Mam już fulla
Gra jest na 2 DVD i długo się instaluje jakoś, później zedytuję posta i opiszę jak to wygląda.
Jedno wiem napewno, potrzebne mi odświeżenie sprzętu - ta gra na średnich mi spowalnia. Pograłem trochę w singla, na multi może dzisiaj późnym wieczorem się przysiąde, jednak pierwsze wrażenie było dobre, potem może trochę pomarudziłem że to jednak nie Battlefield i nie ta grywalność, co najbardziej denerwuje to widok z 3 osoby gdy jesteśmy w jeepie, mam nadzieję że taki patetent nie tyczy się także pozostałych pojazdów. Dzwięk w grze rzeczywiście jest, jakby tu powiedzieć, na wyższym poziomie niż w pozostałych shoteracha, przypomnina mi ten z trailerów BF:BC. Grafika, jak już wspominałem, pożera zasoby komputera i mówi "chcę jeszcze!".
Może dużo osób się ze mną nie zgodzi, ale uważam że ta gra nie spełniła pokładanych w niej nadziei. Może skład-play jest bardziej wyraźny, jednak jakby nie było mapy są mniejsze w tej grze i tym samym taki sposób grania jest wymuszony. W trakcie rozgrywki wszyscy nawalają granatnikami, co powoduje ciekawe efekty audio, lecz czy to jest atrakcyjne jak 20 chłopa kontra 20 nawala z granatników? - nie sądzę. Wszystkie dodatki typu Drony nie ratują całości, gra jest może nie słaba, ale jednak średnia. Chyba sprzedam ją jak tylko do Polski przylecę.