Teraz jest 30 lis 2024, 18:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2003, 15:56 

Garet napisał(a):
ekhem....Zipper....
tym sniperem bylem ja i musze dodac ze bylem mocno zaskoczony.....

to nie mogles byc ty, bo przeciez zawsze (:?: :arrow: :wink:) grasz z nick'iem [=ONZ=] Garet Jax, co nie
a tamten koles mial 5-7 liteowy nick, wiec raczej odpadasz :P

dodatek:
hmm...cos nie wychodzi z tego tematu ogromny temat :wink: :arrow: kilka stron wczesniej powinno byc objasnienie :) :D :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2003, 16:04 

Hyh wczoraj na Gazali postanowilem ze sobie przykampie - lece na gorke obok bazy angoli ( bylem niemcem )... klapnalem sobie i czekam :P Jest... biegnie... przycelowalem - hed ;D
Tak kilkanascie razy dopoki Szmata i Jerzul nie zaczeli mnie tepic - ale i tak im troche marnie szlo :D :D :D

Nie ma to jak szok dla gracza ktory spokojnie biegnie do samolotu i nagle slyszy siuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu klap :D i resp... ;D

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2003, 16:21 
Moderator forum

Hmmmm Zipp to chyba mielismy taka sama sytuacje...
a xywke mam [=ONZ=] Garet Jax^blue :wink: wiec zdecydowanie zadluga :wink:
a tak wogole to czy udalo sie wam kiedys trafic head'a sniperka podczas skoku?
Ja wczoraj ide sobie na Tobruku chyba i widze koleshke calkiem niedaleko biegnacego bokiem do mnie .... jush mialem go zdjac a on sie schowal za pagoorek...podskoczylem i strzelilem....dostal head'a ciekawie to musialo z boku wygladac ^-^

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2003, 21:37 

Garet napisał(a):
a xywke mam [=ONZ=] Garet Jax^blue

wiedzialem ze jakos tak :P

nastepna historyjka jest o tym jak lecem se na wake z zamiarem bombkowania :wink: lotniskowca i wszystko szlo gladko poki (chyba :arrow: dawno to bylo to nie pamietam :D) drprzem nie zaczal za mna leciec, no i ze(a)strzelil mnie a moj samolot spadajac wpadl na jego, a potem pytal sie co sie stalo, ze mu samolot zrobil BOOM :wink:

kolejna :arrow: lece se samolotem ktos siadl mi na ogon i tak latalismy przez kilka minut (z otwartym ogniem :wink:), a kiedy juz mialem dosyc rozwalony airplane to pociagnolem nos do gory i wyskoczylem od razu otwierajac spadochron, myslalem ze juz all ok, ale nagle dostalem seryjke z samolotu (no i zamiast mnie to na spadochronie lecial trup :D), tyle ze ten ktos mial pecha bo znowuz moj samolot wpadl na przeciwnika :lol: :lol: :lol:

i jeszcze jedna (bardzo stara :D) :arrow: kharkow, jestem u axis (jako allies) na lotnisku z bazooka i czekam na "glupkow w samolotach" :wink:, ale jeden ktorego zabilem postanowil sie zemscic i wzial panzer'a IV, tyle ze ja wczesniej sie schowalem wiec mnie nie widzial i se pojechal, a ja biegnac w bok wystrzelilem do niego (jechal wtedy i prawie juz wjezdzal w ta "mgle" :wink:), a tu pocisk i BOOM :!:, po panzer IV :shock: :arrow: ja i on bylismy zdziwieni, tyle ze ja tez zadowolony :D
:P :lol: :P

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2003, 22:51 

A ja raz na bocage jade kubelvagenem i wyskakuje na moscie patrze przelatuje nad minami i trafiam goscia ktory je klad :lol: a nagle :shock: wyjeżdża m-10 i wale w niego i piekny wybuch giniemy oboje :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2003, 02:43 

Hmm ja nadal czekam na super smierc ale dzis zdarzylo mi sie cos bekowego - na wake island zasuwalem jeepem i nagle zza zakretu wyskoczyl jeep wroga, nie chcialem zginac w czolowce wiec wyskoczylem, tak samo zrobil przeciwnik - problem w tym ze nasze jeepy sie nie zderzyly tylko minely sie o centymetry i moj jeep przejechal jego a jego przejechal mnie :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2003, 16:03 

Mi się raz zdarzyło że zestrzeliłem tytusa(albo inaczej sie nzaywal)lecącego samolotem na KAI z NO 4 co ździwiło najbardzej mnie.(hehe, teraz doskoanle ta sztuke)

Albo inny monet. W Market garden stoji sobie tygrys i wali do każdego kto się respawnuje w bazie ameykanów. Ja się podkradam do niego od tyłu, podkładam wszystkie 4 ładunki i mam już naisnąć detonator...a tu nagle słysze jak samolot zrzuca bombe i rozwala tygrysa i mnie (czyli chyba na zero wyszedł). Pamiętam że miałem takich sytuacji dużo: czyste podejście do czołgu a tu nagle jakiś gostek który chce mnie ubieć i zniszczyć pojazd i rzuca granat co zwykle poduje tylko moją śmierć a pojazd zwykle dorywa tego co żucił granat!!!!!! Panowei ja wiem że nie łatwo powstrzymać adrenaline ale jak nie zacxzniemy mysleć to bedziemy gorsi w BF-a niż ameryaknie!(wszystkie te sytuacje były na zagranicznych serwerach)

Ostatnio edytowano 9 sty 2003, 16:13 przez PIRO[poland], łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2003, 16:10 

PIRO[poland] napisał(a):
Mi się raz zdarzyło że zestrzeliłem tytusa(albo inaczej sie nzaywal)lecącego samolotem na KAI z NO 4 co ździwiło najbardzej mnie.(hehe, teraz doskoanle ta sztuke)

to mozna jednak ubic ze snajpy pilota ??

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2003, 16:16 

Da się ubić pilota ze snajpery i broni sapera (z innych broni nie próbowałem)

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2003, 17:49 
Moderator forum

NIE DA SIE...
testowalismy to z Panem Szmata....
chyba ze inne samoloty maja ciensze szyby :shock:
dajcie jak najszybciej znac jakie to samoloty i komu tesh udalo sie to wykonac!!!

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2003, 18:11 

Mnie tez sie to nie udalo :/ za to wlasnie bawilem sie z botami i scigalismy sie samolotami na El Alamein i mnie zalatwil jednym strzalem. Patrze co do .. a samolot caly czyli zalatwil mnie przez kokpit madafaka :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2003, 18:15 

Heh ja ostatnio przelatywalem nad czolgiem... nagle czerwono patrze jedna kresla zycia samolot caly :shock: :shock: :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2003, 18:20 

PhoboS napisał(a):
Heh ja ostatnio przelatywalem nad czolgiem... nagle czerwono patrze jedna kresla zycia samolot caly :shock: :shock: :shock:

ja tak mam b. czesto jak latam. Gość szczela :) do mnie z STG44 i samolotowi ubyla 1 kreska a mi ponad pol zycia :shock: :D :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2003, 23:00 

ja zestrzeliłem tystus jak był w zero na wake island kiedy miałem przód samolotu przed sobą a on leciał dość nisko. Ale jak city sartował to dal jaj strzeliłem z NO 4 w plecy samolotu i pocisk przelciał przez statecznik i wbił się w potylice citym@na... :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2003, 23:46 

Jesli BF az tak dokladnie stara sie odwzorowac rzeczywistosc to to calkiem mozliwe bo jak wiadomo amerykance nazywali zero papierowymi mysliwcami ze wzgledu na prawie calkowity brak opancerzenia - widelcem bys rzucil to mialbys duze szanse na to ze przebije kadlub i zabije pilota :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2