mcmt napisał(a):
" Dzisiaj Basia wyjechała do gdyńi (trójmiejsce)"
"fczoraj w azji, znowu był zamach, tym razem w mieście egipt, znowu allach dał znać o sobie, boję się"
"Na parapetófce podbijał do nas taki zalany klijent i powiedział że milenka to ładny mors i że chętnie by ją wykożystał amalnie, co to znaczy?"
" Mój brat-skinhead
Na tym blogasku nie mogą się znajdować żadne abstrakcje na temat mojego brata Mańka. On jest skinem i ma pseudo Rzyleta. Ma 18 lat i do technikum chodzi. Bardzo nie lubi brudasów i póncuruf. Jest łysy i ma na grzbiecie tatułasz. I wszyscy z okolicznych zagród się go boją. Raz sąsiad wyzwał go od zbrodniaży bo kopnoł jego kure, to Maniek przejechał mu koguta składakiem i łepek mu odpadł. tak jak ozzy osborn. Mój brat słucha takich kapel jak Honor, The Gits, Twoja Stara (piosenkarzem jest nasz kumpel) HitlerJugen i Rzydy Z Agonii"
"Jurek przyszedl do Mileny i zaproponowal jej spanie w namiocie. zgodzila sie bez wachania. i poszli do namiotu. Jurek okazalo sie że mial dużo testosteronu i chcial dowodu miłości od milenki ktora nie chciała mu dać. ponoć plemniki mogą też przenieść w ślinie, tak ostatnio czytalyśmy w jednym z czasopism, choć może sie to wydawać śmiesznie. Milenka troche sie obawia gdyż dużo sie calowali a poza tym boi sie że śpiąc z Jurkiem w jednym śpiworze moga zajść w ciążę tym że kolo niego leżała. Mimo ze możecie pomyśleć ze to śmieszne! ale takie rzeczy sie zdarzają przecierz. teraz cierpimy obydwie. Milenka boi sie bo przecierz byl blisko i jeśli dostal kopulacji nagle z tego ze ona kolo niego leżala to przecierz moglo to do niej dojść i ona mogla sie zaplodnić. Boimy sie bardzo... Co mamy robić?"