Teraz jest 18 lis 2024, 23:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 120  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2006, 21:53 

No nie i sprawdzily sie moje czarn przewidywania dogrywka :@ a druga polowa kurde nudna, zanczy Francuzi cos tam atakowali ale kurcze troche nie poradnie no i coz nie wygladalo to za bardzo seksi. Ja pierdyka mam nadzieje ze nie bedzie karnych bo tam to juz tylko fuks i stalowe nerwy sie licza :?

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2006, 22:22 

Piekna glowka Zidane'a... szkoda ze nie w pilke :P

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2006, 22:24 

ku*wa co on zrobił :shock: :shock: :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2006, 22:30 

No pewnie mu materazzi cos powiedzial co go tak rozwscieczylo pewnie mu wyjechal na matke albo co no coz szkoda ze Zidane sie dal sprowokowac a teraz beda karne i pewnie wlosi wygraj :?

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2006, 22:47 

WYGRAŁEM 200zł :D FORZA ITALIA!!!

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2006, 22:59 

farciarz :P
a co zidane zrobil, bo nie ogladalem calego meczu?

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2006, 23:01 

Z bańki zaczesał Materazziego w klate

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2006, 23:06 

Czarny dzień dla futbolu.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2006, 23:15 

Bardzo smutny dzień dla światowej piłki i to aż z dwóch powodów.
1. Legenda jednego z najlepszych piłkarzy w historii tego sportu została mocno nadszarpnięta i nie broni Zidane'a nic, co mógł mu Materazzi powiedzieć. Prawdopodobnie ostro mu pojechał bo Włosi to znani cwaniacy i prowokatorzy, a poza tym Materazzi nie takie akcje jak ta Zidane'a już uskuteczniał.
2. Mistrzem świata zostało po raz czwarty w historii włoskie cattenacio, czyli dno. Od początku drugiej połowy Włochy praktycznie do końca nie istniały w ofensywie, jedynie symulowali, faulowali (powinien byc drugi karny dla Francji) i prowokowali. Nawet w 10-tkę i bez swojego wielkiego lidera, zmęczona jednym dniem krótszego odpoczynku i o wiele starsza Francja grała znacznie ładniej i to ona miała inicjatywę. Włochy totalnie nie zasłużyły na zwycięstwo, ale wygrali. I dlatego nienawidzę karnych...

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2006, 23:16 

Napewno Materazzi powiedzial cos rasistowskiego Zidane'owi,na co francuzi sa strasznie uczuleni - cytat Szpakowskiego :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2006, 23:26 

Wiem co powiedzial Materazzi do Zidane`a "Grasz jak Rasiak" :D

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2006, 23:33 

Terapuls napisał(a):
Bardzo smutny dzień dla światowej piłki i to aż z dwóch powodów.
1. Legenda jednego z najlepszych piłkarzy w historii tego sportu została mocno nadszarpnięta i nie broni Zidane'a nic, co mógł mu Materazzi powiedzieć. Prawdopodobnie ostro mu pojechał bo Włosi to znani cwaniacy i prowokatorzy, a poza tym Materazzi nie takie akcje jak ta Zidane'a już uskuteczniał.
2. Mistrzem świata zostało po raz czwarty w historii włoskie cattenacio, czyli dno. Od początku drugiej połowy Włochy praktycznie do końca nie istniały w ofensywie, jedynie symulowali, faulowali (powinien byc drugi karny dla Francji) i prowokowali. Nawet w 10-tkę i bez swojego wielkiego lidera, zmęczona jednym dniem krótszego odpoczynku i o wiele starsza Francja grała znacznie ładniej i to ona miała inicjatywę. Włochy totalnie nie zasłużyły na zwycięstwo, ale wygrali. I dlatego nienawidzę karnych...

3. Włoskie kluby zamieszane w aferę korupcyjną, najprawdopodbniej dostaną amnestię, skandal. Mam nadzieję że Eufa za to wywali ich na 10 lat z pucharów, czy coś w tym stylu. Ale nie zapomniałem, to mistrzowie świata :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2006, 23:41 

Jakby do mnie ktos powiedzial ze gram jak Rasiak uznalbym to za komplement :lol: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2006, 23:48 

Piłka nożna to nie łyżwiarstwo figurowe. W piłce liczą się gole a nie wrażenia asrtystyczne :!: Dlatego niektórzy nie mogą sie pogodzic ze zwycięstwem Włoch

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2006, 23:54 

Tołdi napisał(a):
Piłka nożna to nie łyżwiarstwo figurowe. W piłce liczą się gole a nie wrażenia asrtystyczne :!: Dlatego niektórzy nie mogą sie pogodzic ze zwycięstwem Włoch

Problem w tym, że Włosi tych goli nie strzelali. Przecież wygrali w karnych, a w statystykach taki mecz liczy się jak remis :!: Oni po prostu mieli dziś znacznie więcej farta niż atutów na boisku. Gdyby jedynie karne decydowały o rozstrzygnięciach na takich imprezach, to mielibyśmy już ze dwa tytuły. Jestem tego pewien. To czysta loteria, nie gole w meczu, z gry, gdzie trzeba coś pokazać, coś udowodnić.

Ostatnio edytowano 10 lip 2006, 13:20 przez Terapuls, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 120  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2