Teraz jest 27 lis 2024, 09:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2003, 00:22 

Jesli ktos z Was ogladal "Swieci z Bostonu" to fajnie by bylo jakby pojawilo sie takich paru kolesi w Polsce :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2003, 16:50 

Wez Koziol zmien avatara bo jak czytam forum to nie moge jesc :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2003, 04:26 

Wiecie co jak was przeczytałem dokładnie (bo zeszłym razem wpadłem sie tylko dopisać to odeszła mi chęc na wpis. Niektórzy wogule nie zrozumieli o co chodzi. Inni poza zdjęciami SS-manów i plakatami mają pusto we łbie a niektórzy cenzura jak potłuczeni. Jak ktoś nie rozumie słowa pisanego to niech sie ograniczy do oglądania obrazków. Inni niech zdejmą te "obrazeczki" bo żołnierze którzy umierali za sprawę w którą wierzyli przewracają się w swych mogiłach w leśnych ostępach. A co do trzeciej grupy to czasem mam wrażenie że na pewne gry powinno byc wydawane pozwolenie... W Bf nie da się grać bez krztyny ideologii!!! Przemyślcie to...to może zrozumiecie. :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2003, 12:47 
Moderator forum

Hmmm koles czy ty nie traktujesz tego wszystkiego zbyt serio?
To ma byc Hyde Park i tu akurat mozna sobie jaja porobic...
A co do twojej wypowiedzi ze "W Bf nie da się grać bez krztyny ideologii!!! " to sie calkowicie nie zgadzam...
To jest gierka ukierunkowana na zabawe...arcadoowa...zadnej symulacji ani prawdziwych oznaczen...taka gre wlasnie mozna traktowac lekko bez zadnych ideologii bo powinna byc odskocznia od rzeczywistosci...po co przenosic problemy ludzkosci do swiata gry, ktora z zasady ma sprawiac przyjemnosc?
aha jeszcze ps. Nie wrzucaj ludziom na tym forum jesli tylko sie z nimi nie zgadzasz tylko zacznij dyskusje jak cos...a jak nie masz gdzie spozytkowac energii idz pograj w BFa najpierw...i nie bluzgaj

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2003, 15:00 

Hej chłopaki tak czy siak to polacy odpowiadają za to że wszscy się teraz z nas śmieją

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2003, 13:25 

Coca napisał(a):
Swiat nie zna "dobrych" dyktatorow - Stalin, Hitler, Mao Tse Tung, Pol Pot, cesarze w przeszlosci - sami psychole :D

No to teraz pomyśl Coca o Japonii piękny kraj co nie? A tam nie ma Demokracji! Tam panuej Cesarz dobry i miłosierny :).

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2003, 15:14 

Hmm ale wiesz... z dyktatorami ktorych wymienilem nie ma on za duzo wspolnego, zreszta w dzisiejszych czasach jego wladza jest duzo mniejsza w porownaniu z dyktatorami dawniejszymi.

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2003, 20:02 

CHYBA KOMUŚ TO TU SIE W DUPIE POMIESZAŁO JAK BOGA KOCHAM TEN MANIFEST TO DO BRAVO GIRL NAPISZ OSZOŁOMIE !!!!

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2003, 03:08 

Hej ty to jesteś oszołom, facet wypowiedział swoje racje, to jest hide park. Tu nie ma dyktatury.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2003, 16:37 

1.Co do manifestu Panzejagera to odpowiadam: Masz 100% racje!!! Zauwazmy ze polska jako kraj najlepiej funkcjonował za rządów autorytarnych Piłsudzkiego. Niemcy za Hitlera Były najpotężniejszą siłą militarną jak i gospodarczą na świecie ( nie USA !! (tak czytałem w ksiązce)). I gdyby nie chora ideologia fuhrera prawdopodobnie dziś większośc krajów na świecie rządzona była przez jedyny słuszny i najlepszy ( to wedlug mnie) system rządów.
2. Co do dresiarzy :) nienawidze *mama zabroniła mi przeklinać* (mówie to szczerze i nie będę się hamował). JAk bym rządził tym krajem :D ( autorytarnie ofkoz :)) wszystkich bym wystrzelał albo zagazował
3.Polecam świetną stronke http://www.wielkarzeczpospolita.net/

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2003, 20:28 

Ta strona jest wyrąbista, jak narazie podoba mi się dział "polegli w akcji". Mogli bytego więcej dać.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2003, 22:17 

Niestety Polska jest dyskryminowana na każdym kroku a to że w Polsce narodziło się chamstwo to każdy wie. Ale prawdziwy patryjota zamiast robić rewolte (taktak) wzmacniał by kraj niezależnie od tego czy lubi obecny ustrój czy nie. Niestety Polacy są jak niezgrana drużyna czyli każdy obiera inną taktykę zamiast współpracować i zamiast wygrać przegrywają. Ameryka w 18 w. walczyła o Wolność i wszyscy mieli ten sam cel: Stworzyć RAJ co im się poczęści udało mimo opini innych. Jeszcze jest jedna wada Obecnej Polski: Ułożenie geograficzne. Polska co prawda ma dostęp do morza i kopalnie soli jednak żądnej rudy złota na terenie polski nie uświadczymy a w Ameryce co rusz są odkrywane kolejne złoża tej cennej rudy. Co do Faszyzmu: ten ustrój nie jest "Genialny" ani "Dobrotliwy" bowiem za co polacy walczyli? 1. Za Faszyzm i Komunizm (FiK) w swojim kraju czy demokracje lub republike (DlR)? 2. Czego nie nawidzili FiK czy DlR? 3. Przeciw jakim krajom walczyli? FiK czy DlR? Odpowiedź jest prosta:

1. DlR
2. FiK
3. FiK

Gruppenfuhrer. Czemu chcesz zmarnować największy dar człowieka czyli życie za to że nosi dres? Nie lepiej pomóc temu "dresiarzowi" i okazać mu przyjaźń? Jeśli uważasz że Faszyzm zawierający prawo o zabijaniu "dresiarzy" stworzył by utopijne królestwo to się myslisz a o to powody:
1. Zmarnowałbyś najwiekszy dar ludzki czyli tysiące żyć!
2. Każdy by żył w obawie czy przypadkowo nie zostanie uznany za dresiarza.
I zamiast stworzyć Gruppenfuhrer utopijne królestwo stworzył byś kraj obawy i grozy.

PanzerJager coś myśle że twój palec historii jest mniejszy niż się spodziwałem bowiem przeoczyłeś największy skandal III rzeszy niemieckiej! Gestapo, miliony akt które zawierały co jadłeś, z kim się kochałeś (!), co czytałeś, a nawet gdzie robiłeś siku! Co ty byś czuł jak byś ciągle był obserwowany a twój kolega okazałby się Gestapo? Ludzie podczas III rzeszy niemieckiej byli w sidłach. Jeśli byś powiedział te trzy słowa: "Nie lubie Hitlera" to już byś nie żył. Faszyzm opierał się na grozie i donosicielstwu bowiem ten który był wyższy do ciebie stopniem mógłby cie w każdej chwili usunąć a do tego by wystarczyły cztery słowa: "on jest przeciwnikiem rzeszy."
Jeśli zaś chciałbyś zrobić faszyzm 2 to pewnie byś coś takiego zrobił:

Szpiegowanie obywateli - To byś pewnie usunoł
Donosicielstwo - To też byś pewnie usunoł
Monarcha - To byś zostawił
Brak wolności słowa - Dodał byś pewnie wolność słowa

I co by ci wyszło?
Demokracja albo Republika! Tak Tak tego nie da się zmienić. Możesz to nazwyać Faszyzm 2 ale to bedzie Republika tylko pod inną nazwą.
A jeśli nie widzisz różnicy miedzy demokracją a republią to powiem jaka ona jest: Demokracja to: głosowanie w wyborach na sejm i prezydenta, wybieranie partii itp. czyli po krótce rządy ludu. A republika to rządy monarchy i sejmu a nie ludu.

Więc z Faszyzmu nie da się tak zminić żeby był rajem a przy okazji nie przypominał Republiki lub Demokracji bo to będą te same ustroje tylko pod inną nazwą.

Ps. Nie myślcie sobie że ja mam 20 lat lecz ja mam 12. Zaskoczenie nie? Teraz pewnie ktoś mi tutaj wystartuje: Oj ty jesteś za mody żeby w to się angażować :P.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2003, 22:49 

Co do dresiarzy sam napisałeś "zmarnowałbyś TYSIĄCE żyć czyli sam widzisz jak ta plaga sie roszerza, a dresa raczej nie nawrócisz bo oni trzymają się razem jednemu coś powiesz ze robi źle bijąc babcie kijem :) to on ci za przeproszeniem wpierdoli albo posłucha i tak nie zrobi lecz wtedy pojawają się jego qmple i mówią "co ty janek, takiego debila słuchasz ciota jestes boisz sie, policji itp jak nie pojdziesz z nami na meczyk bobic sie bejbolem to jestes ciota itp i spadaj od nas" i taki JAsiu co ma zrobić boi się stracić qmpli ( w większości jedynych) i ich słucha. A wszystkich dresów nawracać naraz było by niemożliwe. Wyjsciem jest jakiś program resocjalizacyjny i to pod przymusem (wiezienie?).Raz w TV było o takiej ksiązce dla agresywnych ludzi (dresów) dlaczego robia to co robia i pomoc aby tego nie robili. I poprosili o komentarz jednego dresa i on mówi( serio) " ja takie coś to normalnie w dupie mam i *********" I co?
Cóż dresy są wyjątkowym problemem dla tego kraju. A ja nie zmienie swojego zdania o nich lecz jedynie do kary śmierci dodam: dozywocie w pierdlu. Nie mówie że kazdy dres robi zle i nie skazuje ich na smierc ze sa dresami prblem w tym ze kazdy dres predzej czy pozniej popelnia przestepstwo i to nawt te najpowazniejsze. Wyplewić!

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2003, 00:52 

Ech rozumiem Gruppenfuhrer ale żeby odrazu zabijać (no chyba że dres też zabije to wtedy stanowczo kara śmierci (zresztą tak prawo mówi czyli życie za życie))? Prawda że z diabła anioła się nie da zrobić ale zawsze jest jakiś sposób np. łapanka dresów (ale nie tych co noszą dresy bo 90% polaków by znikneło :lol) i danie im miesiąc w pudle to wtedy się nauczą :).

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2003, 09:51 

ech co sie tak tych "DRESOW" czepiacie ??

Obrazek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2