Teraz jest 20 cze 2025, 00:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2004, 02:12 
Moderator forum

Cooler...ty nie zapedziles sie zbytnio?
Sama twoja xywka wskazuje ze chyba musisz sie wystudzic ;)
Prosze nie uzywac bluzgow.

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2004, 06:35 
Moderator forum

cooler_pl napisał(a):
dobrawek napisał(a):
O dżizas. Przeczytałem. Uśmiałem się i... Coolerek musisz się odchamić - w momemncie kiedy to piszę to w tym topicu było 7 bluzgów i 7 od coolerka ;)

Cool ;)

Ani mi sie śni..to jest Hyde Park (jakbyś nie zauważył).
Pozatym jezdem prosty chłop i k*****i rzucać se bede bo lubie , a jak cza to ze łba tyż jebne (bez względu na prawne konsekwencje tego czynu).

ostro... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2004, 10:56 
Moderator forum

Garet napisał(a):
Cooler...ty nie zapedziles sie zbytnio?

A skąd..!?
Garet napisał(a):
Sama twoja xywka wskazuje ze chyba musisz sie wystudzic

coś pokręciłeś cukiereczku, ja STUDZĘ !! :P

Garet napisał(a):
Prosze nie uzywac bluzgow.

Bo co ? a może powinieneś dodać "albo ... "
Czy wam juz całkiem od*****liło na stare lata ? przestańcie być bardziej papiescy od Papeża .

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2004, 11:09 
Moderator forum

ale rzeczywiscie przesadzasz mistrzu jestes rzutki jak gowno w trawie i tak samo sie czepiasz do wszystkiego jak wspomniane gowno ...

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2004, 11:37 
Moderator forum

Wojtas napisał(a):
ale rzeczywiscie przesadzasz mistrzu jestes rzutki jak gowno w trawie i tak samo sie czepiasz do wszystkiego jak wspomniane gowno ...

Heh.. zdaje się że nie pozostawiłeś mi wyboru ..:P
1. Wskaż miejsce w którym coś przesadziłem.
2. Czepiam się ?? tak to juz jest z Policją.. patrz pkt.1
3. O ile mnie pamięć nie myli do gówna nikogo nie porównałem (przynajmniej nie w tym topicu) , nie bluzgałem również nikogo personalnie..... nie bardzo więc rozumiem do czego pijesz drogi kolego :D
Poza solidarnością klanową i złapaniem kolejnego posta oczywiscie :-)

PS.
Tak pozatym to bawię się świetnie..a Wy ?? :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2004, 11:53 
Moderator forum

Przesadziles tu :

K***a mać..Okota zmień wreszcie ten text "koło Krakowa", co 2-gi Twój post widze jakieś zadupie "obok Krakowa" i zaczyna mnie to w******ć z lekka, wycieraj se gębę Warszawą (przynajmniej dopóki kogoś z Wawy to nie w****i !.
2 czepiasz sie sam sie przyznales
3 ja tez nikogo nie zbluzgalem jakbys nie zauwazyl...a z rozumieniem u Policji to juz sa legendy wiec nie czepiam sie tego...nie zrozumiesz tego co napisalem i po co to napisalem to trudno...a i posta nie pisalem po to by sobie nabic statystyke ani nie bralem pod uwage solidarnosci klanowej

a i ja tez bawie sie swietnie...

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2004, 11:57 
Oldboy Battlefield.pl

Kochane dzieci!
Pamietajcie! Wszystkie miasta sa cacy i przepiekne! a wokol nich niema nic. Czarna dziura poprostu, odchlan i czeluscie, pojedziesz zabijesz sie. Ludzie nie mieszkaja nigdzie indziej niz w pieknych miastach, a poruszaja sie miedzy nimi dzieki Sub-Commanderowi Kal-Elowi i jegostatkowi kosmicznemu.
Kochane dzieci a teraz pocalujcie misia w dup**.

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2004, 12:04 

Ciekawy wierszyk Okota
hmmm czemu jeszcze nikt nie zamknął tego topica?? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2004, 12:19 
Moderator forum

Wojtas napisał(a):
Przesadziles tu :

K***a mać..Okota zmień wreszcie ten text "koło Krakowa", co 2-gi Twój post widze jakieś zadupie "obok Krakowa" i zaczyna mnie to w******ć z lekka, wycieraj se gębę Warszawą (przynajmniej dopóki kogoś z Wawy to nie w****i !.
2 czepiasz sie sam sie przyznales
3 ja tez nikogo nie zbluzgalem jakbys nie zauwazyl...a z rozumieniem u Policji to juz sa legendy wiec nie czepiam sie tego...nie zrozumiesz tego co napisalem i po co to napisalem to trudno...a i posta nie pisalem po to by sobie nabic statystyke ani nie bralem pod uwage solidarnosci klanowej

a i ja tez bawie sie swietnie...

Niestety nie czytasz uważnie, bo gdybyś czytał (wszystkie a nie wybiórczo) to nie napisałbyś swojego 1-ego posta.

Okota -> z przyjemnością :P..bardzo lubie misie :D

Tołdi -> bo tu jest śmiesznie ?? :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2004, 12:29 
Moderator forum

czytałem wszystkie posty uwaznie i nie usprawiedliwia cie to ze napisales ze zartowales bo to mi nie wygladalo na zart...samemu tobie zrobilo sie glupio ze tak wyskoczyles i chciales zalagodzic sytuacje wiec powiedziales ze to byl tylko albo i az zart...kim ty jestes zeby mowic np dla COW ze jest kims nizej od ciebie bo nie jest w klanie ani tez nie widzisz jej na serwerach tylko na forum ? :D :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2004, 13:26 
Moderator forum

Wojtas napisał(a):
czytałem wszystkie posty uwaznie i nie usprawiedliwia cie to ze napisales ze zartowales bo to mi nie wygladalo na zart...samemu tobie zrobilo sie glupio ze tak wyskoczyles i chciales zalagodzic sytuacje wiec powiedziales ze to byl tylko albo i az zart...

Wniosek z tego tylko 1 można wyciągnąć, jak 75% polaków czytających prasę i Ty również czytasz bez zrozumienia, wystarczyło odrobinkę wysiłku i zauważenie uśmiechniętego diabełka na końcu mojego postu..to w zasadzie wyczerpuje temat.

Wojtas napisał(a):
kim ty jestes zeby mowic np dla COW ze jest kims nizej od ciebie bo nie jest w klanie ani tez nie widzisz jej na serwerach tylko na forum ? :D :shock:

A kim jest COW (poza tym że przeklinającą kobietą ? ) aby odpierać posta skierowanego do Okoty ?? I bardzo proszę nie uogólniać moich wypowiedzi bo coś czuję że zaraz wejdziemy na tematy klanowe czego wolałbym uniknąć.

PS.
Przestało być zabawnie a zaczyna być nudno, jak masz jakies wątpliwości lub zarzuty pod moim adresem, GG oraz e-mail do mnie masz dostępne.....możemy się również spotkać na TS'e i podyskutować jeśli masz na to ochotę. Ale osobiste wycieczki na forum publicznym to chyba troszkę poniżej naszej godności ..prawda Wojtas ?

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2004, 15:03 

cooler_pl napisał(a):
A kim jest COW (poza tym że przeklinającą kobietą ? ) aby odpierać posta skierowanego do Okoty ?? I bardzo proszę nie uogólniać moich wypowiedzi bo coś czuję że zaraz wejdziemy na tematy klanowe czego wolałbym uniknąć.

Zejdź ze mnie panie kolego. Zaczyna mnie to męczyć. A to jakich słów używam to już nie twój biznes.

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2004, 15:12 

hmm to ja się zapytam kolegi cooler 'a kim ty jestes w takim razie ? pozatym, że grasz w klanie ? jesteś taka samą osoba jak wszyscy, więc daruj sobie spoglądanie na innych z wyższej perspektywy bo to raczej przykre a nie wesołe.

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2004, 15:55 
Moderator forum

ShaggY napisał(a):
hmm to ja się zapytam kolegi cooler 'a kim ty jestes w takim razie ? pozatym, że grasz w klanie ? jesteś taka samą osoba jak wszyscy, więc daruj sobie spoglądanie na innych z wyższej perspektywy bo to raczej przykre a nie wesołe.

cooler_pl napisał(a):
A kto ty wogule jestes Krówko że zabierasz głos ? Wigilia już była...

Czy w mojej wypowiedzi jest jakakolwiek wzmianka o jakimkolwiek klanie ? NIE
Czy sugeruje ona wyższość na krówką ? NIE
Obawiam się że teraz szukacie drogi kolego kozła ofiarnego, a na to nie mogę pozwolić.
Solidaryzuj się z kim chcesz i ile dusza zapragnie ale wcześniej pomyśl !
To nie boli :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2004, 16:05 

Słowa typu "A kto ty wogóle jestes ?" skierowane do kogo kolwiek, świadczą niepodważalnie o tym, że osoba ta traktowana jest chyba w inny sposób... Nie sądzisz ? Myślę i wypowiadam się na temat w którym mam coś do powiedzenia, kozłem ofiarnym stałeś się na własne życzenie po twoim pierwszym poście, tak więc ja tutaj nic nie zasegurowałem. Oczywiście teraz posypie się jakaś riposta z twojej strony, ale nie ma sensu dalej tego tematu drapać, jak coś priv na gg jak najbardziej mile widziane....

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2