Teraz jest 5 gru 2024, 05:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 294 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 21:56 

skandal napisał(a):
Hehe, wczoraj na jakimś zachodnim serwerze miałem moment niesławy. Biegnie do mnie z naprzeciwka nasz lekarz w wiadomym celu. I gdy był tak z 10 metrów ode mnie, ja zawczasu chcąc mu podziekować, naciskam prawy klawisz myszy, wybieram THX a tu zamiast tego THX moje DAO-12 wystrzeliło śrutem ... i uczynny lekarz stracił głowę :oops:. Było to najgłupsze TK w moim wykonaniu.

Ja na Twoim miejscu zabralbym ekwipunek tego medyka ktorego zabiles (na "g") i go ladnie podleczyl.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 22:13 

Buahaha toś mu ładnie podziekował!!
Trzeba było rzucić coś w stylu:
"...Polacy nie *mama zabroniła mi przeklinać* i plasterków nie potrzebują..." :D

A tak serio to proponuję abyś wyszukał najwieksze forum z kraju na którego serwerze grałeś i tam na KAŻDYM z tematów zamieścił oficjalne przeprosiny od Polskiej sceny BFa :) . Taką plamę ciężko będzie zmyć tak więc trzeba "podewziąć" środki aby nie wpłyneło to na ocenę graczy Polskich. Pamiętaj także o kryzysie w stosunkach politycznych Polski z Rosją i Białorusią, także jeżeli się okaże że zastrzeliłeś w taki sposób bogu ducha winnego "wschodniego" medyka to proponuję już udać sie ze sprawą do Polskiego Ministerstwa Spraw Zagranicznych
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ps. Pytania nie w temacie (a co tu jest tematem?) ale nie chcę do takich bzdur nowych topiców zakładać:
-Ile trwa kick za TK (po ilu mozna wejsc na serv)??
-Jak wykalibrować VOIP?? Mam na maxa wszystko w ustawieniach a mikrofon daje bardzo cicho. W Windowsach i skype itp działa dobrze. Pamiętam że po instalce BFa była jakaś kalibracja mica ale sobie to wtedy olałem.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 22:25 
Oldboy Battlefield.pl

Grolshek napisał(a):
Wojtas napisał(a):
groszeka napisał(a):
Mi też brakuje EJW :cry: /te wszystkie zadymy na forum/ 8)

my nie poumieralismy my zyjemy tylko ze jestesmy w stanie hibernacji...no procz matiego ten to sie wygrzewa w obcych krajach za skladki klanowe 8)

A ci co zostali w Polsce musza na to zasuwac... EJW radzi radzi nigdy nie zdradzi... Wojtas widze ze kanciarze podnosza lebki...

EJW is back :!: Będziecie na Lanie :?:aha, i prosimy o zrobienie porządku z tymi cziterami :lol: dawno już nie było pożądnej aferki :lol: :wink:

Kolejny wspaniały topic na forum BF2 :lol:

Czasem się kampi w bazie głównej czasem nie, jak przeciwnik na to pozwala to przecież nie będę czekał na drugim końcu mapy aż przejmą flagę i będę mógł ich zabić zgodnie z zasadami... Niepisana reguła była w '42 i sprawdzała się dopóki zalew troli nie spowodował totalnego chaosu...

Darth & Wilda - :lol: ten kto coś sobą prezentuje zawsze w tym kraju będzie wyzywany i równany do poziomu, albo że oszukuje... taka narodowa zazdrość? Z drugiej strony nie róbcie z siebie ofiar i nie płaczcie, że ktoś was tam ileś razy "zjechał". Olać to i robić swoje, przecież i tak zawsze znajdzie się ktoś komu zgranie i skill będzie przeszkadzać...

Loco Skysmoker napisał(a):

Zależnie od ustawień serwera - czasem kilka minut, ew. do zmiany mapy, czasem całą wieczność (ban)

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 22:42 

Px2-Vg- napisał(a):
skandal napisał(a):
Hehe, wczoraj na jakimś zachodnim serwerze miałem moment niesławy. Biegnie do mnie z naprzeciwka nasz lekarz w wiadomym celu. I gdy był tak z 10 metrów ode mnie, ja zawczasu chcąc mu podziekować, naciskam prawy klawisz myszy, wybieram THX a tu zamiast tego THX moje DAO-12 wystrzeliło śrutem ... i uczynny lekarz stracił głowę :oops:. Było to najgłupsze TK w moim wykonaniu.

Ja na Twoim miejscu zabralbym ekwipunek tego medyka ktorego zabiles (na "g") i go ladnie podleczyl.

Za duża zadyma była wkoło i sam szybko zginąłem. Ale zauważyłem, że denat mi przebaczył. Pewnie widział, że brylowałem na mapkach. Nie ma jak skromność, hehe.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 22:52 

Tom@s napisał(a):
Grolshek napisał(a):
Wojtas napisał(a):
groszeka napisał(a):
Mi też brakuje EJW :cry: /te wszystkie zadymy na forum/ 8)

my nie poumieralismy my zyjemy tylko ze jestesmy w stanie hibernacji...no procz matiego ten to sie wygrzewa w obcych krajach za skladki klanowe 8)

A ci co zostali w Polsce musza na to zasuwac... EJW radzi radzi nigdy nie zdradzi... Wojtas widze ze kanciarze podnosza lebki...

EJW is back :!: Będziecie na Lanie :?:aha, i prosimy o zrobienie porządku z tymi cziterami :lol: dawno już nie było pożądnej aferki :lol: :wink:

Kolejny wspaniały topic na forum BF2 :lol:

Czasem się kampi w bazie głównej czasem nie, jak przeciwnik na to pozwala to przecież nie będę czekał na drugim końcu mapy aż przejmą flagę i będę mógł ich zabić zgodnie z zasadami... Niepisana reguła była w '42 i sprawdzała się dopóki zalew troli nie spowodował totalnego chaosu...

Darth & Wilda - :lol: ten kto coś sobą prezentuje zawsze w tym kraju będzie wyzywany i równany do poziomu, albo że oszukuje... taka narodowa zazdrość? Z drugiej strony nie róbcie z siebie ofiar i nie płaczcie, że ktoś was tam ileś razy "zjechał". Olać to i robić swoje, przecież i tak zawsze znajdzie się ktoś komu zgranie i skill będzie przeszkadzać...

Loco Skysmoker napisał(a):

Zależnie od ustawień serwera - czasem kilka minut, ew. do zmiany mapy, czasem całą wieczność (ban)

Nie boj sie - za czasow BF1942 enclave bylo kozlem ofiarnym a teraz my jestesmy, a ze jestesmy juz 2 lata to sie przyzwyczailismy :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 23:05 

Obrazek

Hmmm jestem ciekawy skad panowie z wildy mieli takiego teamworka...

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 23:08 

G-sus napisał(a):
Obrazek

Hmmm jestem ciekawy skad panowie z wildy mieli takiego teamworka...

Bo latali w Heli i przejmowali flagi? Moze tez dlatego ze za kazdym razem jak ktorys z nich zabil przeciwnika dostawali inni asyste? Za leczenie, naprawianie - starczy?

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 23:10 

Nie no musieliście to dawać, jaki wstyd, to była jedna z moich najgorszych rund :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 23:11 

g-sus... tutaj stane w obronie wildy... bo fakt faktem... jak DT wsiada do BH w pelnym skladzie.. i skupiamy sie np. tylko na flagach to mamy i po 150 - 200 punktow na lebka :>.. bez problemu
jesli posadzasz ich o czity... to mysle ze sie mylisz...

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 23:11 

no co za wredny farming :D z heli :P chyba ich musze wyrzucic z klanu, zbanowac w ESL i CB, a dotego jeszcze usunac z listy kontaktow w GG :P... N/C :D, dobra a tak btw : to czemu panowie z Wildy?, jest tam takze pan z FSPQR i pani :) z enclave ;].

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 23:13 

nie no i do końca mojej kariery za kare będe musiał latać blackhawkiem :x

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 23:13 

Maniac napisał(a):
no co za wredny farming :D z heli :P chyba ich musze wyrzucic z klanu, zbanowac w ESL i CB, a dotego jeszcze usunac z listy kontaktow w GG :P... N/C :D, dobra a tak btw : to czemu panowie z Wildy?, jest tam takze pan z FSPQR i pani :) z enclave ;].

Musisz ich Maniac wywalic z klanu!!!!! Pierdzieleni cziterzy! Dawaj im zakaz na latanie Blackhawkiem :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 23:14 

bo to wy jestescie oskarzani.. wiec kieruje tutaj obrone na was :>

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 23:24 

Ej no kurna. Dlaczego na tym screenie nie ma mnie? Tez mialem taka runde. Macie jakies lewe te screeny. Powiniscie sie lepiej postarac :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 23:44 

Heh Dis po ponad roku od rejestracji, postanowił napisać posta :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 294 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2