towarzysz pisales wyzej ze nie polecasz 3kropki.pl bo kupiles sluchawki ktore wychwalali , po pierwsze kto w dzisiejszych czasach kupuje towar w ciemno ? po drugie to jest bardzo dobry sklep , maja tam swietne promocje , caly czas tam kupuje ,
chyba ze znajde cos ciekawszego na allegro (np udalo mi sie wylicytowac mass effect 2 + medieval 2 + dodatek wszystko PL za 80 zl

to jest tylko i wylacznie twoja wina , ze dales sie wrobic w chwyt marketingowy ktory czycha wszedzie dzisiaj
jak sprzedawca w sklepie poleci ci 8GB ramu to tez kupisz ? po drugie na sprzecie trzeba sie znac , po 3 jak sie kupuje samochod to najpierw jazda probna , takze nie psiocz na dobre sklepy bo sam dales sie zlapac heh

edit
wedlug mnie najtanszy i najlepszy sprzet z grami ( zamawiasz w pon przychodze w maks srode zwykla przesylka !! )
porzadny sklep ze sprzetem -> gral.pl
-> delkom
( maja maly wybor w sklepach , ale na przyklad gdy chcielibyscie cala jednsotke lacznie z monitorem to polecam ich , sam zamawialem sprzet za 6 tysiecy , kazda czesc w osobnym pudelku , wszystko bezposrednio od innych dystrubutorow , w nienaruszonym nie uszkodzonym stanie , mam ten sprzet juz rok czasu i nic sie nie zepsulo ani nic nie musialem wymieniac )