L@gm@n napisał(a):
Hmm to powiedzcei jeszcze kim gracie w lineage na tym serwie to sie moze spotkamy

podajcei imiona postaci i ich klasy
Pozdro
P.S. Tak wiem nie moge spać

Ja gram Elfem - Elf Mystic (odpowiednik maga), a Raklez gra Dark Elf - DA Fighter (odpowiednik wojownika).
P.S. Jak dobrze pójdzie to dziś z Raklezem założymy nowy klan, więc jak jesteście chętni to się wpisujcie - podajcie preferowaną rasę oraz klasę
P.S. Dodam tylko że przydałbym nam się w pierwszej kolejności Dwarf z racji tego że może robić przedmioty (bronie

) których normalnie nie znjadziesz i nie dostaniesz w sklepie

, potem Łucznik i na razie tyle( chodź więcej osób mile widzianych) - ja pełnie rolę jednostki wspomagającej lecze drużynę i od czasu do czasu zapodam jakąś magiczną kulę między oczy jakiegoś paskudnego Orka
P.S. 2 Z racji tego że gra jest bardzo niezbalansowana jeśli chodzi o rasy, tak więc zanim zaczniecie "kimś" grać to polecam tylko wojowników i rasy Dark Elves, Human oraz Elf, jeśli wybierzecie inną rasą lub/i inną profesję to liczcie się z tym że nie będziecie żadnym wyzwaniem dla doświadczonych wojowników, no ale możecie pełnić inne funkcje podobne jak ja

w końcu to RPG

, mam nadzieję że jak najszybciej zbalansują te rasy..., ale mimo tego gra się fenomenalnie
Mahalo.