXI w. wolno łamać zasady lingwistyczne?
15. "Pionowe korytarze i rozmieszczenie toalet jako wyraz metafizycznego niepokoju współczesnej poetki awangardowej. Omów odwołania do tych motywów w literaturze i sztuce od starożytności po Młodą Polskę."

z forum.mocny.com

Jakie pieśni śpiewać jadąc samochodem

90km/h - To szczęśliwy dzień
100km/h - Cóż Ci Jezu damy
110km/h - Ojcze Ty kochasz mnie
120km/h - Liczę na Ciebie Ojcze
130km/h - Panie przebacz nam
140km/h - Zbliżam się w pokorze
150km/h - Być bliżej Ciebie chce
160km/h - Pan Jezus już się zbliża
170km/h - U drzwi Twoich stoję Panie
180km/h - Jezus jest tu
200km/h - Witam Cię Ojcze
220km/h - Anielski orszak niech mą dusze przyjmie

Oto klika bezcennych porad jak zostać naprawdę dobrym kierowcą, dumnym ze swoich umiejętności. Doskonałość jest w zasięgu ręki...

Pamiętaj, że celem każdego kierowcy jest być pierwszym, cokolwiek to oznacza.

Im szybciej przejedziesz na czerwonym świetle, tym mniejsze prawdopodobieństwo, że ktoś cię stuknie z boku.

Włączenie kierunkowskazu ujawnia wszystkim twój zamiar wykonania manewru. Prawdziwy kierowca nigdy tego nie zdradza.

Nigdy nie wymuszaj pierwszeństwa, ani nie zajeżdżaj drogi starszemu samochodowi. Tamten gość prawdopodobnie nie ma nic do stracenia.

Jeżeli jedziesz lewym pasem bez żadnej możliwości wyprzedzenia auta przed tobą, lub zjechania na prawo, a gość z tyłu trąbi i błyska światłami, oznacza to, że ma on dodatkowe możliwości.

Prędkość w kilometrach/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie wielkością sugerowaną i w żadnym wypadku nie należy jej sztywno stosować.

Nigdy nie utrzymuj takiego odstępu od poprzedzającego pojazdu, aby mogło tam wjechać inne auto. Nawet jeżeli uważasz, że ten odstęp jest zbyt mały by ktokolwiek mógł się tam wcisnąć, zmniejsz go o połowę.

Hamować należy w ostatniej chwili i tak mocno, aby bezwzględnie zadziałał ABS, powodując odprężający masaż stopy. W przypadku aut bez ABS-u ćwiczymy rozciąganie nogi.

Nigdy nie podczepiaj się pod karetkę jadąca na sygnale. Z reguły na miejsce przyjedziesz ostatni.

Wpuszczając przed siebie auto wyjeżdżające z podporządkowanej uszczęśliwiasz jednego, a wkurzasz dziesiątki jadących za tobą.

Pamiętaj, że wśród pieszych, których przepuszczasz na pasach lub wysepce tramwajowej może być terrorysta.

Zauważ, że jeżeli zaparkujesz samochód na środku trawnika, na pewno żaden pies nie zrobi w tym miejscu kupy.

Jeżeli nie potrafisz prowadzić samochodu jednocześnie nadając SMSa, jedząc hamburgera, pijąc colę, paląc papierosa i zmieniając CD - nigdy nie zostaniesz sales representative. Kobiety dodatkowo muszą posiąść umiejętność karmienia dzieci piersią podczas jazdy.

Blondynka napotkana za kierownicą innego pojazdu jest równoważna 100 czarnym kotom przebiegającym drogę.

Znaki drogowe informujące o niebezpieczeństwie na określonym odcinku drogi pojawiają się zaraz po tym, kiedy przejedziesz już ten odcinek.

Wyrzucanie śmieci za okno samochodu urozmaica krajobraz oraz nadaje sens istnieniu służb porządkowych.

Blondynko - jeżeli w czasie godzin szczytu na skrzyżowaniu z kratki wentylacyjnej wyjdzie ci pająk - nie panikuj, tylko spokojnie opuść samochód.

Inteligentna sygnalizacja drogowa nie jest po to aby ułatwić ci życie, ale po to by pokazać, iż odpowiednie służby są na bieżąco z postępem technicznym.

Miej świadomość, ze najlepszy kierowca, to taki który ma w aucie najgłośniejszy klakson.

Pamiętaj, że zmienne warunki pogodowe nie są w żadnym wypadku powodem dla zmiany powyższych reguł. Są one naturalnym czynnikiem wzrostu gospodarczego w biznesie mechaników samochodowych, lakierników, dilerów oraz w przemyśle medycznym

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2005, 10:11 

http://www.koreus.com/files/200406/umbi ... thers.html

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2005, 10:39 

biło ;] nie wiem czy ja nie dawalem w poprzednim topicu...
co nie zmienia faktu ze sa fajni ;]

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2005, 10:43 

grubasek napisał(a):

Hehe no kolesie wymiatają 8)

http://www.rozrywka.net.pl/wmv_movies.php - niezłe filmiki - "Zakochany bush", "Pechowy Ninja" jest niezły i pełno innych ...

UpDate:

http://rapidshare.de/files/6142121/Kozak.rar.html - 12MB ale naprawdę WARTO ubaw po pachy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2005, 13:18 
Moderator forum

grubasek napisał(a):

Nie ty tylko ja dawałem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2005, 13:36 

http://rapidshare.de/files/6143022/Mistrz_No_y.rar.html - Co 2 Mistrzów Noży to nie jeden :lol: :wink:

http://rapidshare.de/files/6143469/Praw ... n.rar.html - 3MB, Prawdziwy Dżentelmen

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2005, 19:01 

@Dumch... wiem ale cytować mi się nie chciało... to było pytanie i podziw dla tekstu poprzedniego :)

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2005, 17:12 

http://www.crapville.com/uploads_videos ... nnigan.wmv może ani kawał ani dofcip ale, nie chciałem robić nowego topicu :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2423 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 162  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2